Lopen Erähuvila
huvila, Loppi, 15 henkilöä

HUOM: Varauskalenteria ei päivitetä.

PYYDÄ TARJOUS KOHTEESTA täyttämällä tarjouspyyntölomake osoitteessa https://www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/?gofinland&destination=1&destination-select=lopenerahuvila tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

LOPEN ERÄHUVILA on ainutlaatuinen, kahdeksankulmaisesta hirsikodasta ympärivuotiseen majoituskäyttöön saneerattu monikäyttöinen huvila, jossa on kaikki mukavuudet ja järvi näköetäisyydellä pihapiiristä. Huvilaa ympäröi luonnonkaunis metsä, jonka siimeksessä kavala ja kiireinen maailma ovat kaukana, mutta Etelä-Suomi asutuskeskuksineen silti vain 1–1,5 tunnin ajomatkan päässä! Lopen Erähuvila sijaitsee oman, puomilla suljetun tien päässä, joten vieraidemme rauha on taattu. Lisäherkkuna on erillinen erähenkinen täyshirsinen pikkuhuvila ja sen pihasauna.

Yhteensä noin 130 neliömetrin ilmastoiduissa tiloissa on ruokailu- ja kokoustila 20 vieraalle ja noin 15 vuodepaikkaa 3–4 makuuhuoneessa. Omatoimiset kokoukset, työpaikan virkistys- ja tyky-päivät, kalastusretket, mökkilomat, saunaillat, perhejuhlat, melonta-, lumikenkä- ja patikkaretket – Lopen Erähuvila soveltuu pitopaikaksi näihin ja paljon muuhunkin! Katso rakennusten tarkat pohjapiirrokset.

Lapin kotatunnelmaa henkivässä korkeassa monitoimihuvilassa sinä ja ryhmäsi voitte nauttia luonnon rauhasta, mutta käytössänne ovat samalla kaikki nykyajan mukavuudet. Erähuvilassa on 2 vesi-wc:tä ja suihkua, ilmastointi, mukavat ja ainutlaatuiset käsin timpuroidut vuoteet, nykyaikainen keittiö, sähkölämmitteinen sisäsauna ja erillisessä pikkuhuvilassa oleva puulämmitteinen sauna. Ulkosalla rentoutumisen kruunaavat piha-alueen noin 100 m2 laajuinen terassi, kylpypaljut sekä tulipaikka.

Viereinen järvi ja uimapaikka laitureineen ovat vain 150 metrin päässä huvilan pihalta, ja rannassa vieraidemme käytössä on soutuveneitä ja kanootteja vaikkapa kalastukseen tai leppoisaan vesillä liikkumiseen. Mikäli erämainen meno kuitenkin vaatii kyytipojakseen myös online-palveluita, on käytettävissä lisämaksuton langaton 4G-internetyhteys ja kaikkiaan kolme 40–50 tuuman taulutelevisiota, joita voi käyttää myös näyttöinä kokous- ja viihdetarkoituksiin.

Lopen Erähuvila on varustettu kahdella tilavalla saunalla, joissa saunoo yhtä aikaa noin 15 henkilöä. Äijät omaansa ja leidit omaansa, tai ihan kuinka haluatte! Lisäksi molemmista saunoista voi pujahtaa terassille paljujen lämpöön. Terassilla on pöytäryhmät 20 henkilölle illanistujaisiin tai aamuiselle kahvihetkelle. Terassi sijaitsee päärakennuksen ja pikkuhuvilan välisellä piha-alueella metsän syleilyssä, piilossa kaikilta katseilta.

RUOKASALI JA KOKOUSTILA: 45 m2 kokoisessa ja yli 3 metriä korkeassa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa lähes 20 henkilölle pitkän pirttipöydän äärellä. Tilassa on 4G-tasoinen langaton internet-yhteys ja 50 tuuman taulu-TV. Ruokasalista on yhteys isolle terassille ja metsäpuutarhaan, jossa sijaitsevat pihasauna ja paljut sekä erähenkinen, ronski hiiligrilli.

