RIITAN TUVAN LOVIISA
mökki, Tahko, Kuopio, 3+1 henkilöä

Riitantuvan Loviisa yksiö on Aholansaaren päärakennuksen läheisyydessä sijaitseva rivitalohuoneisto. Kulku Saareen talvella jäätietä pitkin (1,2 km) ja kesällä laivalla. Kts. ajantasaiset laiva-aikataulut www.aholansaari.fi.


Makuuhuoneessa on kolme runkopatjavuodetta ja TV. Tilavassa keittiössä on ruokailuvälineet neljälle ja tarvittavat ruuanlaittovälineet itsenäistä asumista varten. Keittiön vuodesohvassa on yksi lisävuodepaikka. Asunnossa on suihku ja WC (erilliset), mutta sauna on Aholansaaren rantasauna, joka on puulämmitteinen yhteissauna. Se on varattavissa myös yksityiskäyttöön. Rantasaunan yhteydessä on laituri. Kohde soveltuu liikuntarajoitteisille, mutta hiekkapiha tuottaa ongelmia mahdollisille pyörätuoliasiakkaille.


Muutaman kymmenen metrin päässä on Aholansaaren hiihtoladut (n. 9km) joista on yhteys Tahkon hiihtoreiteille. Aholansaaren lomakeskuksen toiminnasta vastaa Aholansaarisäätiö sr. Saaren nähtävyyksiä ovat herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisen kotimuseo Paavon pirtti (ympäri vuoden) sekä Kirkkoherra Kleofas Hyvämäen kesäpappila (kesäkaudella), joihin on Saaren aukioloaikoina vapaa pääsy. Esittely järjestyy tilauksesta.


Kohteessa on käytössä henkilöhinnoittelu ja hinta määräytyy henkilömäärän mukaan. Hinta sis. Loppusiivouksen, liinavaatteet ja aamupalat ja majoittuville rajoittamattomat laivamatkat vakiovuoroilla.
Aholansaari on herännäishenkinen kurssi- ja vapaa-ajankeskus. Sen omistajaa Aholansaarisäätiö, jonka tehtävänä on herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisen kirkko- ja kulttuurihistoriallisen perinnön vaaliminen sekä hengellisen elämän ylläpitäminen herännäisyyden hengessä.

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
AHOLANSAARI, 73310 TAHKOVUORI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: RIITAN TUVAN LOVIISA
Pinta-ala: 41 m²
Makuuhuoneiden määrä: 1
Vuodepaikkojen määrä: 3
Lisävuoteiden määrä: 1
Sauna: sisäsauna, sähkösauna
Kohdenumero: 804726

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: 0
Vapaa-ajan aktiviteetit: laskettelu, hiihto, luistelu, uinti
varaustiedot päivitetty 20.09.2021
varaustiedot päivitetty 20.09.2021

Kohdetta vuokraa

Keskusvaraamo TAHKOcom
booking@tahko.com
Katso yhteystiedot
Tahkolaaksontie 4 A
73310 TAHKOVUORI
Puh. 017 481 400
Avaa Google Mapsissa