ANNANTUPA 103
mökki, Tahko, Kuopio, 2+1 henkilöä

Annantupa on ryhmämajoitukseen soveltuva rivitalo (talon keskellä käytävä josta käynti huoneisiin), joka on remontoitu vuonna 2002. Se sijaitsee noin 150 metrin päässä päärakennuksesta. Annantupaan mahtuu majoittumaan 38 henkeä. Siellä on 14 kahden hengen huonetta, joista suurimmassa osassa on lisävuode. Jokaisessa huoneessa on oma WC/suihku.


Rakennuksen keskiosassa on yhteinen sauna (sähkö), TV.n katselu- / kokoushuone, jossa keittonurkkaus (astiasto 24 hengelle ja ruuanlaittovälineet) vain aamu-/väli-/iltapalaruokailuun.


Kohde sijaitsee saaressa, jonne talvella kuljetaan jäätietä pitkin (1,2 km) tammi-maaliskuun aikana. Kesäkaudella touko-lokakuussa Saareen kuljetaan laivalla. Kts. ajantasaiset laiva-aikataulut www.aholansaari.fi


Muutaman kymmenen metrin päässä on Aholansaaren hiihtoladut (n. 9km) joista on yhteys Tahkon hiihtoreiteille. Saaressa kaksi uimarantaa (etäisyys 200-300 m) saaren itä- ja länsirannoilla, joissa hiekkapohja ja lapsille soveltuva profiili. Vuokrattavana puulämmitteinen rantasauna, jonka edustalla laituri.


Kohteessa on käytössä henkilöhinnoittelu ja hinta määräytyy henkilömäärän mukaan. Majoitushinta sis. loppusiivouksen, liinavaatteet, aamiaisen sekä kesäkaudella majoittujille rajoittamattomat laivamatkat vakiovuoroilla.


Aholansaaren lomakeskuksen toiminnasta vastaa Aholansaarisäätiö sr. Saaren nähtävyyksiä ovat herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisen kotimuseo Paavon pirtti (ympäri vuoden) sekä Kirkkoherra Kleofas Hyvämäen kesäpappila (kesäkaudella), joihin on aukioloaikoina vapaa pääsy. Esittely järjestyy tilauksesta.

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
AHOLANSAARI, 73310 TAHKOVUORI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: ANNANTUPA 103
Pinta-ala: 13 m²
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 1
Sauna: sisäsauna, sähkösauna
Kohdenumero: 805042

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: 0
Vapaa-ajan aktiviteetit: laskettelu, hiihto, luistelu
varaustiedot päivitetty 28.01.2023
varaustiedot päivitetty 28.01.2023

Kohdetta vuokraa

Keskusvaraamo TAHKOcom
booking@tahko.com
Katso yhteystiedot
Tahkolaaksontie 4 A
73310 TAHKOVUORI
Puh. 017 481 400
Avaa Google Mapsissa