MAJOITUS: Päärakennuksessa on vuodepaikkoja 10 henkilölle. Kolmessa makuuhuoneessa on 8 vuodetta ja ruokasalissa/kokoustilassa vuodesohva 2 henkilölle. Pihasaunan tuvassa on lisäksi petipaikat 4 henkilölle. Lisäksi pihalla on vaatimaton pikkuaitta 2–4 vieraalle, ja tarvittaessa vielä varapatjoja muutamalle henkilölle. Siten makuupaikkoja on yhteensä noin 15–20 henkilölle.

KEITTIÖ: Astiastot 20 henkilölle, sähköliesi ja -uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

SISÄSAUNA, SUIHKUT JA WC-TILAT: Päärakennuksen sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla 6–8 henkilöä. Pesuhuoneessa on suihku ja pukuhuoneesta on suora yhteys terassille vilvoittelemaan tai paljujen lämpöön. Kaksi wc:tä, joista toinen on päärakennuksessa ja toinen pihasaunan tuvassa.

PIKKUHUVILA JA PIHASAUNA: Erillinen puulämmitteinen täyshirsinen pihasauna, jonka lauteilla on tilaa noin 8 saunojalle ja tuvan puolella sohvaryhmän äärellä 6–8 henkilölle. Pikkuhuvilan u-sohva ja lisävuode tarjoavat yhteensä 4 vuodepaikkaa, joten pikkuhuvila toimii myös pienen osaporukan makuuhuoneena. Tuvan seinällä on 40 tuuman taulutelevisio, joten saunomisen yhteydessä onnistuu myös pienen palaverin tai kisastudion pito! Myös pikkuhuvilassa on kaikki mukavuudet kuten ilmastointi, suihku, wc sekä pieni keittiö ja jääkaappi. Sauno, nauti iltapalaa, nuku hyvin ja herää aamukahvin keittoon!

LAAVU JA TULIPAIKKA: Erähenkinen laavu sekä sen jykevä valurautainen hiiligrilli sijaitsee terassialueella, jonne on helppo pääsy pihasaunasta ja päärakennuksesta.

KYLPYPALJUT: Kaksi paljua sijaitsevat terassilla, toinen pihasaunan ja toinen päärakennuksen läheisyydessä. Molempiin paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin.

METSÄPUUTARHA JA TERASSIT: Metsäisen puutarhan terassilla on viihtyisät pöytäryhmät vähintään 20 henkilölle. Varusteena on erähenkinen, ronski valurautainen hiiligrilli (grillihiilet pyydämme tuomaan itse).

ULKOILUREITTI: Lopen Erähuvilan lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Reittikartan voi lainata mukaan huvilalta. Myös Poronpolun laajat ulkoilureitit kulkevat aivan huvilan vierestä.

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Lopen Erähuvilan pihalta on Syvälahden rantaan noin 150 metriä. Vieraillemme on vuokrattavana 2 soutuvenettä, jotka soveltuvat sekä leppoisaan souteluun että helppoon kalastukseen. Syvälahdesta on yhteys laajemmalle Lopen Kaartjärvelle. Lisäksi rannassa on vuokrattavana 2 kolmen henkilön intiaanikanoottia. Tutustu myös alueen melontakarttaan.

ILMAILU: Lopen Erähuvilan asiakkailla on mahdollisuus päästä myös lentämään! Noin 5 kilometrin eli 10 minuutin ajomatkan päässä on Räyskälän ilmailukeskus, jossa yhteistyökumppanimme Nordic Avia Oy nostaa asiakkaamme Lopen taivaalle pienkoneen kyytiin alkaen 60 €/hlö. Pyydä lisätietoja majoitustarjouspyynnön yhteydessä.

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella mm. henkilömäärän, ajankohdan ja vuokrauksen pituuden mukaan. Tällä sivulla on esitelty muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä alkaen-hinnoista. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Hintoihin sisältyvät Lopen Erähuvilan päärakennuksen tilat sisältäen sisäsaunan käytön. Lisäpalveluna on mahdollista tilata erillinen pihasauna, kylpypaljut, tulipaikan ja laavun käyttö, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme mielellämme myös veneiden ja kanoottien vuokrauksen, ohjelmapalvelut ja ruokailupalvelut sekä työpalvelut; esimerkiksi saunojen ja paljujen valmistelut kylpyvalmiiksi ennen asiakkaan saapumista.

LISÄPALVELUT: Katso kattava lisäpalveluvalikoimamme kotisivuillamme https://www.evonluonto.fi/lisapalvelut/

Perustiedot

Sijainti: Loppi
Räyskäläntie 850, 12820 RÄYSKÄLÄ

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huvila
Loma-asunnon nimi: Lopen Erähuvila
Pinta-ala: 130 m²
Makuuhuoneiden määrä: 4
Vuodepaikkojen määrä: 15
Rakennusvuosi: 2004
Kohteen ominaisuuksia: lämminvesijohto, palju, terassi, takka, lapsiystävällinen
Soveltuvuus: juhlapaikaksi 20 hengelle, kokouspaikaksi 20 hengelle
Sauna: sähkösauna, sisäsauna, pihasauna
Erityisiä ehtoja: Asiakkaan tulee maksaa 30 % ennakkomaksu varauksen arvosta varauksen yhteydessä, lasku ennakkomaksusta lähetetään varausvahvistuksen mukana. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut 30 % ennakkomaksun eräpäivään mennessä tai koko varauksen summan yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Jos varaus on tehty vähemmän kuin kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua, tulee varaus maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Laskussa on Evon Luonnon yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot, sekä ohje avainten luovuttamiseksi siltä varalta, että olet varannut vain Evon Luonnon tiloja ilman muita palveluitamme. Kohde on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 14 lähtöpäivään klo 12, jos ei muuta ole erikseen sovittu. Varauksen henkilömäärä on ilmoitettava varauksen vahvistamisen yhteydessä. Jos henkilömäärä varauksen toteutuessa on suurempi kuin alunperin ilmoitettu, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä Evon Luonnolle.
Kohdenumero: 1086516
Lisätietoa: Huvilan kotisivu
Tarjouspyyntö

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Vesistön nimi: Kaartjärvi
Rannan tyyppi: järvi
Ominaisuudet: rantaoikeus
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys, TV, radio
Lisätietoja viihteestä ja ajanvietteestä: RUOKASALI JA KOKOUSTILA: 45 m2 kokoisessa ja yli kolme metriä korkeassa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa lähes 20 henkilölle pitkän pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös nukkumiseen seurustelukulmauksessa olevan kulmasohvan ja avotakan ympärillä sijaitsevien penkkien ansiosta, joista löytyy petipaikat 2-4 henkilölle. Nukahtaminen avotakan loimussa on sallittua... 4G-tasoinen internet-yhteys toimii hyvin ja 50” taulu-TV toimii televisiona tai kokousnäyttönä. Ruokasalista on yhteys isolle terassille ja metsäpuutarhaan, jossa piilevät pihasauna ja paljut sekä erähenkinen, ronski hiiligrilli. Hiiligrillin lisäksi ulkona grillailuun on valittavissa moderni kaasugrilli. MAJOITUS: Päärakennuksessa vuodepaikkoja on noin 15 henkilölle; kolmessa makuuhuoneessa on 9 vuodetta ja varavuoteille mahtuu 6 henkilöä. Saunatuvassa on vuodesohva ja sen pieni parvi toimii nukkumapaikkana 3 henkilölle. Lisäksi pihalla on vaatimaton pikkuaitta 2-4 nukkujalle, ja tarvittaessa vielä varapatjoja muutamalle henkilölle, jolloin petipaikkoja noin 20 henkilölle.
Keittiön varusteet: leivänpaahdin, uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, ruoanlaittovälineet, vedenkeitin, pakastin, kahvinkeitin, liesi
Astiasto: astiasto 20 hengelle
Tilat ja varustelu: pyykinpesukone, WC, suihku
WC lukumäärä: 2
Suihkujen lukumäärä: 2
Ulkotilat: puutarha, aitta, grilli
Auton säilytys: autopaikka
Lisätietoja ulkotiloista: PIHASAUNA JA SAUNATUPA: Erillinen puulämmitteinen täyshirsinen pihasauna, jonka lauteilla tilaa noin 8 saunojalle. Saunatuvassa yhteisen pöydän äärellä tilaa 8 henkilölle. Seinällä on iso 50” taulutelevisio, joten saunomisen yhteydessä palaverin tai kisastudion pito onnistuu hienosti! GRILLAUS: Erähenkinen, ronski ja jykevä valurautainen hiiligrilli sijaitsee terassialueella, jonne on helppo pääsy pihasaunasta ja päärakennuksesta. Lisäksi terassilta löytyy vielä kaasugrilli. Kokkaus isollekin porukalle on tehty helpoksi! KYLPYTYNNYRIT: Kaksi paljua sijaitsevat terassilla, toinen pihasaunan läheisyydessä ja toinen sisäsaunan pukuhuoneen läheisyydessä, molempiin paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin. METSÄPUUTARHA JA TERASSIT: Metsäisen puutarhan terassilla on viihtyisät pöytäryhmät vähintään 20 henkilölle. Varusteina myös kaasugrilli ja erähenkinen, ronski valurautainen hiiligrilli.
Vapaa-ajan aktiviteetit: melonta, marjastus/sienestys, moottorikelkkailu, rullaluistelu, hiihto, sukeltaminen, uinti, vaellus, veneily, metsästys, pyöräily, kalastus
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Lopen Erähuvilan pihalta on Syvälahden rantaan noin 150 metriä, jossa asiakkaillemme on vuokrattava 2 kpl soutuveneitä, joissa molemmissa on 2,5 hevosvoiman perämoottori. Veneet soveltuvat sekä leppoisaan souteluun että helppoon kalastukseen. Syvälähdesta on pääsy Lopen Kaartjärven, jossa kalastus, veneily ja melonta onnistuvat hienosti. Lisätietoa Kaartjärvestä: http://kalastusalue.fi/vesistot/kaartjarvi/ . Lisäksi rannassa on vuokrattavana 2 kpl kolmen henkilön intiaanikanootteja, joten melontareissulle lähtö onnistuu vaivatta; katso kartta tästä: http://www.visitloppi.com/fi/reitit/kartat/kaartjoki.pdf Lopen Erähuvila sijaitsee Hämeen järviylängön alueella, joka on erämainen luonnonhelmi keskellä Hämettä. Lopen Erähuvilasta voit lähteä tutustumaan järviylängön luontokohteisiin, joihin voit tutustua tästä: http://www.luontoon.fi/komio ILMAILU: Lopen Erähuvilan asiakkailla on mahdollisuus päästä myös lentämään! Noin 5 kilometrin / 10 minuutin ajomatkan päässä Räyskälän ilmailukeskuksessa yhteistyökumppanimme Nordic Avia Oy nostaa asiakkaamme Lopen taivaalle pienkoneen kyytiin alkaen 60 EUR/hlö. Pyydä lisätietoja majoitustarjouksen yhteydessä.

Hintatiedot

Hinnat ovat lähtökohtaisesti max 6 henkilön ryhmille ja hinnoittelemme kunkin tarjouspyynnön aina tapauskohtaisesti.

Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella, riippuen mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Pyydä tarjous: http://www.evonluonto.fi/fi/tarjouspyynto/ . Voi myös soittaa 040 417 3627 tai info@evonluonto.fi

Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia esimerkkejä alkaen-hinnoista. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Oheisiin hintoihin sisältyvät päärakennuksen tilat sisältäen sisäsaunan käytön.

Lisäpalveluna on mahdollista tilata erillinen pihasauna, kylpytynnyrit, loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet.

Tarjoamme mielellämme myös veneiden ja kanoottien vuokrausta, ohjelmapalveluita ja ruokapalveluita sekä työpalveluita; esimerkiksi saunojen ja paljujen valmistelut kylpyvalmiiksi ennen asiakkaan saapumista.

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 375 €/
  • 799 €/vkl
  • 1500 €/vko
Vuodevaatteet 10 €
Siivous 125 €

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Lahti 98 km
Hämeenlinna 42 km
Helsinki 90 km
Ranta 150 m
Metsä 0 km
Turku 129 km
Pori 170 km
Helsinki-Vantaan lentoasema 83 km
Tampere 115 km
varaustiedot päivitetty 05.05.2021
varaustiedot päivitetty 05.05.2021

Kohdetta vuokraa

Evon Luonto Oy
Katso yhteystiedot
Puh. +358 20 7300 888
Avaa Google Mapsissa