VILLA M
mökki, Tahko, Kuopio, 8+4 henkilöä

Persoonallinen mutta lämminhenkinen huvila Sieraniemen kärjessä. Korkeat ikkunat tuovat kohteeseen sekä valoa että avaruutta, ja ikkunoille tilaa antavan arkkitehtuurin ansiosta perinteinen hirsimateriaali nousee tässä kohteessa aivan kuin uusiin ulottuvuuksiin: kokonaisuus on samalla hyvin suomalainen, mutta jokin eksoottinen vivahde siinä on. Ja se on ehdottomasti Villa M:n etu, sillä erityisyytensä ansiosta se kohoaa korkealle kaikesta muusta mökkimassasta.

Sisustukseltaan Villa M on kotoisa sekä varustukseltaan melko hyvätasoinen, ja niinpä sen suurimmaksi miinuspuoleksi nouseekin sijainti, joka saattaa olla jonkun mielestä hyvinkin syrjäinen. Sieraniemestä kun kertyy Tahkon keskustaan matkaa noin viiden kilometrin verran. Autolla moisen matkan kuitenkin hurauttaa kymmeneen minuuttiin, ja uudelle golfkentälle eli Golden Resortin alueelle taival taittuu vielä sitäkin nopeammin.

Toinen kohteen suuremmista ongelmista on perinteistäkin perinteisempi: ruokapöydän paikkamäärä on turhan pieni mökin majoituskapasiteettiin nähden. Mutta toisaalta; ainahan sitä voi syödä jossain muualla kuin ruokapöydässä - tai jos ei muulloin voi, niin lomalla ainakin.

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
MÖKKITIE 5, 73300 NILSIÄ

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: VILLA M
Pinta-ala: 133 m²
Makuuhuoneiden määrä: 4
Vuodepaikkojen määrä: 8
Lisävuoteiden määrä: 4
Sauna: sisäsauna, sähkösauna
Kohdenumero: 805084

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: 1
Keittiön varusteet: astianpesukone
Vapaa-ajan aktiviteetit: laskettelu, luistelu, hiihto
varaustiedot päivitetty 27.11.2022
varaustiedot päivitetty 27.11.2022

Kohdetta vuokraa

Keskusvaraamo TAHKOcom
booking@tahko.com
Katso yhteystiedot
Tahkolaaksontie 4 A
73310 TAHKOVUORI
Puh. 017 481 400
Avaa Google Mapsissa