VILLENKUJA 1 (3 mh)
mökki, Tahko, Kuopio, 6+4 henkilöä

* Kesäkaudella majoittujien käytettävissä on Puustilan yksityinen ja lapsiystävällinen hiekkaranta noin 100 metrin päässä kohteesta. Rannasta löytyvät myös soutuveneet ja pelastusliivit. Tarjoamme golfaajille myös edulliset peliliput. *

* Talvikaudella hintaan sisältyy yksi rajoittamaton hissikortti, jonka saa käyttöön saapumispäivänä klo 12. Hiihtohissille on matkaa jään yli noin 300 metriä, ja hiihtolatu löytyy aivan mökin vierestä *

Villenkuja 1 on tilava ja toimiva erillismökki Tahkon ydinalueella. Mökki on mitä mainioin majoitusvaihtoehto vaikkapa pienen kaveriporukan kokoontumisille, ja se soveltuu erinomaisesti myös pienimuotoisten juhlien ja kokousten järjestämiseen (yli kymmenen henkilön tilaisuuksien järjestämisestä on kuitenkin sovittava erikseen).

Kohteessa on kolme erillistä makuuhuonetta, joissa jokaisessa on erillisvuoteet sekä vaatekaapit. Lisävuoteina toimivat parvella olevat kaksi sänkyä sekä olohuoneen levitettävä vuodesohva. Valoisassa oleskelutilassa on iso TV, stereojärjestelmä sekä tunnelmallinen vuolukivitakka. Hyvin varustellussa tupakeittiössä on ruokailuryhmä kahdeksalle henkilölle ja kattava astiasto. Tupakeittiöstä on käynti katetulle terassille, josta on upeat maisemat järvelle ja Tahkon rinteille. Katetulla terassilla on kesäkaudella grillausmahdollisuus (1.5 - 31.10). Huomioithan, että kaasupullo grilliä varten tulee tilata erikseen lisäpalveluista. Loppuvuodesta 2019 uusitusta saunasta pääset kätevästi haukkaamaan happea pienelle ja sympaattiselle vilvoitteluterassille, ja pukuhuoneen oma jääkaappi pitää saunajuomat huurteisina vilvoitteluhetkiä varten. Puustila tarjoaa vapaasti käytettäviksi myös muutamia pihapelejä, jotka löytyvät puuvarastosta.

Lisätiedot ja huomioitavaa:

HUOM! Paljun tuonti ei ole sallittua (koskee 9.8.2021 jälkeen tehtyjä varauksia).

Vakuusmaksu (250 euroa) peritään varaajalta, joka on alle 25 -vuotias tai jolla ei ole vakituista osoitetta Suomessa. Vakuusmaksu maksetaan käteisellä saapumisen yhteydessä Puustilan toimistossa. Hyväksytyn siivoustarkastuksen jälkeen vakuusmaksu palautetaan asiakkaalle. Mikäli varaaja on tilannut loppusiivouksen, ei vakuusmaksua peritä.

Tiedoksi matkatoimistoille: tästä kohteesta ei matkatoimistoprovisiota.

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
Villenkuja 1, 73310 TAHKOVUORI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: VILLENKUJA 1 (3 mh)
Pinta-ala: 99 m²
Makuuhuoneiden määrä: 3
Vuodepaikkojen määrä: 6
Lisävuoteiden määrä: 4
Sauna: sähkösauna, sisäsauna
Kohdenumero: 804926

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Lisätietoja: 1
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys
Keittiön varusteet: astianpesukone
Tilat ja varustelu: pyykinpesukone, kuivauskaappi
Vapaa-ajan aktiviteetit: hiihto, luistelu, uinti, laskettelu
varaustiedot päivitetty 19.09.2021
varaustiedot päivitetty 19.09.2021

Kohdetta vuokraa

Keskusvaraamo TAHKOcom
booking@tahko.com
Katso yhteystiedot
Tahkolaaksontie 4 A
73310 TAHKOVUORI
Puh. 017 481 400
Avaa Google Mapsissa