Räyskälän Suuri Huvila
huvila, Loppi, 14+16 henkilöä

HUOM: Varauskalenteria ei päivitetä.

PYYDÄ TARJOUS KOHTEESTA täyttämällä tarjouspyyntölomake osoitteessa https://www.evonluonto.fi/tarjouspyynto/?gofinland&destination=1&destination-select=rayskalansuurihuvila tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

RÄYSKÄLÄN SUURI HUVILA on erähenkinen ison tai pienen porukan monitoimihuvila Lopen järvimaisemassa – vain 90 kilometriä Helsingistä, 115 Tampereelta ja 130 Turusta. Korkean rantapenkereen päältä alas luonnonkauniille Kaartjärvelle katsova huvila on varustettu kaikilla mukavuuksilla, ja omaa rantaviivaa on peräti 150 metriä. Räyskälän Suuri Huvila soveltuu jopa yli 100 vieraan päivätapahtumiin, mutta yhtä hyvin myös pienemmän ryhmän yön yli kestäviin majoittumisiin ja kokoontumisiin.

Vuokraamme Räyskälän Suuren Huvilan lähtökohtaisesti vain yhdelle ryhmälle kerrallaan, jolloin vieraiden oma rauha on taattu. Tilojen monimuotoisuus mahdollistaa myös pienempien alle 10 henkilön ryhmien yhdessäolon mukavasti ja väljästi. Lisäksi huvilan länsipäässä sijaitseva Räyskälän Rantahuoneisto voidaan vuokrata myös erillisenä, mikäli varaus tehdään aikaisintaan 6 viikkoa ennen saapumisajankohtaa.

Suuren Huvilan tavaramerkkeinä ovat avarat yhteiset tilat ja konstailematon sisustus. Se ei prameile, vaan on tehty ihmistä varten ilman krumeluureja, lähtökohtana leppoisa ja mukava yhdessäolo.

Vuodepaikkoja on 36 henkilölle ja lisävuoteilla jopa 60 henkilölle kaikkiaan 10 makuuhuoneessa ja alakerran makuuaulassa. Saunoja on kolme: iso puulämmitteinen sisäsauna, pienempi sähkösauna sekä noin 50 m2 kokoinen saunaosasto, josta on suora pääsy noin 100 m2 laajuiselle maisematerassille aivan laiturin ja rannan tuntumassa.

Korkean pääsalin maisemabaarista avautuvat huikeat näkymät kauas Kaartjärven horisonttiin. Pääsali ja siihen liittyvä tupakeittiö ovat aina asiakkaidemme käytössä, sillä kokkaus omalla porukalla on parasta ajanvietettä! Lisäksi rakennuksesta löytyy erillinen iso monitoimikeittiö, sekin joko omatoimiseen kokkaukseen tai pitopalvelun käyttöön.

Kaksi isoa terassia avautuvat molemmat Kaartjärven maisemiin. Pääsalin 40 m2 laajuinen päätyterassi sijaitsee yli 2 metrin korkeudessa maasta, joten se tarjoaa avaran näkymän järvelle ja 100 m2 laajuinen maisematerassi korkealla rantatöyräällä tarjoaa sekin hienot näkymät vaikkapa saunan löylyjen välissä. Pöytäryhmät on mitoitettu jopa 50 henkilön ryhmän ajanviettoon ja yhdessäoloon. Suuren Huvilan pelihuoneissa puolestaan vietetään railakkaita pelihetkiä muun muassa biljardin ja pöytäjalkapallon parissa.

PÄÄSALI, KEITTIÖ JA OLESKELUAULA: Räyskälän Suuren Huvilan noin 100 m2 kokoisessa pääsalissa ja siihen liittyvässä tupakeittiössä on tilaa lähes 80 henkilölle pitopöytien ja sohvaryhmien äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös kokouksiin ja seminaareihin pöytäryhmiä siirtämällä. Tarvittaessa pääsali voidaan jakaa kahtia liukusermillä. Liukusermin molemmilla puolilla on kaksi isoa taulutelevisiota, jotka toimivat myös kokousnäyttöinä. Tila on varustettu nopealla langattomalla internet-yhteydellä, joka on vieraidemme käytössä ilman lisämaksua. Runsaasti tietoliikennekaistaa tarvitseville asiakasryhmille pystymme järjestämään myös lisää kapasiteettia lisämaksusta.

Salin järven puoleisella ikkunaseinällä on 7 metriä pitkä maisemabaari, josta kelpaa katsella alas järvelle samalla hyvästä ruoasta tai juomista nautiskellen. Salin päädyssä ja reunoilla olevat sohvaryhmät tarjoavat leppoisan oleskelupaikan hyvän ruoan tai onnistuneen palaverin jälkeen.

Pääsalista on portaat pääterassille, alakerran saunoihin ja alas rantaan, joten ruokailun ja kokouksen jälkeen (tai sen lomassa) voi livahtaa lyhyelle tai pitkälle happihyppelylle. Pääsalin vieressä sijaitsee erillinen oleskeluaula, joka on kalustettu leppoisilla sohvaryhmillä. Oleskeluaula sopiikin paitsi vapaamuotoiseen seurusteluun, myös pienempiin palavereihin ja kokousten ryhmätöihin. Tämäkin tila on varustettu omalla taulutelevisiolla, joka toimii myös kokousnäyttönä. Oleskeluaula on myös hauska paikka pelaamiseen, kytke televisioon vaikka Playstation tai Xbox!

MAJOITUS: Yöpyviin tapahtumiin Räyskälän Suuri Huvila soveltuu parhaiten 10–40 vieraan ryhmille. Vuodepaikkoja on 10 erillisessä makuuhuoneessa, alakerran makuuaulassa sekä vuodesohvilla ja lisävuoteilla yhteensä noin 36–40 henkilölle. Tarvittaessa käytössä on lisäksi varapatjoja. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä.

KEITTIÖT: Räyskälän Suuren Huvilan avarassa tupakeittiössä syntyvät herkulliset ruoat isollekin seurueelle! Varusteina ovat astiastot vähintään 60 henkilölle (tarvittaessa lisämaksusta useammallekin), sähköliesi ja -uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeittimiä, vedenkeittimiä ja leivänpaahtimia. Asiakkaamme voivat halutessaan tuoda omat ruoat ja juomat sekä kokata omatoimisesti omalla porukalla, mutta toimitamme mielellämme myös valmiit herkut täysin valmiina pöytään.

Lisäksi erillinen monitoimikeittiö rakennuksen länsipäädyssä tarjoaa kokkailua rakastaville vieraillemme ison ja toimivan erilliskeittiön vieläkin suuremman ryhmän ruoanlaittoon. Vuokraamme monitoimikeittiön asiakkaillemme lisämaksusta. Monitoimikeittiössä voidaan järjestää myös lisäpalveluna tarjolla oleva osallistava ruoanlaitto.

Räyskälän Suuren Huvilan keittiöissä on jääkaappeja yhteensä 4 kpl, joissa kylmätilaa on yhteensä noin 750 litraa. Pakastimia on 2 kpl, joissa pakastintilaa yhteensä noin 190 litraa.

SAUNAT, SUIHKUT, PUKUHUONEET JA WC-TILAT: Räyskälän Suuressa Huvilassa on kolme erillistä saunaosastoa.

Ison puulämmitteisen saunan lauteille mahtuu kerralla 8–10 henkilöä. Pesuhuoneessa on 3 suihkua ja pukuhuoneessa mukavat tilat noin 10 henkilölle. Pukuhuoneessa on myös jääkaappi.

Pienempi sähkölämmitteinen sauna, suihku ja pukuhuone tarjoavat tilat 2–4 saunojalle.

Suuren ryhmän löylyttelyyn sopii täydellisesti peräti 50 m2 laajuinen saunaosasto. Rouheaan saunaosastoon kuuluu 10–14 henkilön löylyhuone, iso pukuhuone sekä pesuhuone, jonka kruunaa vielä poreallas. Pukuhuoneessa on myös jääkaappi saunajuomille!

Yhteensä saunaosastoihin mahtuu kerralla noin 30 henkilöä. Jokaisesta kolmesta saunasta on yhteys isolle maisematerassille vilvoittelemaan, rantaan, uimaan tai vain nauttimaan Kaartjärven maisemista. Terassilta puolestaan löytyy peräti 3 puulämmitteistä ympärivuotista kylpypaljua.

Erillisiä wc-tiloja Räyskälän Suuri Huvila tarjoaa kaikkiaan 6, joten suurenkin joukon aamutoimet sujuvat juoheasti. Lisäksi ison saunaosaston pesuhuoneessa on oma wc-istuin.

