Puiden kansa
mökki tai huvila

Liity puiden kansaan ja vietä yö tai kaksi puussa kauniissa suomalaisessa järvimaisemassa maailmanperintökohde Verlassa. Aikojen alusta lähtien metsä on ollut äärimmäisen tärkeä suomalaisille. Metsät ovat tarjonneet turvallisuutta monella eri tavalla. Se on ollut keino saada ruokaa ja hankkia elantoa. Tämän lisäksi metsä on ollut äärimmäisen tärkeä paikka irtaantua arjen huolista ja rauhoittaa oma mieli. Puiden kansa palauttaa osan tästä ihmisen yhteydestä metsään.

Puiden kansa on pariskunnille ja perheille tarkoitettu uniikki ekologisesti kestävä Tentsile Experience, joka tarjoaa tilaisuuden irrottautua arjesta ja ottaa suora yhteys luontoon. Puiden kansa sijoittuu maailmanperintökohde Verlassa luonnonkauniiseen paikkaan, joka on tarkoitettu vain "puuihmisille".

Tentsile Experience Puiden kansa sisältää
  • Uniikki sijainti (Tentsile Hotspot)
  • Kaunis luonnonranta, jossa pystyy uimaan kirkkaan puhtaassa vedessä
  • Tensile Ecocamp valmiiksi pystytettynä
  • Saunavuoro
  • Kuivakäymälä
  • 1-3 kpl potkupyöriä liikkumiseen
Mitä tarvitset mukaasi
  • Makuupussit
  • Retkikeittimen, mikäli haluat tehdä lämmintä ruokaa tai juomaa
  • Evästä
  • Pyyhkeet saunomiseen
Tentsile Experiencen varaaminen ja check-in

Tentsile Experience on varattavissa vain online-järjestelmästä ja prosessi alkaa kuvan alta Varaa-nappia klikkaamalla. Mikäli haluat samalla varata myös mökkejä tai kämppiä, lisää useampi kohde ostoskoriin ja siirry maksamaan vasta sitten, kun kaikki haluamasi kohteet ovat korissa. 

Tentsile Ecocamp varusteineen on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 14:sta lähtöpäivän klo 12:een. Tarkemmat toimintaohjeet toimitetaan varaajalle tilauksen jälkeen saapuvassa erillisessä varausvahvistuksessa.

Saunavuoro

Majoittumiseen sisältyy 1 (yksi) saunavuoro per päivä. Vuorot varataan online-järjestelmästä etukäteen. Tarkemmat tiedot saunan varaamisesta löytyvät tilauksen jälkeen sähköpostiin kilahtavasta varausvahvistuksesta.

Tentsile Ecocampin sijainti

Tentsile Ecocampin sijainti on luottamuksellinen. Varaamalla Tentsile Experience Puiden kansan sitoudut pitämään Ecocampin tarkan sijainnin omana tietonasi. 

Tarkat tiedot sijainnista annetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Siisteys ja roskat

Vuokralainen on vastuussa Tentsile Ecocampin, sen ympäristön sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä ja kunnosta. Tentsilet tulevat olla puhdistettu huolellisesti käytön jälkeen.

Tentsile Experience noudattaa roskatonta retkeilyä. Jätteet on vietävä keräysastioihin joko tehdasmuseolla tai seuratalolla. 

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät ole sallittuja Tentsile Ecocampissa.

Ehdot

Tentsile Expericen varajaa on täysimääräisesti vastuussa kaikista elämykseen liitetyistä palveluista ja rakenteista myös kavereidensa osalta. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi: Ehdot.

Perustiedot

Sijainti: Kouvola
Verlantie 293, 47850 VERLA

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki tai huvila
Loma-asunnon nimi: Puiden kansa
Makuuhuoneiden määrä: 1
Sauna: rantasauna
Kohdenumero: 627964

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Rannan tyyppi: joki
Tilat ja varustelu: puucee
Vapaa-ajan aktiviteetit: kalastus, marjastus/sienestys, nähtävyyksien katselu, melonta

Kohdetta vuokraa

Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
Katso yhteystiedot
Niittymäentie 13
46110 Tuohikotti
Puh. 0400 718 248
Avaa Google Mapsissa