Villa Marianne
mökki, Kotka, 6 henkilöä

Villa Marianne

Aivan Kymijoen rannalla sijaitseva Villa Marianne tarjoaa majoitusta max 8 henkilölle vain n. 139 km päässä Helsingistä ja n. 28 km etäisyydellä Kotkasta. Tasokas mökki sijaitsee Hurukselassa ja se on hyvä lomakohde kalastuksesta innostuneille, sillä alueella on hyvät kalastusmahdollisuudet.

Kodikas Villa Marianne on rakennettu 2012 ja pinta-alaa sillä on 87 m2. Upea mökki majoittaa mukavasti kuusi henkilöä, mutta lisäpatjojen ja sohvan kanssa nukkumapaikkoja on enintään kahdeksalle hengelle. Kuuden hengen nukkumapaikat jakaantuvat 1 x 160cm, 1 x 120cm ja 2 x 90cm leveään sänkyyn. Alakerrassa on 2 makuuhuonetta ja yläkerrasta löytyy iso parvi. Tyylikkään mökin varustukseen kuuluu mm. takka, sähkösauna, suihku, pyykinpesukone, kuivauskaappi, astianpesukone, jääkaappi, pakastin, TV ja soutuvene. Alueella on 3G internetyhteys, jota asiakkaat voivat hyödyntää oman mobiililaitteensa kautta.

Mökiltä on omaan joenrantaan alle 30 metriä ja kesällä rannassa on soutuvene asiakkaiden käytettävissä sekä 2 mato-onkea. Vuokrattavissa on myös pihasauna sekä palju.

Alueella on hyvät kalastusmahdollisuudet ja paljon koskia kalastukseen. Tunnetuimmat ja suosituimmat kosket ovat Korkeakoski n. 16 km etäisyydellä ja Langinkoski 22 km päässä. Lisäksi yläjuoksulla n. 2 km päässä on Piirteen koski ja alajuoksulla n. 500 m päästä löytyy Tiirankari sekä Susikoski 5 km ja Ahvionkosket 5 km etäisyydellä. Joesta saa mm. lohta (istutettu kauppakahvio Susikosken kohdalle koskeen) ja lisäksi virvelillä haukea ja mato-ongella ahvenia. Lisäksi alueella on mahdollisuus harrastaa ratsastusta (1 km), Golfia (32 km), tennistä (20 km), uintia, retkeilyä, veneilyä, hiihtoa (9 km) ja laskettelua Mielakassa Kouvolassa (34 km) tai Uuperinrinteillä Kotkassa (40 km). Kauppakahvio Susikoski on 5 km päässä, Maris Coffee ravintola 9 km etäisyydellä ja Helsinki-Vantaan lentokentälle on n. 137 km.

Perustiedot

Sijainti: Kotka
-, 00000 -

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Villa Marianne
Pinta-ala: 87 m²
Makuuhuoneiden määrä: 2
Vuodepaikkojen määrä: 6
Rakennusvuosi: 2012
Sauna: sauna
Kohdenumero: 222331

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: takka
Viihde ja ajanviete: TV
Keittiön varusteet: jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni
Tilat ja varustelu: pyykinpesukone, suihku
Lisätietoja ulkotiloista: grilli
Vapaa-ajan aktiviteetit: hiihto, kalastus, laskettelu

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 890 €/vko
varaustiedot päivitetty 22.09.2017
varaustiedot päivitetty 22.09.2017

Kohdetta vuokraa

Luxury Holiday Oy
info.fi@luxholiday.net
Katso yhteystiedot
Tammasaarenlaituri 3
00180 HELSINKI
Puh. 09 2316 5095
Avaa Google Mapsissa