Sky View Cabin Superior saunalla, Sky View Cabin Superior saunal
mökki, Pallas-Olos, Kittilä, 2+1 henkilöä

Northern Lights Ranch tarjoaa majoitusta, ravintolapalveluita sekä aktiviteettimahdollisuuksia kaukana kiireestä ja melusta, mutta vain 15 minuutin ajomatkan (16,5 km) päässä Levin Hiihtokeskuksesta.


Sky View Cabins


Northern Lights Ranchilla sijaitsevat Sky View Cabinien Standard, Superior, Superior saunalla ja Deluxe -versiot ovat kahden hengen majoitushuoneistoja. Sky View Cabineissa hallitsevana rakennuselementtinä on hirsi ja lasi, josta kaksi seinää sekä katto sängyn yläpuolella on tehty lämmitetystä ikkunalasista. Kaikki Sky View Cabinit on varusteltu kylpyhuoneella, jääkaapilla, kahvi- ja vedenkeittimellä sekä langattomalla internet-yhteydellä. Sky View Cabin Superiorissa ja Deluxessa on lisäksi saatavilla vuodesohva yhdelle aikuiselle tai 1-2 lapselle (3-12 v.) erillisessä alkovissa, jossa on myös TV. Sky View Cabin Deluxen kruunaa puolestaan sen oma ulkopalju..


Sky View Cabinit on suunniteltu nimenomaan luonnon ja revontulten katselemista varten, jonka vuoksi sen lasiseinät on suunnattu kohti pohjoista taivasta, jossa revontulet usein näyttäytyvät. Sky View Cabinien sängyt ovat myös em. syystä motorisoidut, mahdollistaakseen asiakkaille parhaan taivaan ja ympäröivän luonnon katselemiskokemuksen.


Northern Lights Ranch muut palvelut


Northern Lights Ranchin huoneiston kanssa samassa rakennuksessa toimii Northern Lights Ranchin ravintola.

 • 25.8.-16.11.2022 ravintola on avoinna illallisaikaan to-la ja suljettu su-ke. Illalliset tarjoillaan sitten myös pienemmässä ravintolatilassamme aulabaarissa. Samalla ajanjaksolla ennakkovaratut aamiaiset toimitetaan päivittäin mökeille aina edellisenä päivänä.

 • 17.11.2022-10.4.2023 ravintola on avoinna päivittäin tarjoten aamiaista ja illallista. Kevyitä välipaloja on myös saatavilla päiväsaikaan aulabaarissa.

 • Tontilla on myös lumesta ja jäästä tehty hääkappeli sekä poroja aitauksessa, joita asiakkaat pääsevät halutessaan ruokkimaan.

 • Huoneistossa ja/tai Sky View Cabineissa majoittuvat asiakkat voivat vuokrata käyttöönsä myös pihalla sijaitsevan kylpypaljun. Huom. Sky View Cabin Deluxeissa omat paljut.

 • Hinta sisältää liinavaatteet, pyyhkeet sekä lähtösiivouksen.


  Lemmikkieläinlisä 30 e/lemmikki/viipymä


  Sesonkiaikana joulukuusta maaliskuuhun ilmainen kuljetuspalvelu kerran päivässä Levin hiihtokeskukseen ja takaisin on asiakkaiden käytettävissä aamuisin ja iltapäivisin.

  Perustiedot

  Sijainti: Kittilä
  Ounasjoentie 1619, 99140 KÖNGÄS

  Näytä sijainti kartalla
  Loma-asuntotyyppi: mökki
  Loma-asunnon nimi: Sky View Cabin Superior saunalla, Sky View Cabin Superior saunal
  Makuuhuoneiden määrä: 0
  Vuodepaikkojen määrä: 2
  Lisävuoteiden määrä: 1
  Sauna: sähkösauna, sisäsauna
  Kohdenumero: 784855

  Ominaisuudet

  Lemmikit sallittu: sallittu
  Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys
  Vapaa-ajan aktiviteetit: rullaluistelu, luistelu, vaellus, pyöräily, golf, tennis, melonta, laskettelu, moottorikelkkailu, lasten aktiviteetteja, marjastus/sienestys, ratsastus, kalastus, metsästys, hiihto
  varaustiedot päivitetty 20.03.2023
  varaustiedot päivitetty 20.03.2023

  Kohdetta vuokraa

  Visit Levi
  levi@levi.fi
  Katso yhteystiedot
  Myllyjoentie 2
  99130 Sirkka
  Puh. 016 639 3370

  Nähtävää ja koettavaa lähialueella

  Avaa Google Mapsissa