Kuusamo

Kuusamo
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Kuusamo - Mökit ja majoitus

Gofinland tarjoaa laadukasta majoitusta ja kaikenkokoiset mökit Kuusamosta. Kuusamo on Pohjois-Pohjanmaan itäisin ja pohjoisin kunta. Kuusamoon on hyvät yhteydet Rovaniemeltä sekä Oulusta ja se on muihin Pohjois-Suomen matkakohteisiin verrattuna mukavan etelässä.

Kuusamon Oulangan kansallispuisto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vaellukselle, patikoinnille, melonnalle ja lumikenkäilylle. Kansallispuisto sopii kaikenikäisille ja on käytettävissä ympäri vuoden. Erityisesti karhunkierros esittelee kansallispuiston parhaimpia puolia. Kuusamon vuokramökit sijaitsevat hienoissa maisemissa kauniin luonnon keskellä ja sopivat monenlaiseen tarpeeseen.

Kuusamon kaupungin pohjoispuolella toimii myös hiihtokeskus Ruka, joka on yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista. Tutustu erikseen myös Rukan vuokramökkeihin. Kuusamo onkin laajan tarjontansa ansiosta erinomainen matkakohde vuodenajasta riippumatta. Varaa siis mökki, majoitus tai huvila Kuusamosta heti! Alta löydätte sivustomme suosituimmat Kuusamo-mökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös