Sky View Cabin Superior saunalla, Sky View Cabin Superior saunal
mökki, Pallas-Olos, Kittilä, 2+1 henkilöä

Northern Lights Ranch tarjoaa majoitusta, ravintolapalveluita sekä aktiviteettimahdollisuuksia kaukana kiireestä ja melusta, mutta vain 15 minuutin ajomatkan (16,5 km) päässä Levin Hiihtokeskuksesta.


Sky View Cabins


Northern Lights Ranchilla sijaitsevat Sky View Cabinien Standard, Superior, Superior saunalla ja Deluxe -versiot ovat kahden hengen majoitushuoneistoja. Sky View Cabineissa hallitsevana rakennuselementtinä on hirsi ja lasi, josta kaksi seinää sekä katto sängyn yläpuolella on tehty lämmitetystä ikkunalasista. Kaikki Sky View Cabinit on varusteltu kylpyhuoneella, jääkaapilla, kahvi- ja vedenkeittimellä sekä langattomalla internet-yhteydellä. Sky View Cabin Superiorissa ja Deluxessa on lisäksi saatavilla vuodesohva yhdelle aikuiselle tai 1-2 lapselle (3-12 v.) erillisessä alkovissa, jossa on myös TV. Sky View Cabin Deluxen kruunaa puolestaan sen oma ulkopalju..


Sky View Cabinit on suunniteltu nimenomaan luonnon ja revontulten katselemista varten, jonka vuoksi sen lasiseinät on suunnattu kohti pohjoista taivasta, jossa revontulet usein näyttäytyvät. Sky View Cabinien sängyt ovat myös em. syystä motorisoidut, mahdollistaakseen asiakkaille parhaan taivaan ja ympäröivän luonnon katselemiskokemuksen.


Northern Lights Ranch muut palvelut


Northern Lights Ranchin huoneiston kanssa samassa rakennuksessa toimii Northern Lights Ranchin ravintola.
Asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää ravintolan palveluita paikan päällä ravintolassa tai toimitettuna
majoitushuoneistoonsa, mutta ravintolapalvelujen saatavuus tulee aina tarkastaa etukäteen. Tontilla on myös lumesta ja jäästä tehty hääkappeli sekä poroja aitauksessa, joita asiakkaat pääsevät halutessaan ruokkimaan.


Huoneistossa ja/tai Sky View Cabineissa majoittuvat asiakkat voivat vuokrata käyttöönsä myös pihalla sijaitsevan kylpypaljun. Huom. Sky View Cabin Deluxeissa omat paljut.


Hinta sisältää liinavaatteet, pyyhkeet sekä lähtösiivouksen.

Perustiedot

Sijainti: Kittilä
Ounasjoentie 1619, 99140 KÖNGÄS

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Sky View Cabin Superior saunalla, Sky View Cabin Superior saunal
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 1
Sauna: sisäsauna, sähkösauna
Kohdenumero: 784855

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys
Vapaa-ajan aktiviteetit: moottorikelkkailu, rullaluistelu, metsästys, vaellus, hiihto, pyöräily, tennis, ratsastus, golf, melonta, luistelu, marjastus/sienestys, lasten aktiviteetteja, kalastus, laskettelu
varaustiedot päivitetty 31.10.2020
varaustiedot päivitetty 31.10.2020

Kohdetta vuokraa

Visit Levi
levi@levi.fi
Katso yhteystiedot
Myllyjoentie 2
99130 Sirkka
Puh. 016 639 3370

Nähtävää ja koettavaa lähialueella

Avaa Google Mapsissa