KYLPYPALJUT: Kolme perinteistä puulämmitteistä paljua sijaitsee maisematerassilla, joten kylpiessäkin eteen avautuu hieno Kaartjärven maisema. Paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin. Lisäksi isoimman saunasosaston pesuhuoneessa on sisäkäyttöinen poreallas. Paljuile aina, kesällä ja talvella!

OLESKELUAULAT/PELIHUONEET: Suuren Huvilan kolmessa erillisessä oleskeluaulassa vietetään leppoista aikaa yhdessä omalla porukalla tai koetaan railakkaita pelihetkiä erilaisten pelien äärellä. Tarjolla ovat muun muassa pöytäjalkapallo ja biljardi. Loikoile tai ole riehakas, ihan kuinka haluat!

GRILLIKATOS: Alhaalla Kaartjärven rannassa sijaitsee tunnelmallinen hirsinen grillikatos, jossa on järeä tiilestä muurattu tulisija. Katoksen penkeille sopii noin 15 ihmistä kerrallaan.

ULKOILUREITTI: Räyskälän Suuren Huvilan lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Reittikartan voi lainata mukaan huvilalta. Myös Poronpolun ulkoilureitit kulkevat aivan lähialueella.

ULKOPELIT: Kokouksen, juhlien tai bileiden lomassa voi Räyskälän Suuren Huvilan pelikentillä kirmata myös jalkapallon tai lentopallon perässä!

Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.

Perustiedot

Sijainti: Loppi
Räyskäläntie 670, 12820 RÄYSKÄLÄ

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huvila
Loma-asunnon nimi: Räyskälän Suuri Huvila
Pinta-ala: 700 m²
Makuuhuoneiden määrä: 10
Vuodepaikkojen määrä: 14
Lisävuoteiden määrä: 16
Rakennusvuosi: 1950
Kohteen ominaisuuksia: auto välttämätön, lämminvesijohto, terassi, lapsiystävällinen, kylmävesijohto, palju
Soveltuvuus: juhlapaikaksi 100 hengelle, kokouspaikaksi 50 hengelle
Sauna: sähkösauna, sisäsauna, rantasauna
Erityisiä ehtoja: Katso varaus- ja maksuehtomme kotisivuiltamme https://www.evonluonto.fi/varaus-ja-maksuehdot/
Kohdenumero: 1308402
Lisätietoa: Huvilan kotisivu
Huvilan kotisivu englanniksi

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Rannan tyyppi: järvi
Ominaisuudet: oma ranta
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys, TV
Keittiön varusteet: astianpesukone, vedenkeitin, pakastin, ruoanlaittovälineet, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, uuni, jääkaappi, leivänpaahdin, liesi
Astiasto: astiasto 60 hengelle
Tilat ja varustelu: suihku, pyykinpesukone, WC, poreamme
WC lukumäärä: 6
Suihkujen lukumäärä: 5
Ulkotilat: puutarha
Auton säilytys: autopaikka
Vapaa-ajan aktiviteetit: kalastus, marjastus/sienestys, veneily, hiihto, luistelu, pyöräily, melonta, uinti, sukeltaminen, vaellus

Hintatiedot

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella mm. henkilömäärän, ajankohdan ja vuokrauksen pituuden mukaan. Tällä sivulla on esitetty muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä alkaen-hinnoista. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Hintoihin sisältyvät monitoimihuvilan tilat ja kahden saunan käyttö, erillinen noin 50 m2 saunaosasto lisämaksusta. Lisäpalveluna on mahdollista tilata mm. kylpypaljut, toinen keittiö, grillikatos, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet tai mahdollisia muita lisäpalveluita, jotka erittelemme tarjouksessa. Tarjoamme mielellämme myös veneiden ja kanoottien vuokrauksen, ohjelmapalvelut ja ruokailupalvelut sekä työpalvelut; esimerkiksi saunojen ja paljujen valmistelut kylpyvalmiiksi ennen asiakkaan saapumista.

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 880 €/
  • 2005 €/vkl
  • 4950 €/vko
Vuodevaatteet 15 €
Siivous 200 €

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Kyläkauppa kesäaikaan noin 2 kilometrin päässä.
varaustiedot päivitetty 12.10.2021
varaustiedot päivitetty 12.10.2021

Kohdetta vuokraa

Evon Luonto Oy
Katso yhteystiedot
Puh. +358 207 300 888
Avaa Google Mapsissa