PUUSTILA B
mökki, Tahko, Kuopio, 2+3 henkilöä

*Kohteeseen on asennettu AmpIn-Smart latausasema sähköautoille keväällä 2022. Latausasema löytyy viereisen paritalon Puustila A:n terassin edestä. Saat latausaseman käyttöön valitsemalla sähköauton latausmaksun lisäpalveluista.*

Puustila B on sympaattinen ja kompakti huoneisto 4-5 henkilölle Tahkon ydinalueella. Huoneiston sijainti on erinomainen esimerkiksi golfista ja ratsastuksesta kiinnostuneille; golfkenttä Old Course löytyy lyhyen kävelymatkan päästä, ja pihapiirissä sijaitsee myös Tahko Farmi, jossa pääset halutessasi tutustumaan eläimiin lisämaksusta (tutustu tarkemmin: http://tahkofarmi.fi/).

Huoneiston keskellä on näppärä minikeittiö, jonka oikealle puolelle avautuu avara ja korkea oleskelutila, jossa on tunnelmallinen takka, TV, stereojärjestelmä, levitettävä sohva (toimii lisävuoteena kahdelle henkilölle) sekä ruokailuryhmä neljälle. Oleskelutilan jyrkät kierreportaat vievät tilavalle parvelle, jossa on makuupaikat kolmelle henkilölle. Minikeittiön vasemmalta puolelta löytyy sekä erillinen wc että pesu- ja saunatilat. Pesukone ja kuivausrumpu sijaitsevat tuulikaapissa.

Sisäänkäynnin yhteydessä on katettu terassi, jossa on kesäkaudella grillausmahdollisuus (1.5 - 31.10). Saat grillin käyttöösi valitsemalla lisäpalveluista grillin käyttömaksun. Kesäkaudella majoittujien käytössä on myös Puustilan yksityinen ja lapsiystävällinen hiekkaranta, joka sijaitsee noin 300 metrin päässä kohteesta. Rannasta löytyvät myös soutuveneet ja pelastusliivit kesäisiä souturetkiä varten. Puustila tarjoaa vapaasti käytettäviksi myös muutamia pihapelejä, jotka löytyvät puuvarastosta. Talvella suksilla hiihtohissille on matkaa jään yli n. 500 m ja hiihtoladulle n. 100 m.

Lisätietoa ja huomioitavaa:

HUOM! Paljun tuonti ei ole sallittua (koskee 9.8.2021 jälkeen tehtyjä varauksia).

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
Koivulantie 2, 73310 TAHKOVUORI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: PUUSTILA B
Pinta-ala: 48 m²
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 3
Sauna: sisäsauna, sähkösauna
Kohdenumero: 804654

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: 1
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys
Keittiön varusteet: astianpesukone
Tilat ja varustelu: pyykinpesukone
Vapaa-ajan aktiviteetit: luistelu, hiihto, laskettelu
varaustiedot päivitetty 22.03.2023
varaustiedot päivitetty 22.03.2023

Kohdetta vuokraa

Keskusvaraamo TAHKOcom
booking@tahko.com
Katso yhteystiedot
Tahkolaaksontie 4 A
73310 TAHKOVUORI
Puh. 017 481 400
Avaa Google Mapsissa