Kuusamo

Kuusamo
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Kuusamo - Mökit ja majoitus

Gofinlandin sivuilta löydät parhaat mökit ja viihtyisimmän majoituksen Kuusamosta. Vaikka Kuusamo onkin koko Pohjois-Pohjanmaan itäisin ja pohjoisin kunta, alueelle on silti erinomaiset kulkuyhteydet niin Rovaniemeltä kuin Oulustakin. Vuokraa mökki Kuusamosta ja majoitut kauniin luonnon keskellä palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Kuusamossa ja Sallassa sijaitseva Oulangan kansallispuisto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vaellukselle, patikoinnille, melonnalle ja lumikenkäilylle. Kansallispuisto sopii kaikenikäisille ja tarjoaa monipuolisia luontoelämyksiä ympäri vuoden. Erityisesti kuuluisa Karhunkierroksen vaellusreitti esittelee kansallispuiston parhaimpia puolia ja komeimpia nähtävyksiä. Kuusamossa toimii myös Suomen suosituimpiin hiihtokeskuksiin lukeutuva Ruka, joka on eläväinen matkailukeskus vuoden jokaisena päivänä.

Kuusamon mökit sijaitsevat upeissa maisemissa kauniin luonnon keskellä ja sopivat monenlaiseen tarpeeseen. Majoitus vuokramökissä mahdollistaa elämyksellisen loman Kuusamon ja Rukan palveluiden lähellä. Varaa siis mökki, majoitus tai loma-asunto Gofinlandin avulla. Alta löydät Kuusamon suosituimmat mökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös