Lehtitahko, koko talo
omakotitalo, Tahko, Kuopio, 15+3 henkilöä

Lehtitahkon rantatontti sijaitsee rauhallisella, luonnonkauniilla paikalla Tahkovuoren Nipasen alueella. Näkymä Petäjälahden yli. Tien päässä, ei läpikulkuliikennettä. Autolla perille ympäri vuoden. Rinteisiin 3 km. Vanhalle golfkentälle 2 km ja uudelle kentälle 1 km.

Päärakennus n. 750 m2 / 20 henk. Hyvin varusteltu v. 2007 valmistunut monikäyttöinen hirsitalo, joka koostuu viidestä erillisestä ja erikokoisesta huoneistosta. Jokaisessa täydellisesti kalustetussa ja varustetussa huoneistossa on oma keittiö, wc- ja suihkutila. Huoneistoissa on 2 sängyä tai parivuode per huoneisto. Lisäksi osassa huoneistoja on varavuode/lastensänky. Rakennuksessa täysmittainen rannanpuoleinen terassi.

Ylimmässä kerroksessa huoneistojen välillä on kirjasto, joka sopii myös lasten leikkihuoneeksi. Keskikerroksessa on suuri erillisellä keittiöllä varustettu kokoustila, johon mahtuu n. 20-30 henk. pitämään kokousta tai seminaaria. Tilassa kaikki AV-välineet valmiina. Alakerrassa saunaosasto sekä viihtyisä tv-takkahuone biljardisaleineen.

Rannassa on erillinen 75 m2:n rantasauna terasseineen. Ranta on hienohiekkainen ja laiturilta on helppo mennä uimaan.

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
Petäjälahdentie 11 B 2, 73310 TAHKOVUORI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: omakotitalo
Loma-asunnon nimi: Lehtitahko, koko talo
Pinta-ala: 750 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 15
Lisävuoteiden määrä: 3
Kohdenumero: 699607
Lisätietoa: Siivous sisältyy hintaan, mutta vieraitamme pyydetään viemään roskansa pihalla olevaan jätekatokseen ja jättämään tilat asialliseen kuntoon. Kiitämme huolenpidosta. Lemmikit: Tahkon talon käyttöasteen nostamiseksi on toistaiseksi sallittua viedä lemmikkieläin mukanaan Taloustutkimuksen Tahkon talolle, silloin kun tekee varauksen alakerran huoneistoon B3. Varaaja vastaa kaikesta huoneistolle aiheuttamastaan vahingosta, myös lemmikkieläimen aiheuttamasta, huolehtii lemmikin jätökset jäteastiaan ja siitä, ettei lemmikki aiheuta muita vierailijoita häiritsevää ääntä tms. Lemmikkiä ei saa pitää vapaana piha-alueella. Hinnat eivät sisällä liinavaatteita, jotka voi tilata erikseen 20,-/ henkilö.
Kohteen lisätiedot

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Hiustenkuivaaja.
Rannan tyyppi: järvi
Rannan kuvaus: Soutuvene. Hienohiekkainen ranta
Astiasto: astiasto 24 hengelle

Kohdetta vuokraa

Huvilarannalla
joel.lingman@eerolehti.fi
Katso yhteystiedot
c/o Taloustutkimus Oy
00510 Helsinki
Puh. 0505629250
Avaa Google Mapsissa