Kuutinkämppä
mökki, Kouvola, 6 henkilöä

Kuutinkämppä on rakennettu vuonna 1987 retkeilykäyttöön. Kämppä sijaitsee Repovedellä, aivan Kuutinlahden rannassa. Sinne pääsee maitse Olhavalta Kuutinlahdelle vievää polkua pitkin, rannassa on kanoottilaituri.

Ruskiasalmessa on majaa pitänyt jo muinoin herra Löppönenkin, eikä suotta. Kauniit maisemat, oma rauha ja retkikohteiden helppo saavutettavuus ovat Kuutinlahden kämpän valttikortteja. Parhaimmillaan kämppä toimii esimerkiksi perheille, retkeilijöille, melojille, kiipeilijöille ja pienille kaveriporukoille. Jos ryhmä tarvitsee lisää tilaa, Metsähallituksen Mustavuoren kodasta saa helposti kamiinalla lämmitettävää majoitustilaa. Kota sijaistee muutaman sadan metrin päässä Kuutinkämpästä.

Kämpän tyyppi ja piha

Kämppä jakaantuu kolmeen osaan, eteiseen ja saunaan sekä tupaan. Vieressä on myös puuliiteri ja kuivakäymälä. Kämppässä ei ole sähköä eikä peruslämpöä. Lämmitys hoituu kevyttakalla. Tupa on tunnelmallinen ja rauhallisella paikalla. Se on alun perin ollut autiotupakäytössä, josta muistutuksena on alkuperäiset kattoparrut autenttisella värillään sekä terassilla lähellä harjaa oleva "Älä riko luonnon rauhaa" kyltti. Kämppä pitää yöpyjistään edelleen hyvää huolta, saunan lämmössä voi rentoutua päivän päätteeksi ja seuraavan päivän reittiä voi kartalta suunnitella illan hämärtyessä kynttilän valossa.

Kevyttakka pitää tuvan lämpimänä ja tuulen sekä tuiverruksen ulkona tarjoten yöpyjille leppoisat yöunet. Tuvass

Perustiedot

Sijainti: Kouvola
Repoveden kansallispuisto / Repovesi National Park, 52920 VOIKOSKI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Kuutinkämppä
Pinta-ala: 30 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 6
Rakennusvuosi: 1987
Peruskorjausvuosi: 2015
Kohdenumero: 245769
Lisätietoa: http://www.tervarumpu.fi

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Rannan tyyppi: järvi
Rannan kuvaus: Rannassa on kanoottilaituri.
Astiasto: astiasto 8 hengelle
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Aivan Kuutinkämpän vieressä kohoaa Mustalamminvuori, jonka päällä on näkötorni. Noin kilometrin päässä on vaikuttava Olhavanvuori, yksi Suomen suosituimmista kiipeilykalliosta. Noin 1,5 km päässä on Kuutinkanava, entisöity uittoränni. Kuutinkämpän yhteydessä on itsepalvelumelontatukikohta, josta voi vuokrata kanootteja.

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Liikenneyhteydet: Kämpälle ei ole kulkuoikeutta maitse moottoriajoneuvolla. Kämpän rantaan voi tilata Venetaksin.

Kohdetta vuokraa

Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
Katso yhteystiedot
Niittymäentie 13
46110 Tuohikotti
Puh. 0400 718 248
Avaa Google Mapsissa