Levi

Levi
Mökit ja Majoitus

Tutustu vuokramökkeihin

Levi - Majoitus ja mökit

Gofinlandin laajasta valikoimasta löydät lomallesi parhaan majoituksen ja viihtyisimmät mökit Leviltä. Levin lukuisat vuokramökit ovat mainio tapa nauttia lomasta Länsi-Lapin parhaiden palvelujen keskellä. Perinteisten mökkien lisäksi Leviltä löytyy myös huviloita, huoneistoja ja loma-asuntoja, jotka tarjoavat puitteet elämykselliselle lomalle Lapin upeissa tunturimaisemissa.

Talvinen Levi on täynnä mahdollisuuksia

Levillä toimii yksi Suomen suurimmista laskettelukeskuksista, joka tarjoaa runsaasti tekemistä koko talvikauden ajalle. Peräti 43 laskettelurinteen lisäksi Levillä on hyvä mahdollisuus kokeilla lumikenkäilyä, moottorikelkkailua, avantouintia tai jopa poroajelua. Pohjoisen sijainnin ansiosta Levi on loistava paikka myös revontulien ihailuun.

Talvella Levillä järjestetään vuosittain myös runsaasti erilaisia tapahtumia, joista kuuluisin, alppihiihdon maailmancupin osakilpailu, kerää paikalle kansainvälistä yleisöä eri puolilta Eurooppaa.

Kesällä ja syksyllä Levi on liikkujan paratiisi

Levin matkailu ei rajoitu pelkästään talveen ja kevääseen, sillä myös talvikauden ulkopuolella Leviltä löytyy paljon tekemistä kaikenikäisille matkailijoille. Levi tunturimaastoineen tarjoaa erinomaiset olosuhteet maastopyöräilyyn, rentoon retkeilyyn, patikointiretkiin ja vaellukseen, ratsastukseen, kalastukseen, veneilyyn, melontaan ja koskenlaskuun, monen muun hauskan kesäaktiviteetin muassa.

Levin 18-väyläinen golfkenttä tarjoaa golfaajille upean elämyksen rakkaan harrastuksen parissa Levitunturin koristamissa maisemissa. Levin oma seikkailupuisto Levi Activity Park tulvii hauskaa tekemistä ihan koko perheelle läpi kesän. Eikä sovi unohtaa kesäkelkkailua: Levin kesäkelkkaradalla voi viilettää alas Levitunturia joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

Aktiiviliikkujan kannalta Levi on mitä otollisin kohde yöttömän yön ihailuun tai ruskaretkille. Perinteinen syystapahtuma Levin ruskamaraton houkuttelee Länsi-Lapin tuntureille noin 2 500 juoksijaa joka syksy.

Rentoudu Levin kylpylässä ja kulttuurin parissa

Lappi ei ole vain ulkoilma-aktiviteetteja varten. Levillä matkailijat voivat rentoutua tunnelmallisessa Levin kylpylässä. Samalla kun lapset viilettävät kylpylän vesiliukumäessä, aikuiset nauttivat porealtaista, saunoista ja wellness-osaston hoidoista ja hieronnoista. Levi Hotel Span alakerrasta löytyy lasten leikkimaailma ja keilaus.

Länsi-Lapin helmi Levi tarjoaa runsaasti tekemistä kulttuurin ystäville. Tutustu Lapin mystiikkaan, museoihin ja taidenäyttelyihin ja vietä iltaa elokuvien tai live-konserttien merkeissä.

Levin kylä: monipuoliset palvelut mökkien läheisyydessä

Levin kylä Sirkka sijaitsee noin 18 kilometriä Kittilän keskustasta pohjoiseen. Levi on kuin pienimuotoinen kaupunki kumpuilevien tuntureiden keskellä. Keskuksesta löydät majoituksen lisäksi kaikki tarvitsemasi palvelut: hyvät ostosmahdollisuudet, ruokakaupan, huoltoaseman, ohjelmapalveluita, ravintoloita, baareja, kahviloita, lääkäriaseman ja tietysti Levin kylpylän. Majoitus Levin keskuksessa takaa elämyksellisen loman palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Lapin kaunis luonto lähellä palveluita

Mökin vuokraaminen Leviltä mahdollistaa tutustumisen myös laajemmin Länsi-Lapin upeaan luontoon. Jo Levin alueella risteilee lukuisia luontopolkuja, jotka soveltuvat erityisen hyvin päiväretken kohteeksi. Pyöräilyreitit vaihtelevat päällystetyn tien reiteistä vauhdikkaisiin alamäkireitteihin tuntureiden rinteillä. Pidemmistä vaellus- ja pyöräilyretkistä haaveilevat voivat suunnata loman aikana Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon, joka sijaitsee ainoastaan 30 kilometrin automatkan päässä Leviltä.

Levin majoitus ja mökit

Levin lomamökit pitävät sisällään eritasoisia mökkejä hyvin varustelluista erämökeistä luksusluokan huviloihin. Etsitpä mökkiä sitten keskikesän yöttömän yön ihailuun, ruska-ajan vaellusretkille, revontuliretkille tai kevättalven hiihtoreissuille, Gofinlandin sivulta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan majoituksen Levin sydämessä.

Lue myös