TONTTUTIE 3
mökki, Tahko, Kuopio, 6+2 henkilöä

Tyylikäs, laadukas ja viihtyisä loma-asunto kävelytien päässä Tahkovuoren keskustasta. Runsaasti oleskelutilaa asunnon majoittujamäärälle. Reilunkokoisen ruokailupöydän ääreen sopii niin perhe, ystäväporukka tai pienimuotoisen palaverinkin siinä voi mainiosti pitää. Pöydän ääreen sopii siis mainiosti isokin ryhmä, mutta nukkumispaikkoja kunnolla on kolmesta makuuhuoneesta kuudelle. Kaksi makuuhuoneista sijaitsee talon toisella puoliskolla omassa rauhassaan, kolmas makuuhuone on sen sijaan heti keittiön vieressä, sen ovet ovat lasi-ikkunalliset pariovet. Vuoteet on kuitenkin sijoitettu niin, että näköyhteyttä niistä ei keittiön puolelle ole.
Keittiö sijaitsee erillään olohuoneesta ja ruokailutilasta. Keittiössä on tilaa kokkailla ja sieltä löytyy hyvänkokoiset jääkaappi ja pakastin, työtason edessä on iso ikkuna. Toisaalta on hyvä että keittiö on erillään ruokailutilasta, toisaalta ruokien kuljettamisessa ruokailutilaan kannattaa olla tarkkana, sillä tilat ovat eri tasossa, matkalla on siis porrasaskelma. Keittiössä on lisäksi "arkiruokapöytä" 4:lle.
Kaiken kaikkiaan viihtyisä ja persoonallinen kokonaisuus. Makuuhuoneet ovat tilavat, muutenkin neliöitä on riittämiin ja erillistalo, jossa kohtuullisen iso tontti tuovat omaa rauhaa vaikka sijainti onkin lähellä Tahkon keskustaa.
Kodinhoitohuoneen/ saunaosaston kautta on käynti terassille.

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
Tonttutie 3, 73310 TAHKOVUORI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: TONTTUTIE 3
Pinta-ala: 121 m²
Makuuhuoneiden määrä: 3
Vuodepaikkojen määrä: 6
Lisävuoteiden määrä: 2
Sauna: sähkösauna, sisäsauna
Kohdenumero: 804842

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: 1
Keittiön varusteet: astianpesukone
Tilat ja varustelu: pyykinpesukone, kuivauskaappi
Vapaa-ajan aktiviteetit: uinti, luistelu, hiihto, laskettelu
varaustiedot päivitetty 04.12.2020
varaustiedot päivitetty 04.12.2020

Kohdetta vuokraa

Keskusvaraamo TAHKOcom
booking@tahko.com
Katso yhteystiedot
Tahkolaaksontie 4 A
73310 TAHKOVUORI
Puh. 017 481 400
Avaa Google Mapsissa