Kolari

Kolari
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Kolari - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Kun etsit majoitusta Kolarista, Gofinlandin valikoimassa riittää vaihtoehtoja kaikkiin eri tarpeisiin. Olipa etsinnän kohteena sitten majoitus Ylläksellä, luksusluokan loma-asunto palveluiden läheisyydessä tai erämökki parhaiden kalastusmaastojen äärellä, tarjonnastamme löydät varmasti sinua miellyttävän kohteen.

Kolari on erityisen kuuluisa Ylläksen matkailukeskuksesta, josta löytyy erinomaiset edellytykset tuttuihin talviaktiviteetteihin – lasketteluun, lumilautailuun, hiihtoon, moottorikelkkailuun ja lumikenkäilyyn. Molemmin puolin tunturia sijaitsevat kylät, Äkäslompolo sekä Ylläsjärvi, ovat aktiivisia keskuksia, joista löytyy loma-asuntojen ja huoneistojen lisäksi kauppoja, ravintoloita sekä kahviloita.

Ylläksen lisäksi Kolariin kannattaa tulla upean luonnon vuoksi. Suomen ja Ruotsin välillä virtaava Tornion-Muonionjoki on kuuluisa suurista lohistaan. Kolarista pääset kätevästi myös kuuluisaan Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon, jossa kulkee loputon määrä kauniita luontopolkuja ja maastopyöräilyreittejä.

Viihtyisä vuokramökki tarjoaa parhaat edellytykset lomalle Suomen Lapissa. Voit vuokrata mökin joko Ylläksen hiihtokeskuksen välittömästä läheisyydestä tai kauempaa rauhallisesta luonnonympäristöstä. Varaa majoitus Kolarista ja valmistaudu unohtumattomaan lomaan upeiden tuntureiden keskellä!

Katso lähialueilta myös

Lue myös