ANNANTUPA 101
mökki, Tahko, Kuopio, 2+1 henkilöä

Annantupa on ryhmämajoitukseen soveltuva rivitalo (talon keskellä käytävä josta käynti huoneisiin), joka on remontoitu vuonna 2002. Se sijaitsee noin 150 metrin päässä päärakennuksesta.
Annantupaan mahtuu majoittumaan 38 henkeä. Siellä on 14 kahden hengen huonetta, joista suurimmassa osassa on lisävuode. Jokaisessa huoneessa on oma WC/suihku. Rakennuksen keskiosassa on yhteinen sauna (sähkö), TV.n katselu- / kokoushuone, jossa keittonurkkaus (astiasto 24 hengelle ja ruuanlaittovälineet) vain aamu-/väli-/iltapalaruokailuun.

Kohde sijaitsee saaressa, jonne talvella kuljetaan jäätietä pitkin (1,2 km) tammi-maaliskuun aikana. Kesäkaudella touko-lokakuussa Saareen kuljetaan laivalla. Kts. ajantasaiset laiva-aikataulut www.aholansaar.fi.


Saaressa on 2 uimarantaa, itä- ja länsirannalla noin 200-300 m päässä. Loiva hiekkaranta soveltuu myös lapsille.

Kohteessa on käytössä henkilöhinnoittelu ja hinta määräytyy henkilömäärän mukaan. Majoitushinta sis. loppusiivouksen, liinavaatteet, aamiaisen sekä kesäkaudella majoittujille rajoittamattomat laivamatkat vakiovuoroilla.

Aholansaaren lomakeskuksen toiminnasta vastaa Aholansaarisäätiö sr. Saaren nähtävyyksiä ovat herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisen kotimuseo Paavon pirtti (ympäri vuoden) sekä Kirkkoherra Kleofas Hyvämäen kesäpappila (kesäkaudella), joihin on aukioloaikoina vapaa pääsy.

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
AHOLANSAARI, 73310 TAHKOVUORI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: ANNANTUPA 101
Pinta-ala: 13 m²
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 1
Sauna: sähkösauna, sisäsauna
Kohdenumero: 804711

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: 0
Vapaa-ajan aktiviteetit: laskettelu, hiihto, luistelu
varaustiedot päivitetty 27.11.2022
varaustiedot päivitetty 27.11.2022

Kohdetta vuokraa

Keskusvaraamo TAHKOcom
booking@tahko.com
Katso yhteystiedot
Tahkolaaksontie 4 A
73310 TAHKOVUORI
Puh. 017 481 400
Avaa Google Mapsissa