Räyskälän Suuri Huvila
huvila, Loppi, 14+16 henkilöä

HUOM: Varauskalenteria ei päivitetä.

PYYDÄ TARJOUS KOHTEESTA täyttämällä tarjouspyyntölomake osoitteessa https://www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/?gofinland&destination=1&destination-select=rayskalansuurihuvila tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

RÄYSKÄLÄN SUURI HUVILA on erähenkinen ison tai pienen porukan monitoimihuvila Lopen järvimaisemassa – vain 90 kilometriä Helsingistä, 115 Tampereelta ja 130 Turusta. Korkean rantapenkereen päältä alas luonnonkauniille Kaartjärvelle katsova huvila on varustettu kaikilla mukavuuksilla, ja omaa rantaviivaa on peräti 150 metriä. Räyskälän Suuri Huvila soveltuu jopa yli 100 vieraan päivätapahtumiin, mutta yhtä hyvin myös intiimeihin pienemmän ryhmän yön yli kestäviin majoittumisiin ja kokoontumisiin.

Entisestä Räyskälän leirikeskuksesta matkailukäyttöön saneeratun Suuren Huvilan tavaramerkkeinä ovat avarat yhteiset tilat ja konstailematon sisustus. Se ei prameile, vaan on tehty ihmistä varten ilman krumeluureja, lähtökohtana leppoisa ja mukava yhdessäolo.

Vuodepaikkoja on 31 henkilölle ja lisävuoteilla jopa 60 henkilölle kaikkiaan 10 makuuhuoneessa. Saunoja on kolme: iso puulämmitteinen sisäsauna, pienempi sähkösauna sekä noin 50 m2 kokoinen saunaosasto, josta on suora pääsy noin 100 m2 laajuiselle maisematerassille aivan laiturin ja rannan tuntumassa.

Korkean pääsalin maisemabaarista avautuvat huikeat näkymät kauas Kaartjärven horisonttiin. Pääsali ja siihen liittyvä tupakeittiö ovat aina asiakkaidemme käytössä, sillä kokkaus omalla porukalla on parasta ajanvietettä! Lisäksi rakennuksesta löytyy erillinen iso valmistuskeittiö, sekin joko omatoimiseen kokkaukseen tai pitopalvelun käyttöön.

Kaksi isoa terassia avautuvat molemmat Kaartjärven maisemiin. Pääsalin 40 m2 laajuinen päätyterassi sijaitsee yli 2 metrin korkeudessa maasta, joten se tarjoaa avaran näkymän järvelle ja 100 m2 laajuinen maisematerassi korkealla rantatöyräällä tarjoaa sekin hienot näkymät vaikkapa saunan löylyjen välissä. Pöytäryhmät on mitoitettu jopa 50 henkilön ryhmän ajanviettoon ja yhdessäoloon. Suuren Huvilan pelihuoneissa puolestaan vietetään railakkaita pelihetkiä muun muassa biljardin ja pöytäjalkapallon parissa.

PÄÄSALI, KEITTIÖ JA OLESKELUAULA: Räyskälän Suuren Huvilan noin 100 m2 kokoisessa pääsalissa ja siihen liittyvässä tupakeittiössä on tilaa lähes 80 henkilölle pitopöytien ja sohvaryhmien äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös kokouksiin ja seminaareihin pöytäryhmiä siirtämällä. Tarvittaessa pääsali voidaan jakaa kahtia liukusermillä. Liukusermin molemmilla puolilla on kaksi isoa taulutelevisiota, jotka toimivat myös kokousnäyttöinä. Tila on varustettu nopealla langattomalla internet-yhteydellä, joka on vieraidemme käytössä ilman lisämaksua. Runsaasti tietoliikennekaistaa tarvitseville asiakasryhmille pystymme järjestämään myös lisää kapasiteettia lisämaksusta.

Salin järven puoleisella ikkunaseinällä on 7 metriä pitkä maisemabaari, josta kelpaa katsella alas järvelle samalla hyvästä ruoasta tai juomista nautiskellen. Salin päädyssä ja reunoilla olevat sohvaryhmät tarjoavat leppoisan oleskelupaikan hyvän ruoan tai onnistuneen palaverin jälkeen. Räyskälän Suuressa Huvilassa ei siis tarvitse pönöttää, vaan ruokailun tai kokouksen jälkeen voi siirtyä ”baarin puolelle”. Pääsalin isoilla kulmasohvilla voi myös yöpyä, sillä jopa nukahtaminen hyvässä seurassa on sallittua!

