Villa eteläranta
mökki, Saariston rengastie, Turun saaristo, Kustavi, 1+1 henkilöä

Turusta 75 km länteen, meri 20 m, hieta / savipohja, loivasti syvenevä ranta, soutuvene on tällä hetkellä n. 100 metrin päässä omistajan omassa rannassa.
Veden korkeudessa on vuotuista vaihtelua.

Vuonna 2019 rakennetussa saunamökissä ( 30 m2 ) asuinhuone, jossa vuodesohva kahdelle (levitettynä 160 cm leveä), keittiönurkkaus (kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin), kamiina. Täysin katetussa välitilassa saunan ja huoneen välissä on pöytäryhmä, kesäkeittiö, erotteleva wc. Saunassa puulämmitteinen kiuas, ei suihkua. Huoneessa, saunassa ja wc:ssä lattialämmitys.

Mökin uunissa on mikroaaltotoiminto, erillistä mikroaaltouunia ei ole.

Huom! Katetun välitilan lämpötila ei ole huonelämpötilaa vastaava kylmänä aikana. Tilassa on infrapunalämmitin, mutta tila jää silti viileämmäksi kuin huone.

Mökin edessä ja takana laaja terassialue, jossa kalusteet sekä kaasu- ja pallogrilli. Kiinteistöllä myös iso liuskekivin peitetty patio, jossa istuinryhmä.

Tontilla myös perinteinen ulkokäymälä, pation takana.

Saunarakennukseen tulee kesäaikana vesi vesijohdosta. Vesi on suljettu pakkaskaudella, jolloin sitä tulee hakea 150 m päästä siniharmaan rakennuksen takana olevasta hanasta. Talon takana on kaksi hanaa vierekkäin, joista tulee käyttää oikeanpuoleista hanaa.

Lämminvesiboilerista tulee vesi keittiöön ja wc:hen kesäaikaan. Kesäkeittiöön tulee vain kylmää vettä. Sitä ei ole liitetty lämminvesiboileriin. Sekä kesä- että talviaikaan suositellaan pidettävän pientä tulta saunan kiukaassa, jossa on suuri vesisäiliö. Vesisäiliöstä voi turvallisesti kantaa vettä kesäkeittiön astianpesualtaaseen. Talviaikaan astiat voi myös pestä saunan alalauteella. Vesisäiliön yläosassa pieni aukko. Säiliö täytetään siihen tarkoitetulla kannulla.

Kustavissa on rautapitoista vettä, mutta mökille tuleva vesi tulee vedenpuhdistuslaitteen kautta. Puhdistettu vesi on tutkittu ( viim. syksy -18) ja on juomavedeksi kelpaavaa. Kopio testausselosteesta on mökkikansiossa. Vedessä voi kuitenkin ajoittain olla maku-, väri- tai hajuhaittoja.

Huom! Liinavaatteita ja loppusiivousta ei ole varattavissa tässä kohteessa, joten muistathan tuoda omat lakanat ja pyyhkeet ja suorittaa loppusiivouksen ennen pois lähtöä. Pellavaisia laudeliinoja on käytettävissä, mutta toki voi mukaan ottaa omatkin.

Huom! Auto tulee jättää parkkiin n. 60 metrin päähän omistajan punaruskean varastorakennuksen pihaan. Loppumatka 60 m on kivituhkapolkua ja siinä ei saa ajaa autolla. Polun varrella ei ole vielä valaistusta, joten pimeän aikaan on hyvä olla oma taskulamppu tms. mukana. Talossa sen sijaan on hyvä valaistus sekä ulkona että sisällä.

Erikseen vuokrattavissa kesäaikaan pysäköintipaikan varastorakennuksen yhteydessä vierashuone n. 100 metrin päässä. Vierashuoneessa on kaksi kerrossänkyä. Kerrossänkyjen alavuode on levitettävä (leveys n. 120 cm). Vierashuoneen vuokraus sovittava omistajan kanssa suoraan vähintään viikkoa ennen varauksen alkua.

Omistaja perii kohteeseen saapumisen yhteydessä asiakkaalta 100 euron suuruinen vakuusmaksu asiakkaan velvoitteiden täyttämisen vakuudeksi ja vahingon varalta. Lomakohteen huoltaja/omistaja palauttaa vakuusmaksun asiakkaalle lähtöpäivänä. Vahinkojen korvaus sekä siivouksesta aiheutuvat kustannukset voidaan pidättää vakuusmaksusta. Suositulla Kustavin alueella sijaitseva saunamökki meren välittömässä läheisyydessä. Rannalle on tuotua hiekkaa ja uimaan pääsee kävellen rannasta kivien päältä. Hyvin hoidettu ja tasainen pihapiiri luovat viihtyisyyttä tähän kohteeseen.

Lähimmän naapurin puuvarasto on n. 10 metrin päässä, mutta itse naapurin mökki on n. 20 metrin päässä.

Lähiseudut tarjoavat kaikenlaista nähtävää ja koettavaa. Lähimetsissä voi käydä marjassa ja sienessä. Kustavin savipaja 3 km päässä on auki ympäri vuoden, toki kesällä enemmän tarjontaa käsityökylineen. Kesäaikana 2 km päässä olevasta Peterzénsin vierasvenesatamasta voi vuokrata polkupyöriä. Satamassa on myös hyvätasoinen ravintola, vaate-, matkamuisto- ja sisustusmyymälä sekä elävää musiikkia kesäaluantaisin. Peterzéns on auki touko-syyskuu.

Majoituskohteesta voi tehdä päivämatkoja Saariston rengastielle mm. Iniöön yhteysalus Auroralla. Satama 2 km päässä. Ahvenanmaan puolelle Brändön saarelle voi lähteä tutustumaan yhteysalus Viggenillä Vuosnaisten satamasta, jonne on 20 km majoituskohteesta. Välissä yksi lautta.

Läheltä voi kausittain ostaa tuoretta kirjolohta Jannen Lohesta. Kalat myydään kokonaisina, mutta perattuina. Kannattaa soittaa ja varmistaa saatavuus ennen lähtöä, puh. 0400-938 222, www.jannenlohi.fi

Kustavi 13 km, Rahin kotieläinpiha 11 km, Turku 70 km, Uusikaupunki 50 km.

Ravintolaan 2 km kesällä, 12 km talvella. Kauppaan 2 km kesällä, 8 km tai 13 km talvella.


Perustiedot

Sijainti: Kustavi
Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Villa eteläranta
Pinta-ala: 30 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 1
Lisävuoteiden määrä: 1
Rakennusvuosi: 2019
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: rantasauna, pihasauna
Luokitus: 2 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: sähkövalaistus
Kohdenumero: 1026727

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: sähkölämmitys, kamiina
Ominaisuudet: oma ranta
Keittiön varusteet: mikroaaltouuni
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: vesijohto omasta kaivosta
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: kuivakäymälä mökkirakennuksessa
Tilat ja varustelu: WC
Lisätietoja ulkotiloista: kaasugrilli

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
  • 683 €/vko
varaustiedot päivitetty 01.11.2020
varaustiedot päivitetty 01.11.2020

Kohdetta vuokraa

Lomarengas Oy
myynti@lomarengas.fi
Katso yhteystiedot
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
Puh. 0306 502 502
Avaa Google Mapsissa