Kuopio

Kuopio
Majoitus, loma-asunnot ja mökit

Tutustu vuokramökkeihin

Kuopio – Majoitus ja mökit

Gofinland tarjoaa parhaat vaihtoehdot majoitukseen Kuopiossa. Sivuiltamme löydät runsaasti erikokoisia mökkejä, huviloita ja loma-asuntoja, joissa riittää valinnanvaraa isommillekin seurueille ja perheille. Mökin vuokraaminen Kuopiosta mahdollistaa unohtumattoman loman Savon sydämessä.

Tekemistä mökkeilyn lomassa

Kuopiossa riittää runsaasti koettavaa ympäri vuoden. Matkan aikana kannattaa ehdottomasti pistäytyä ”mualiman navassa”, eli Kuopion torilla, joka toimii koko kaupungin sydämenä. Lomaan kannattaa sisällyttää myös käynti kuuluisassa Puijon tornissa, josta avautuu huikeat näkymät järvien ja metsien täyttämään maisemaan. Puijolla on myös erinomaiset edellytykset liikunnallisille aktiviteeteille, sillä luonnonsuojelualueen polku- ja latuverkosto mahdollistaa arvokkaaseen luontoon tutustumisen retkeilyn tai hiihdon lomassa.

Kuopiosta löytyy Euroopan laajin järviverkosto, jossa riittää loputtomasti koettavaa kaikille luonnon ystäville. Veneily, retkeily, uinti, kalastus ja melonta tarjoavat tekemistä kesäpäivään ja talvisin alueella on hyvä mahdollisuus hiihtää, pilkkiä, luistella ja lasketella. Kallaveden upeaan saaristoon pääsee tutustumaan lähemmin Kuopion matkustajasatamasta lähtevillä yleisöristeilyillä.

Tapahtumat lähellä Kuopion mökkejä

Kuopio on tunnettu monipuolisesta kulttuuritarjonnastaan, sillä vuosittain kaupunki isännöi monia suosittua tapahtumia. Kuopio Tanssii ja soi, Kuopion Viinijuhlat (Kuopio Wine Festival) sekä nykytaiteeseen keskittyvä Anti Festival tarjoavat runsaasti viihdettä kaikille kulttuurin ystäville. Lisäksi lukuisat Kuopion museot ja teatterit sekä Kuopion musiikkikeskus ovat suositeltavia vierailukohteita kaikille Kuopiossa mökkeileville.

Kuopioon on myös helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Ainoastaan 147 km päässä Jyväskylästä, 197 km päässä Oulusta ja 390 km päässä Helsingistä sijaitsevaan Kuopioon kulkee juna- ja linja-autoyhteyksiä päivittäin eri puolilta Suomea. Lisäksi Kuopioon on helppo saapua lentokoneella Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Varaa majoitus tai mökki Kuopiosta

Majoitus vuokramökissä mahdollistaa kiireettömän loman, jonka aikana voi nauttia rauhassa Kuopion lukuisista tapahtumista, matkailunähtävyyksistä ja luonnosta. Oman valinnan mukaan voi varata majoituksen kauniin luonnon keskeltä, mökin Rauhalahdesta tai huoneiston läheltä kaupungin keskustaa. Vuokraa mökki Kuopiosta ja lähde lomalle Savon valloittaviin maisemiin!

Katso lähialueilta myös

Lue myös