Kohtalona Ruotsinsalmi -opastus

Kotka

Opastuksella tutustutaan Kohtalona Ruotsinsalmi -näyttelyyn, joka kertoo Ruotsinsalmen toisesta meritaistelusta ja Kustaan sodan seurauksena syntyneestä linnoituskaupungista. Merenpohjaan vaipuneet tuhannet sotilaat, hämmästyttävästi säilyneet hylyt ja kukoistava merilinnoitus – 1790-luvun ihmiskohtalot heräävät nyt eloon. Unohdetut tarinat nousevat pintaan ja heijastuvat myös tähän päivään.

 Kesto:  45 minuuttia
Henkilömäärä: maksimi 20 hlöä/opas
Opastuksen hinta: 70 €/opas
Pääsylippu: 12/9/0 €
Kieli: suomi

Opastusmaksu on 70 € ja tämän lisäksi pääsylippu 12/9/0 € lopullisen osallistujamäärän mukaan. Opastusmaksu ja pääsyliput maksetaan paikan päällä Vellamon lipunmyynnissä, myös laskutus jälkikäteen onnistuu. Vahvistetun opastusvarauksen saa perua maksutta 2 päivää ennen varattua aikaa. Lähetämme sinulle sähköpostia vahvistaaksemme varauksen.

 

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Kohtalona Ruotsinsalmi -näyttely opastetusti Sukellus Ruotsinsalmen taisteluihin ja linnoituskaupunkiin. Kierros tutustuttaa Kohtalona Ruotsinsalmi -näyttelyyn, joka kertoo Ruotsinsalmen toisesta meritaistelusta, Kustaan sodan seurauksena syntyneestä linnoituskaupungista ja Kotkan edustalla olevista hylyistä. 70 € + pääsymaksut 12/9/0 € tai Museokortti maks. 15 hlöä 45-60 min suomi, ruotsi, englanti ja venäjä saatavuuden mukaan Varaukset: 040 350 0497, info@merikeskusvellamo.fi Verkkokaupan kautta voi tehdä alustavan varauksen, jonka asiakaspalvelu vahvistaa. https://shop.merikeskusvellamo.fi/
Soveltuvuus: Opastus sopii kaikille historiasta kiinnostuneille
Vaativuus: Helppo
Kelpoisuus: -
Vakuutukset: Merikeskus Vellamo toimii Kotkan kaupungin ja Museoviraston alaisuudessa
Osoite: Tornatorintie 99, 48100 , Kotka
Kielet: suomi
Linkit: https://shop.merikeskusvellamo.fi/

Varaa heti

Järjestäjä

Merikeskus Vellamo
Tornatorintie 99
48100 Kotka
0403500497 info@merikeskusvellamo.fi
Avaa Google Mapsissa