MAJOITUS: Yöpyviin tapahtumiin Räyskälän Suuri Huvila soveltuu parhaiten 10–40 vieraan ryhmille. Vuodepaikkoja on 10 erillisessä makuuhuoneessa sekä vuodesohvilla ja lisävuoteilla yhteensä noin 35–40 henkilölle. Tarvittaessa käytössä on lisäksi varapatjoja. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä.

KEITTIÖT: Räyskälän Suuren Huvilan avarassa tupakeittiössä syntyvät herkulliset ruoat isollekin seurueelle! Varusteina ovat astiastot vähintään 60 henkilölle (tarvittaessa lisämaksusta useammallekin), sähköliesi ja -uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeittimiä, vedenkeittimiä ja leivänpaahtimia. Asiakkaamme voivat halutessaan tuoda omat ruoat ja juomat sekä kokata omatoimisesti omalla porukalla, mutta toimitamme mielellämme myös valmiit herkut täysin valmiina pöytään.

Lisäksi erillinen olokeittiö rakennuksen länsipäädyssä tarjoaa kokkailua rakastaville vieraillemme ison ja toimivan erilliskeittiön vieläkin suuremman ryhmän ruoanlaittoon. Vuokraamme tämän keittiön asiakkaillemme lisämaksusta.
Räyskälän Suuren Huvilan keittiöissä on jääkaappeja yhteensä 5 kpl, joissa kylmätilaa on yhteensä noin 950 litraa. Pakastimia on 3 kpl, joissa pakastintilaa yhteensä noin 280 litraa.

SAUNAT, SUIHKUT, PUKUHUONEET JA WC-TILAT: Räyskälän Suuressa Huvilassa on kolme erillistä saunaosastoa.

Ison puulämmitteisen saunan lauteille mahtuu kerralla 8–10 henkilöä, pesuhuoneessa on 3 suihkua ja pukuhuoneessa mukavat tilat noin 10 henkilölle.

Pienempi sähkölämmitteinen sauna, suihku ja pukuhuone tarjoavat tilat 2–4 saunojalle.

Suuren ryhmän löylyttelyyn sopii täydellisesti peräti 50 m2 laajuinen saunaosasto. Rouheaan saunaosastoon kuuluu 10–14 henkilön löylyhuone, iso pukuhuone sekä pesuhuone, jonka kruunaa vielä poreallas.

Yhteensä saunaosastoihin mahtuu kerralla noin 30 henkilöä. Jokaisesta kolmesta saunasta on yhteys isolle maisematerassille vilvoittelemaan, rantaan, uimaan tai vain nauttimaan Kaartjärven maisemista. Terassilta puolestaan löytyy peräti 2 puulämmitteistä kylpypaljua. Nämä ovat käytössä ympäri vuoden, auringon paisteessa tai pipo päässä pakkasella!

Erillisiä wc-tiloja Räyskälän Suuri Huvila tarjoaa kaikkiaan 6, joten suurenkin joukon aamutoimet sujuvat juoheasti. Lisäksi ison saunaosaston pesuhuoneessa on oma wc-istuin.

KYLPYPALJUT: Perinteiset puulämmitteiset paljut sijaitsevat maisematerassilla, joten kylpiessäkin eteen avautuu hieno Kaartjärven maisema. Molempiin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin. Lisäksi isoimman saunasosaston pesuhuoneessa on sisäkäyttöinen poreallas. Paljuile aina, kesällä ja talvella!

OLESKELUAULAT/PELIHUONEET: Suuren Huvilan kolmessa erillisessä oleskeluaulassa vietetään leppoista aikaa yhdessä omalla porukalla tai koetaan railakkaita pelihetkiä erilaisten pelien äärellä. Tarjolla ovat muun muassa pöytäjalkapallo ja biljardi. Loikoile tai ole riehakas, ihan kuinka haluat!

GRILLIKATOS: Alhaalla Kaartjärven rannassa sijaitsee tunnelmallinen hirsinen grillikatos, jossa on järeä tiilestä muurattu tulisija. Katoksen penkeille sopii noin 15 ihmistä kerrallaan. Lisäksi käytössä on ronski siirrettävä hiiligrilli (grillihiilet pyydämme tuomaan itse).

