TAHKONKEHTO F 101
mökki, Tahko, Kuopio, 4 henkilöä

Tule rentoutumaan korkeatasoiseen 58 neliön huoneistoon. Huoneistossa 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa 2 sänkyä, tupakeittiö, wc, kylpyhuone ja sauna. Huoneistosta löytyy myös vuodesohva. Tilavalta parvekkeelta näköala Huutavanholman luonnonsuojelualueelle. Lisäksi huoneistossa on pesukone sekä kuivauskaappi, joka varsinkin talvella on tarpeellinen. Autopaikka on katettu (sähkötolpan kera) ja saavuttaessa on mahdollisuus ajaa auto lähelle ovea tavaroiden purkamisen ajaksi.

Lähiympäristössä erinomaiset hiihtoladut, laskettelurinteet, moottorikelkkareitit, golfkentät, hevostallit, kylpylä, kuntosali ja tietysti paljon aktiviteetteja lapsille. Lisäksi mahdollisuus nauttia kauniista maisemista vaikka laavulla grillaillessa.

Nyt lapsiperheitä varten huoneistoon ton lisätty syöttötuoli, joka löytyy vaatekaapista. Suuren asiakasmäärän ansiosta huoneistoon on kesällä 2016 uusittu vuodesohva, sohvapöytä ja 2 nojatuolia (valokuvia päivitetty uusien kalusteiden saavuttua). Lisäksi makuuhuoneiden lattiat on uusittu. Pyrimme jatkossakin panostamaan asiakkaiden mukavuuteen ja pitämään hinta/laatu suhteen kohdallaan. Asiakaspalautteiden ansiosta suksille ja muille tavaroille on lukittava säilytyspaikka kellarikerroksessa. Lisäksi kiuaskivet on vaihdettu, sisustaan on lisätty matto, huopa, pöytäliina, sekä stereot (radio/cd/mp3/usb/bluetooth toistolla). Myös monipuolisemmat puhdistusaineet toimitettu sekä sinin moppi vaihdettu huoneistoon. Viimeisimpänä uudistuksena on vaihdettu yöpöydät ja olohuoneeseen on lisätty matto. Kesän aikana on tarkoitus uusia verhot.

Huom: Lisäalennuksia saa varauksen pituuden kasvaessa. Voit säästää jopa yli 100 euroa. Mahdolliset tarjoukset lasketaan varausten pituusalennusten päälle. Päivitetyn hinnoittelurakenteen asiosta hinta/laatusuhde pysyy erittäin hyvänä asiakkaan kannalta suhteutettuna vastaaviin kohteisiin.

LOISTOUUTISIA TAHKOLTA! Super corner on avattu. Suomen pisimmät portaat löytyvät myös Tahkolta! Tervetuloa.

Kohteen tarjousilmoitukset

Palvelukartta

Reittikartat

Puhelinnumerot lähipalveluihin

Tapahtumat

Ongelmatilanteissa voi ottaa yhteyttä tahko24h huoltoon: Tahko24h (017) 481 420.

Olemme huoneiston osalta kaikissa arvostelukriteereissä keskiarvon yläpuolella ja palautteiden määrä on kolminkertainen muihin tahkonkehtoihin nähden. Suuri kiitos siitä kuuluu teille hyvät asiakkaamme. Palautteidenne ansiosta olemme pystyneet parantamaan mukavuutta ja viihtyvyyttä. Pyrimme ottamaan toiveenne ja parannusehdotuksenne tasapuolisesti huomioon siinä määrin missä se on mahdollista. Lisäksi kaipaamme palautetta myös niistä asioista, joita huoneistossa arvostatte, jotta osaamme ylläpitää myös näitä asiakkaillemme tärkeitä asioita. Tervetuloa jatkossakin viihtymään!

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
Kehdonpolku 1 F 101, 73310 TAHKOVUORI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: TAHKONKEHTO F 101
Pinta-ala: 58 m²
Makuuhuoneiden määrä: 2
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteiden määrä: 0
Sauna: sähkösauna, sisäsauna
Kohdenumero: 804704

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: 0
Keittiön varusteet: astianpesukone
Tilat ja varustelu: kuivauskaappi, pyykinpesukone
Vapaa-ajan aktiviteetit: hiihto, luistelu, uinti, laskettelu
varaustiedot päivitetty 25.01.2021
varaustiedot päivitetty 25.01.2021

Kohdetta vuokraa

Keskusvaraamo TAHKOcom
booking@tahko.com
Katso yhteystiedot
Tahkolaaksontie 4 A
73310 TAHKOVUORI
Puh. 017 481 400
Avaa Google Mapsissa