Tentsile Koli Camping Pielinen varaa yösi puussa
mökki tai huvila, Lieksa, 6 henkilöä

Tentsile Koli Camping Pielinen Honkalintu Oy aloittaa yhteistyössä Koli Campingin yrittäjien kanssa Tentsile puumajoitteiden varauksen Merilänrannan upealla leirintäalueella!
Tentsile Koli Camping mahdollistaa alueella vierailevien retkeilijöiden ja matkailijoiden yöpymisen puussa autenttisesti ja pienellä hiilijalanjäljellä. Yöpyjät pääsevät kokemaan suomalaisen luonnon äänet, Pielisen laineiden liplatuksen sekä Kolin maisemien lumon. 


Luonnonkaunis Kolin Camping sijaitsee Pielisen ja Kolin maisemien keskellä, lähellä Ukko-Kolin kolmea kuuluisaa huippua ja Kolin Kansallispuistoa.  Leirintäalueelta on veneellä n.15 minuutin matka Kolin Kansallispuiston Hiekkasaarille. Kansallispuiston alueelle on Koli Campingistä matkaa 7 km tai yläparkkiin 9 km. Koli Camping on tarjonnut yksinkertaisen ja kauniin kokemuksen kävijöilleen jo 52 vuotta. Lämpimästi Tervetuloa!  Kesän 2021 Tentsile Koli Camping yöpymispaketit nyt varattavissa!
Tentsile Pielinen ja Käränkkä on teknisestä syystä kahtena eri kohteena. Kummankin Tentsilen sijainti upealla paikalla Koli Campingin hiekkarannan läheisyydessä. Halutessasi varata 2 kpl Tentsileä, tee varaus kumpaankin Tentsileen erikseen! Paikka: 
Koli Camping.
Hiekkaniementie 12, 83960 Loma-Koli (Merilänranta)
Campingin info palvelee joka päivä kello 20.00 saakka.
Jos saavut tätä myöhempään, ilmoitahan Koli Campingin infonumeroon 0400 818 655.
Näin henkilökunta saa tiedon myöhäisestä saapumisajastanne ja he pystyvät puhelimitse opastamaan teille majoitteen sijainnista ja muista saapumiseen liittyvistä asioista.
Huomioittehan että alueella toimii myös matkailuauto ja matkailuvauna camping!


Ajankohdat:
25.6.2021- 31.8.2021 Teltat ja hinnat (sis. alv 10%):
Tentsile Koli Camping alueella on 2 Stingray Tentsileä, maksimi yöpyjämäärä on 6 henkilöä/yö

 • 2 henkilöä/ 3 hengen Stingray Tree Tentsile -majoite 100 EUR (alle kouluikäiseltä ei peritä maksua, ilmoitus että lapsi on mukana lisätietokenttään)
 • 3 henkilöä/ 3 hengen Stingray Tree Tentisle -majoite 150 EUR
Yhden yön elämyspaketti sisältää:
 • Tentsile-majoite Stingray tilauksen mukaisesti ja Tentsile Trillium Hammock. 
 • TRILLIUM on kolmelle hengelle suunniteltu oleskelutila, riippumattokeidas ja ilmassa oleva kevyt tukikohta Stingrayn alapuolella
 • Upea sijainti omassa niemessä Pielisen rannassa
 • Parkkipaikan
 • Tulipaikalla on tee-se itse puuta, kirves ja saha.
 • Huoltorakennuksen, jossa suihkutilat ja wc. Pöydät ruokailuun ja ruoanlaittoon, vesipiste.
Mitä tarvitset mukaasi:
 • Makuupussit, makuualusta (mukuupussi mieluusti mukaavusalueelta 0-10c, kylmä tulee tentsilen lattian kautta)
 • Retkikeittimen, mikäli haluat tehdä lämmintä ruokaa tai juomaa.
 • Evästä, juomavettä
 • Pyyhkeet uimiseen, peseytymiseen, hygieniavarusteet
Tentsile Koli Camping sijainti:

Perustiedot

Sijainti: Lieksa
Hiekkaniementie 12, Merilanranta, 83960 KOLI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki tai huvila
Loma-asunnon nimi: Tentsile Koli Camping Pielinen varaa yösi puussa
Vuodepaikkojen määrä: 6
Kohteen ominaisuuksia: auto välttämätön, terassi
Sauna: rantasauna
Kohdenumero: 1123241

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Rannan tyyppi: järvi
Rannan kuvaus: Pielisen avaraa järvimaisemaa ja pitkää hiekkarantaa.
Keittiön varusteet: kahvinkeitin, astianpesukone, vedenkeitin
Tilat ja varustelu: WC, pyykinpesukone, suihku
Ulkotilat: grilli
Auton säilytys: autopaikka
Vapaa-ajan aktiviteetit: sukeltaminen, vaellus, pyöräily, marjastus/sienestys, nähtävyyksien katselu, veneily, kalastus, lasten aktiviteetteja, melonta, uinti
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Alue tarjoaa erinomaiset edellytykset luonnosta nauttimiseen. Sähköpaikkoja on 55 kpl, rantasauna, laituri, Wi-Fi, pieni kioski, nuotio- ja grillauspaikka, koripallokori, jalkapallomaali, trampoliini, vene-, kanootti ja mökkivuokraamo. Sään salliessa juhannuksena kokko.

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Kolin leirintäalue on kaunis matkakohde Pielisen ja Kolin maisemien keskellä. Leirintäalueemme on lähinnä Ukko-Kolin kolmea huippua ja Kolin Kansallispuistoa. 4,5 hehtaarin leirintäalue on hiekkarantaa, mäntymetsää ja Pielisen järvimaisemaa. Sähköpistokepaikkoja 70 kpl 20 jakokeskuksessa. Rannassa on laituri, poijukiinnitysmahdollisuus, veneenvuokrausta ja veneenlaskupaikka (sorapohjainen). Leirinnästä on veneellä n.15 minuutin matka Kolin Kansallispuiston Hiekkasaarille. Alueen peruspalvelut: ruuanlaitto- ja pyykinpesutilat, suihkut ja WC:t, kemsan ja harmaavesien tyhjennyspisteet, Wi-Fi, vastaanotossa pieni kioski, nuotio- ja grillauspaikat. Rantasauna yksityisvuoroilla.
Ajo-ohje: AJO-OHJE Lieksassa on kaksi Hiekkaniementietä. Käyttäessäsi navigaattoria varmista että olet valinnut Kolin. Kaikki navigaattorit eivät tunnista virallista osoitettamme (Hiekkaniementie 12). Navigaattoria käyttäessäsi varma tapa löytää perille on asettaa kohteeksi ensin Hiekkaniementie 2 (83960 Koli, Lieksa). Valtatieltä Kolinportin Nesteeltä on tähän matkaa 16km (kääntymättä kertaakaan). Osoite on Merilänrannantien ja Hiekkaniementien risteys (Kolikeskus). Käänny risteyksessä Hiekkaniementielle (oikealle) ja aja 500m. rantaan. Leirintäalue sijaitsee Pielisen rannassa. Vastaanottorakennus on väriltään ruskea (siis ei punainen). Ilman navigaattoria löydät perille seuraamalla LOMA-KOLI ja HOLIDAY KOLI CAMPING -kylttejä sekä LOMA-KOLI CAMPING ja MERILÄNRANTA -opasteita.

Kohdetta vuokraa

Honkalintu Oy
honkalintu@gmail.com
Katso yhteystiedot
Urhonkatu 10
04420 Järvenpää
Puh. +358 50 330 8077
Avaa Google Mapsissa