ULKOILUREITTI: Räyskälän Suuren Huvilan lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Reittikartan voi lainata mukaan huvilalta. Myös Poronpolun ulkoilureitit kulkevat aivan lähialueella.

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Räyskälän Suuri Huvila sijaitsee vain noin 20 metriä rantaviivasta, josta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle Kaartjärvelle (vesiliikenteen nopeusrajoitus 10 km/t). Järjestämme myös opastettuja retkiä ja vuokraamme välineitä Suuren Huvilan varanneille asiakkaillemme. Talvella Kaartjärven jäällä luonnollisesti pilkitään, hiihdetään tai luistellaan. Teemme myös kohtuullista korvausta vastaan avannon, tai vaikkapa lanaamme jääpallokentän tai luisteluradan. Järjestämme mielellämme myös kalastuksen opastusta. Kerromme mielellämme lisää!

ULKOPELIT: Kokouksen, juhlien tai bileiden lomassa voi Räyskälän Suuren Huvilan pelikentillä kirmata myös jalkapallon tai lentopallon perässä!PYYDÄ TARJOUS KOHTEESTA täyttämällä tarjouspyyntölomake osoitteessa https://www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/?gofinland&destination=1&destination-select=rayskalansuurihuvila tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Perustiedot

Sijainti: Loppi
Räyskäläntie 670, 12820 RÄYSKÄLÄ

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huvila
Loma-asunnon nimi: Räyskälän Suuri Huvila
Pinta-ala: 700 m²
Makuuhuoneiden määrä: 10
Vuodepaikkojen määrä: 14
Lisävuoteiden määrä: 16
Rakennusvuosi: 1950
Kohteen ominaisuuksia: kylmävesijohto, palju, terassi, lapsiystävällinen, auto välttämätön, lämminvesijohto
Soveltuvuus: juhlapaikaksi 100 hengelle, kokouspaikaksi 50 hengelle
Sauna: rantasauna, sähkösauna, sisäsauna
Erityisiä ehtoja: Katso varaus- ja maksuehtomme kotisivuiltamme https://www.evonluonto.fi/varaus-ja-maksuehdot/
Kohdenumero: 1145989
Lisätietoa: Huvilan kotisivu
Huvilan kotisivu englanniksi

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Rannan tyyppi: järvi
Ominaisuudet: oma ranta
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys, TV
Keittiön varusteet: leivänpaahdin, kahvinkeitin, jääkaappi, mikroaaltouuni, ruoanlaittovälineet, pakastin, vedenkeitin, uuni, liesi, astianpesukone
Astiasto: astiasto 60 hengelle
Tilat ja varustelu: suihku, poreamme, pyykinpesukone, WC
WC lukumäärä: 6
Suihkujen lukumäärä: 5
Ulkotilat: grilli, puutarha
Auton säilytys: autopaikka
Vapaa-ajan aktiviteetit: kalastus, melonta, pyöräily, sukeltaminen, marjastus/sienestys, vaellus, veneily, hiihto, luistelu, uinti

Hintatiedot

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella mm. henkilömäärän, ajankohdan ja vuokrauksen pituuden mukaan. Tällä sivulla on esitetty muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä alkaen-hinnoista. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Hintoihin sisältyvät monitoimihuvilan tilat ja kahden saunan käyttö, erillinen noin 50 m2 saunaosasto lisämaksusta. Lisäpalveluna on mahdollista tilata mm. kylpypaljut, toinen keittiö, grillikatos, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet tai mahdollisia muita lisäpalveluita, jotka erittelemme tarjouksessa. Tarjoamme mielellämme myös veneiden ja kanoottien vuokrauksen, ohjelmapalvelut ja ruokailupalvelut sekä työpalvelut; esimerkiksi saunojen ja paljujen valmistelut kylpyvalmiiksi ennen asiakkaan saapumista.

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 800 €/
  • 1822 €/vkl
  • 4500 €/vko
Vuodevaatteet 15 €
Siivous 200 €

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Kyläkauppa kesäaikaan noin 2 kilometrin päässä.
varaustiedot päivitetty 12.10.2021
varaustiedot päivitetty 12.10.2021

Kohdetta vuokraa

Evon Luonto Oy
Katso yhteystiedot
Puh. +358 207 300 888
Avaa Google Mapsissa