AURINKOGOLF 1
mökki, Tahko, Kuopio, 4+4 henkilöä

Tilava, korkeatasoinen ja valoisa hirsihuvila Sieraniemen upeissa maisemissa, aivan lähellä Golden Resortin aluetta sekä suuresti suitsutettua golfkenttää. Tasokkaasti ja etenkin lapsiperheitä ajatellen varusteltu mökki on rauhallisen sijaintinsa ansiosta omiaan ennen muuta pikkuväen kanssa matkaaville, mutta se soveltuu mainiosti myöskin golfporukan pelireissun tukikohdaksi. Eikä mikään sulje pois sen valitsemista laskettelumatkankaan päämajaksi, sillä Tahkovuoren rinteille kertyvän matkan ajaa päräyttää henkilöautolla muutamaan minuuttiin. Nilsiän keskustaan matkaa kertyy himpun verran enemmän.
Sisustukseltaan kohde on perinteikäs, mutta monista muista loma-asunnoista se erottuu ennen muuta tilavuudellaan: keittiössä piisaa lääniä useammankin kokin touhuta, eikä mökissä tulee ruuhkaa, vaikka liikenteeseen lähtisi kerralla vähän isompikin porukka. Erityisenä plussana voidaan mainita se, että reilut tilat ulottuvat ruokapöytään saakka: pöydän istuinluku kun kulkee jokseenkin sulassa sovussa mökin maksimimajoittujamäärän kanssa.
Säilytystiloja kohteesta löytyy mukavasti, mutta parvelle mennessä tilanahtaus tulee vastaan -- jos ei muuten niin ainakin siinä mielessä, että pidemmän miehen on pakko kävellä toisessa kerroksessa vähintäänkin kumarassa.

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
Petäjälahdentie 8 B, 73310 TAHKOVUORI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: AURINKOGOLF 1
Pinta-ala: 115 m²
Makuuhuoneiden määrä: 2
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteiden määrä: 4
Sauna: sähkösauna, sisäsauna
Kohdenumero: 804826

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: 1
Keittiön varusteet: astianpesukone
Tilat ja varustelu: pyykinpesukone, kuivauskaappi
Vapaa-ajan aktiviteetit: laskettelu, uinti, luistelu, hiihto
varaustiedot päivitetty 25.11.2020
varaustiedot päivitetty 25.11.2020

Kohdetta vuokraa

Keskusvaraamo TAHKOcom
booking@tahko.com
Katso yhteystiedot
Tahkolaaksontie 4 A
73310 TAHKOVUORI
Puh. 017 481 400
Avaa Google Mapsissa