ANNANTUPA 102
mökki, Tahko, Kuopio, 2+1 henkilöä

Annantupa on ryhmämajoitukseen soveltuva rivitalo (talon keskellä käytävä josta käynti huoneisiin), joka on remontoitu leirikeskuskäyttöön vuonna 2002. Se sijaitsee noin 150 metrin päässä päärakennuksesta.
Annantupaan mahtuu majoittumaan 39 henkeä. Siellä on 14 kahden hengen huonetta, joista suurimmassa osassa on lisävuode. Jokaisessa huoneessa on oma WC/suihku. Rakennuksen keskiosassa on TV.n katselu / takkahuone, yhteinen sauna (sähkö) ja yhteiskeittiö, jossa on astiasto 24hengelle ja ruuanlaittovälineet, mutta suosittelemme ruokailupalveluiden ostamista lounasravintola Hunajan Pisarasta.
<br>
Kohde sijaitsee jäätien takana. Jäätie tavallisesti liikennöitävissä joulun alta pääsiäiseen. Uimaranta on noin 300m päässä, hiekkaranta soveltuu myös lapsille.
<br>

Kohteessa on käytössä henkilöhinnoittelu ja hinta määräytyy henkilömäärän mukaan. Hinta sis. Loppusiivouksen, liinavaatteet sekä aamupalan.

Aholansaari on herännäishenkinen kurssi- ja vapaa-ajankeskus. Sen omistajaa Aholansaarisäätiö, jonka tehtävänä on herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisen kirkko- ja kulttuurihistoriallisen perinnön vaaliminen sekä hengellisen elämän ylläpitäminen herännäisyyden hengessä.

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
AHOLANSAARI, 73310 TAHKOVUORI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: ANNANTUPA 102
Pinta-ala: 13 m²
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 1
Sauna: sähkösauna, sisäsauna
Kohdenumero: 804855

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: 0
Vapaa-ajan aktiviteetit: luistelu, hiihto, uinti, laskettelu
varaustiedot päivitetty 02.03.2021
varaustiedot päivitetty 02.03.2021

Kohdetta vuokraa

Keskusvaraamo TAHKOcom
booking@tahko.com
Katso yhteystiedot
Tahkolaaksontie 4 A
73310 TAHKOVUORI
Puh. 017 481 400
Avaa Google Mapsissa