VILLENKUJA 5A (6 mh, rantahuvila)
mökki, Tahko, Kuopio, 12+1 henkilöä

* Kesäkaudella majoittujien käytettävissä on huvilan oma laituri ja lapsiystävällinen ranta. Rannasta löytyvät myös soutuveneet ja pelastusliivit. Saapuminen on mahdollista myös omalla veneellä (vesijettien ja -skoottereiden tuomisesta on sovittava ennakkoon omistajan kanssa). Tarjoamme golfaajille myös edulliset peliliput. Pihapelit löytyvät puuvarastosta. Lisäksi kohteessa on ilmastointi ja tuloilman jäähdytys*

* Talvikaudella hintaan sisältyy kaksi rajoittamatonta hissikorttia, jotka saa käyttöön saapumispäivänä klo 15. Hiihtohissille on matkaa jään yli noin 150 metriä, ja hiihtolatu löytyy aivan huvilan vierestä. *

* Kohteeseen on asennettu aurinkopaneelit sekä AmpIn-Smart latausasema sähköautoille keväällä 2022. Saat latausaseman käyttöön valitsemalla sähköauton latausmaksun lisäpalveluista. *

Villenkuja 5 A on korkeatasoinen paritalohuvila Tahkon ydinalueella Tahkolahden aurinkoisella länsirannalla. Huvila on erinomainen lomanviettopaikka isommallekin porukalle, ja majoitustilaa löytyy useammallekin perheelle. Huvila soveltuu hienosti myös juhla- ja kokouspaikaksi (yli 13 henkilön tilaisuuksien järjestämisestä on kuitenkin sovittava erikseen). Lisää majoitustilaa on saatavilla tarvittaessa Villenkuja 5 B:n puolelta (max. 10 hlöä).

Huvilan todellinen helmi on kuitenkin suuri lasitettu terassi, jonka keskellä on tunnelmaa luova avotulisija. Terassilta on upeat näkymät Tahkon rinteille ja järvelle. Tulisijan ja säteilylämmittimien ansiosta terassilla viihtyy viileämmälläkin säällä. Lasitetun terassin vieressä on myös ulkoterassi, jossa on kesäkaudella grillausmahdollisuus (1.5 - 31.10). Saat grillin käyttöösi valitsemalla lisäpalveluista grillin käyttömaksun. Puustila tarjoaa vapaasti käytettäviksi myös muutamia pihapelejä, jotka löytyvät puuvarastosta.

Kohteessa on yhteensä kuusi makuuhuonetta, kolme yläkerrassa ja kolme alakerrassa. Lisäksi alakerran kodinhoitohuoneesta löytyy yksi sänky lisävuoteeksi. Jokaisessa makuuhuoneessa on erillisvuoteet ja runsaasti säilytystilaa vaatteille. Tilavassa kylpyhuoneessa on wc sekä suihkukaappi. Yläkerrasta löytyy hyvin varusteltu keittiö, jossa on ruokailuryhmä 12 henkilölle sekä kattava astiasto. Avarassa ja valoisassa oleskelutilassa on rentoutumista varten TV ja stereojärjestelmä sohvaryhmineen.

Saunaosasto takka- ja pukuhuoneineen sijaitsee huvilan alakerrassa. Saunassa on sekä sähkö- että puulämmitteinen kiuas, ja kylpyhuoneessa on kolme suihkua. Takkahuoneessa on TV sekä jääkaappi, joka pitää saunajuomat sopivan viileänä. Takkahuoneen kautta pääsee ulkoterassille sekä huvilan omalle laiturille ja rantaan. Vaatehuoltoa varten alakerrassa on kodinhoitohuone, jossa on pyykkikone, kuivausrumpu ja kuivauskaappi. Alakerrassa on myös erillinen wc.

Lisätiedot ja huomioitavaa:

HUOM! Paljun tuonti ei ole sallittua (koskee 9.8.2021 jälkeen tehtyjä varauksia).

Kohteessa on mahdollista majoittaa lisäpaikoilla enintään neljä alle 12-vuotiasta lasta patjoilla vanhempien huoneessa hintaan 5 e/hlö/vrk (kesäkausi) ja 10 e/hlö/vrk (talvikausi). Tarvittavat lisäpaikat ilmoitetaan majoitusvarauksen yhteydessä, jolloin hinta lasketaan koko varausajalle.

Vakuusmaksu (250 euroa) peritään varaajalta, joka on alle 25 -vuotias tai jolla ei ole vakituista osoitetta Suomessa. Vakuusmaksu maksetaan käteisellä saapumisen yhteydessä Puustilan toimistossa. Hyväksytyn siivoustarkastuksen jälkeen vakuusmaksu palautetaan asiakkaalle. Mikäli varaaja on tilannut loppusiivouksen, ei vakuusmaksua peritä.

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
Villenkuja 5 A (6 mh), 73310 TAHKOVUORI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: VILLENKUJA 5A (6 mh, rantahuvila)
Pinta-ala: 186 m²
Makuuhuoneiden määrä: 6
Vuodepaikkojen määrä: 12
Lisävuoteiden määrä: 1
Sauna: sisäsauna, sähkösauna
Kohdenumero: 804740

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: 1
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys
Keittiön varusteet: astianpesukone
Tilat ja varustelu: pyykinpesukone, kuivauskaappi
Vapaa-ajan aktiviteetit: hiihto, laskettelu, luistelu
varaustiedot päivitetty 27.06.2022
varaustiedot päivitetty 27.06.2022

Kohdetta vuokraa

Keskusvaraamo TAHKOcom
booking@tahko.com
Katso yhteystiedot
Tahkolaaksontie 4 A
73310 TAHKOVUORI
Puh. 017 481 400
Avaa Google Mapsissa