Sky Suite Deluxe - Hotel Levi Panorama, sis. aamiainen, Sky Suit
mökki, Levi, Kittilä, 2+2 henkilöä

Sky Suite Deluxessa voi viettää yön hotellihuoneen sviitin yhteydessä olevassa lasikattoisessa iglussa Lapin taivaan alla, mutta halutessaan voi myös käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.
Hotellin ylemmissä kerroksissa 4, 5 ja 6 sijaitsevissa Sky Suite Deluxe -sviiteissä on makuuhuone, olohuone, kaksi kylpyhuonetta, oma sauna, ja minikeittiö jossa on mikro ja jääkaappi. Lisäksi sviiteissä on lasitettu oleskelualue joka tuo maiseman lähelle. Huoneista on näkymät laskettelurinteeseen ja Levin tunturikylään. Makuuhuoneessa on kaksi 100cm leveää vuodetta ja olohuoneessa vuodesohva, josta voidaan sijata 140cm leveä lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle. Lasitettu oleskelualue on kalustettu mukavalla istuinryhmällä ja parivuoteella, ja siellä voi halutessaan myös yöpyä. Huone on kooltaan 65m² ja lämmitetty lasi-iglu 28,5m².
Hotelli Levin eturinteessä
Hotel Levi Panorama on Levin ainoa rinnehotelli, joka tarjoaa korkeatasoista majoitusta Levillä. Levin keskustan yläpuolella sijaitsevaan hotelliin pääset kulkemaan kätevästi Levi Express Gondolilla, eturinteen portaita pitkin tai autolla. Levin ainoa ski-in/ski-out -hotelli sijaitsee Levitunturin Koutalaella, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentoasemalta. Hotel Levi Panoraman maisemat kantavat aina Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti.

Perustiedot

Sijainti: Kittilä
Tunturitie 205, 99130 SIRKKA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Sky Suite Deluxe - Hotel Levi Panorama, sis. aamiainen, Sky Suit
Pinta-ala: 65 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 2
Sauna: sauna
Kohdenumero: 887522

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Vapaa-ajan aktiviteetit: ratsastus, vaellus, hiihto, pyöräily, laskettelu, marjastus/sienestys, golf, lasten aktiviteetteja, melonta, moottorikelkkailu, luistelu, rullaluistelu, metsästys, tennis, kalastus
varaustiedot päivitetty 01.07.2022
varaustiedot päivitetty 01.07.2022

Kohdetta vuokraa

Visit Levi
levi@levi.fi
Katso yhteystiedot
Myllyjoentie 2
99130 Sirkka
Puh. 016 639 3370
Avaa Google Mapsissa