PUUSTILA A (6 mh)
mökki, Tahko, Kuopio, 12+3 henkilöä

Ajalla 19.1.-10.2.2019 KOHTEESSA ON EDULLINEN HENKILÖHINNOITTELU. Perushinta on max. 6 hlölle. Lisähenkilöt 10,-/hlö/vrk. Kaikki majoittujat tulee ilmoittaa varausta tehtäessä.

TALVELLA:
Hinta sisältää 2 rajoittamatonta laskettelukorttia, jotka saat käyttöösi saapumispäivänä jo klo 15 (huoneiston klo 18).

Suksilla hiihtohissille 500 m jään yli.
Hiihtoladulle 50 m.Lapsille pulkat ja pulkkamäki omassa pihassa ja iso valaistu pulkkamäki Puustilan rannassa 200 m päässä.

KESÄLLÄ:
Terassilla puutarhakalusteet ja kaasugrilli (kaasun tilaus lisäpalveluna). Käytettävissä Puustilan yksityinen hiekkaranta 200 m päässä. Puustilan rannassa soutuveneet ja pelastusliivit. Ulkopelejä myös vapaasti asiakkaidemme käytössä.

Sähköperämoottori vuokrattavissa hintaan 15€/päivä tai 50€/viikko.

HUOM!
Vastuuvaraajalta, joka on alle 25 -vuotias tai hänellä ei ole vakituista
osoitetta Suomessa perimme saapuessa 250 euron vakuusmaksun. Vakuusmaksu maksetaan käteisellä saapuessa Puustilan toimistoon, Villenkuja 7.
Vakuusmaksu palautetaan asiakkaalle lähtiessä hyväksytyn
siivoustarkastuksen jälkeen. Asiakas, jolla on tilattu loppusiivous
vakuusmaksua ei peritä.


KOHDEKUVAUS:

PUUSTILA A soveltuu hyvin kokous- ja juhlapaikaksi, sekä suuremman porukan tai lapsiperheen loma-asunnoksi. Tämä tilava ja toimiva paritalohuoneisto sijaitsee rinteiden ja golfkentän tuntumassa, Puustila Golf&Ski lomakylässä aivan Tahkon ydinalueella.
Suuri piha-alue, jossa on hyvin tilaa pelata pihapelejä. Lipputanko pihassa ja Suomen lippu saatavilla.

Alakertaan kolme sisäänkäyntiä, tilavat eteistilat. Alakerrassa neljä tilavaa makuuhuonetta, joissa kaikissa erillisvuoteet ja vaatekaapit.

Hyvin varustettu tilava keittiö, jossa suuri ruokailuryhmä ja astiastot juhlatilaisuuksiin tai kokouskäyttöön. Yli 15 henkilön tilaisuuksien järjestelyt, lisäastiat (jopa 30:lle) ja tilavuokra sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Puustila B puolella majoitustilaa lisäksi 5 henkilölle.


Tilava oleskelutila, jossa suuri TV sekä stereoyhdistelmä jossa CD, DVD, RADIO, USB, i-Pod sekä karaokelaitteisto (1 mikrofoni).

Oleskelutilan päädystä voi erottaa paljeovella takkahuoneen erikseen. Takkahuoneen puolelta käynti pukuhuoneeseen, jossa wc, pesukone, kuivausrumpu ja kuivauskaappi. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja sauna. Takkahuoneesta ja eteisestä käynnit katetulle terassille, jossa nestekaasugrilli (kesällä; kaasu tilataan erikseen lisäpalveluna) ja puutarhakalusteet. Takkahuoneesta jyrkät portaat ylös parvelle, jossa on 3 sänkyä (lisävuoteet). Kaikki huoneiston ovet ovat ääntä eristäviä. Runsaasti kaapitilaa vaatteille ja kengille.

Eteisestä portaat yläkertaan, jossa erillinen huoneisto: kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa erillisvuoteet ja vaatekaapit. Oleskelutila, minikeittiö, ruokapöytä neljälle, TV, CD/DVD/RADIO- yhdistelmä. Yläkerrassa myös oma suihku ja wc.<br>

Kohteessa on mahdollista majoittaa lisäpaikoilla lapsia (alle 12v) patjoilla vanhempien huoneessa ( max. 4 lasta). Hinta: kesällä 5,-/hlö/vrk, talvella 10,-/hlö/vrk. Tarvittavat lisäpaikat on ilmoitettava majoitusvarausta tehtäessä, hinta lasketaan koko varausajalle. Lapsisetti (retkisänky, syöttötuoli ja potta) on ilmainen silloin kun henkilömäärä ei ylitä maksimimäärää.

Lemmikit ovat myös tervetulleita. Lemmikkimaksu 35 euroa/viipymä. Asiakkaalta, jolla on tilattu loppusiivous ei peritä lemmikkimaksua.

Kokousvälineet, (fläppi, tussit, paperit, data-projektori) sisältyvät hintaan.

Suojattu WLAN -verkko.

Puustilan yhteisrannassa nuotiopaikka.

Pyörätuoliliuskat saatavissa.

Kylpypalju vuokrattavissa majoituskohteeseen! Kysy hinta ja varaustilanne!


MATKATOIMISTOT HUOM! Tästä kohteesta ei matkatoimistoprovisiota.


Perustiedot

Sijainti: Kuopio
Koivulantie 2, 73310 TAHKOVUORI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: PUUSTILA A (6 mh)
Pinta-ala: 205 m²
Makuuhuoneiden määrä: 6
Vuodepaikkojen määrä: 12
Lisävuoteiden määrä: 3
Sauna: sisäsauna, sähkösauna
Kohdenumero: 804633

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: 1
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys
Keittiön varusteet: astianpesukone
Tilat ja varustelu: kuivauskaappi, pyykinpesukone
Vapaa-ajan aktiviteetit: uinti, hiihto, laskettelu, luistelu
varaustiedot päivitetty 02.03.2021
varaustiedot päivitetty 02.03.2021

Kohdetta vuokraa

Keskusvaraamo TAHKOcom
booking@tahko.com
Katso yhteystiedot
Tahkolaaksontie 4 A
73310 TAHKOVUORI
Puh. 017 481 400
Avaa Google Mapsissa