Sky Suite - Hotel Levi Panorama, sis. aamiainen, Sky Suite - Hot
mökki, Levi, Kittilä, 2+2 henkilöä

Sky Suitessa voi viettää yön hotellihuoneen sviitin yhteydessä olevassa lasikattoisessa iglussa Lapin taivaan alla, mutta halutessaan voi myös käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.
Hotellin ylemmissä kerroksissa 4, 5 ja 6 sijaitsevissa Sky Suiteissa on yhdistetty oleskelu- ja makuuhuone, kylpyhuone, jossa on kylpyamme, sekä lasitettu oleskelualue joka tuo maiseman lähelle.
Huoneista on näkymät laskettelurinteeseen ja Levin tunturikylään. Huoneessa on kaksi 100cm leveää vuodetta ja vuodesohva, josta voidaan sijata 120cm leveä lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle.
Lasitettu oleskelualue on kalustettu mukavalla istuinryhmällä ja parivuoteella, ja siellä voi halutessaan myös yöpyä. Huone on kooltaan 37m² ja lasi-iglu 31m².
Hotelli Levin eturinteessä
Hotel Levi Panorama on Levin ainoa rinnehotelli, joka tarjoaa korkeatasoista majoitusta Levillä. Levin keskustan yläpuolella sijaitsevaan hotelliin pääset kulkemaan kätevästi Levi Express Gondolilla, eturinteen portaita pitkin tai autolla. Levin ainoa ski-in/ski-out -hotelli sijaitsee Levitunturin Koutalaella, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentoasemalta. Hotel Levi Panoraman maisemat kantavat aina Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti.

Perustiedot

Sijainti: Kittilä
Tunturitie 205, 99130 SIRKKA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Sky Suite - Hotel Levi Panorama, sis. aamiainen, Sky Suite - Hot
Pinta-ala: 37 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 2
Kohdenumero: 887520

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Vapaa-ajan aktiviteetit: marjastus/sienestys, luistelu, laskettelu, moottorikelkkailu, metsästys, melonta, rullaluistelu, tennis, pyöräily, kalastus, lasten aktiviteetteja, golf, hiihto, ratsastus, vaellus
varaustiedot päivitetty 04.10.2022
varaustiedot päivitetty 04.10.2022

Kohdetta vuokraa

Visit Levi
levi@levi.fi
Katso yhteystiedot
Myllyjoentie 2
99130 Sirkka
Puh. 016 639 3370
Avaa Google Mapsissa