Aktiviteetti

Fatbike retki Talvilomalla

Laukaa

Retken aikana tutustutaan suomalaiseen luontoon ja nautitaan samalla sen tarjoamista hyvinvointivaikutuksista. Kokeilemme yhdessä fatbike -pyöräilyä rauhalliseen tahtiin ja nautimme. Retken aikana kuullaan tietoa fatbike -pyöräilystä,  alueen tunnuspiirteistä. Evästauon aikana kuullaan tietoa käytetyistä raaka-aineista ja niiden hyvinvointivaikutuksista.

.

Fatbike -retken kesto on noin 1,5 ja matka riippuu osallistujista ja reitistä. Tärkeää ei ole kuljettu matka vaan elämys!  Enimmäisosallistujamäärä 11 henkilöä. Retken hinta ennakkon 30 €/henkilö (kassalta 40 €/hlö). Ilmoittautumiset viimeistään  vko 8 20.2. mennessä tai vko 9. 26.2. mennessä.

Osoite: Peurungantie 85, 41340 Laukaa. Paikalle voit saapua omalla autolla tai vakiovuorobussilla numero 41.

Vinkki! Retken jälkeen on loistava mahdollisuus käydä Peurungan kylpylässä omakustanteisesti.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Varustaudu: * Säänmukainen ulkoilu ja pyöräilyvarustus.* *murtomaahiihtoasu esim. hyvä * Tukevat varrelliset kengät ja lumilahkeet tai säärytin * Juomapullot ja riittävästi vettä
Soveltuvuus: Yksilönä kaikille pyöräilytaitoisille, talvipolut vaativat hieman enemmän tasapainoa kuin vastaavat polut lumettomana aikana.
Vaativuus: Sopii pyöräilykykyiselle, peruskuntoiselle henkilölle
Kelpoisuus: Eräopas
Vakuutukset: Vastuuvakuutus järjestäjän puolesta. Omaehtoisesti suosittelemme voimassaolevaa matka- ja/tai tapaturmavakuutuksta.
Osoite: Peurungantie 85, 41350, Laukaa
Kielet: suomi englanti
Linkit: https://johku.com/versona/fi_FI/catalog/

Vuokraa mökki lähettyviltä

Varaa heti

Järjestäjä

Versona Oy
Puutarhakatu 15 a 11
40100 Jyväskylä
044-3456107 timo@versona.fi
Avaa Google Mapsissa