Lopen Erähuvila
huvila, Loppi, 15 henkilöä

ERÄHENKINEN PIILOPAIKKA KAIKILLA MUKAVUUKSILLA! HUIPPUSIJAINTI LOPELLA, 90 KM HELSINGISTÄ, 115 KM TAMPEREELTA, 130 KM TURUSTA.

Lopen Erähuvila on uniikki, kahdeksankulmaisesta hirsikodasta ympärivuotiseen majoituskäyttöön vuonna 2016 saneerattu hirsihuvila, kaikilla mukavuuksilla!

Kaukana kavala ja kiireinen maailma, mutta silti lähellä ruuhkasuomea, erähenkisesti piilossa, keskellä metsää, kaikilla mukavuuksilla, 150 metriä järven rantaan.

Erähenkinen piilopaikka jopa 20 henkilön ryhmille, tule nauttimaan rauhasta ja yksityisyydestä. Kokousta, virkisty, kalasta, sauno, veneile, lähde lumikenkäkävelylle tai vain nauti omasta rauhasta ”omassa” piilossasi, ympäri vuoden! Nauti Lopen Erähuvilan nykyajan mukavuuksista patikka- ja melontareittien tuntumassa, vesistöjen äärellä ja metsän keskellä.

Lopen Erähuvila tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon majoittumiseen, omatoimisiin kokouksiin ja palavereihin, TYKY-päiviin, perhejuhliin, lomailuun ja retkeilyyn. Helppoa yhdessäoloa, metsäistä luontoa, rauhaa ja yksityisyyttä loppilaisen kangasmetsän siimeksessä, 150 metriä järven rannasta, jossa Lopen Erähuvilan majoittuvilla asiakkailla on soutuveneitä ja kanootteja käytössä, esimerkiksi kalastukseen tai leppoisaan vesillä liikkumiseen. Uniikki hirsihuvila kaikilla nykyajan mukavuuksilla!

Lopen Erähuvila sijaitsee oman, puomilla suljetun tien päässä, joten asiakkaidemme rauha on taattu. Mutta silti ei tarvitse lähteä kauas korpeen, Helsingin keskustasta Lopen Erähuvilalle on matkaa 90 km, eli välin karauttaa noin tunnissa.

Nauti kaikista mukavuuksista keskellä metsää: vesivessoista, ilmastoinnista, idyllisistä ja mukavista käsin timpuroiduista sängyistä, modernista keittiöstä, sähkölämmitteisestä sisäsaunasta tai piha-alueella olevasta erillisestä pikkuhuvilasta ja sen puulämmitteisestä saunasta, rentoudu laajan terassialueen paljuissa tai tulipaikan nuotion ääressä. Koe lappilaista tunnelmaa henkivän persoonallisesti saneeratun, korkean hirsikodan erähenkinen tunnelma. Jos erämainen meininki kuitenkin vaatisi kyytipojakseen online-palveluita, internetiin pääsee erähuvilan 4G-yhteydellä ja lisäksi voit kytkeä laitteesi kahden eri taulutelevision isoon, 50” näyttöön.

Saneeratuissa, yhteensä noin 130 m2 tiloissa on ruokailu- ja kokoustila 20 henkilölle, noin 15 vuodepaikkaa, 3-4 makuuhuonetta, pukuhuone, pesuhuone, sisäsauna, 2 WC:tä ja 2 suihkua. Erähuvilan noin kolmemetrinen huonekorkeus antaa tilan tuntua, joten tilaa on hengittää sekä sisällä että ulkona. Herkkuna vielä erähenkinen täyshirsinen erillinen pikkuhuvila ja sen pihasauna, jonka saunatupaan mahtuu 8 henkilöä kokoustamaan tai maailmaa parantamaan. Myös saunatuvan seinälle on asennettu 40” taulutelevisio, joten palaverin tai kisastudion pito onnistuu vaivatta. Myös esimerkiksi nettipelaaminen porukalla onnistuu hienosti, vaikkapa sateen sattuessa...

Lopen Erähuvilan kahdessa tilavassa saunassa saunoo yhtä aikaa noin 15 henkilöä. Äijät omaansa ja leidit omaansa, tai ihan kuinka haluatte... Lisäksi molemmista saunoista voi pujahtaa noin 100 m2 laajuiselle terassille paljujen lämpöön. Terassilla on pöytäryhmät 20 henkilölle illanistujaisiin tai aamuiselle kahvihetkelle. Terassi sijaitsee optimaalisesti päärakennuksen ja pikkuhuvilan välisellä piha-alueella metsän syleilyssä, piilossa kaikilta katseilta. Erähuvilan omalla lähes hehtaarin tontilla piileskelee myös kolmen korin frisbee-golf-rata, mukavaa puuhaa porukan kisailuun!

HUOM: Emme pysty välttämättä päivittämään saatavuuskalenteria, joten suosittelemme pyytämään tarjouksen soittamalla 040 417 3627 tai tee tarjouspyyntö tästä: http://www.evonluonto.fi/fi/tarjouspyynto/ tai info@evonluonto.fi.

Perustiedot

Sijainti: Loppi
Räyskäläntie 850, 12820 RÄYSKÄLÄ

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: huvila
Loma-asunnon nimi: Lopen Erähuvila
Pinta-ala: 130 m²
Makuuhuoneiden määrä: 4
Vuodepaikkojen määrä: 15
Rakennusvuosi: 2004
Kohteen ominaisuuksia: takka, lämminvesijohto, lapsiystävällinen, terassi, kylmävesijohto, palju
Soveltuvuus: juhlapaikaksi 20 hengelle, kokouspaikaksi 20 hengelle
Sauna: sähkösauna, pihasauna, sisäsauna
Erityisiä ehtoja: Asiakkaan tulee maksaa 30 % ennakkomaksu varauksen arvosta varauksen yhteydessä, lasku ennakkomaksusta lähetetään varausvahvistuksen mukana. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut 30 % ennakkomaksun eräpäivään mennessä tai koko varauksen summan yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Jos varaus on tehty vähemmän kuin kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua, tulee varaus maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Laskussa on Evon Luonnon yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot, sekä ohje avainten luovuttamiseksi siltä varalta, että olet varannut vain Evon Luonnon tiloja ilman muita palveluitamme. Kohde on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 14 lähtöpäivään klo 12, jos ei muuta ole erikseen sovittu. Varauksen henkilömäärä on ilmoitettava varauksen vahvistamisen yhteydessä. Jos henkilömäärä varauksen toteutuessa on suurempi kuin alunperin ilmoitettu, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä Evon Luonnolle.
Kohdenumero: 684630
Lisätietoa: http://www.evonluonto.fi/fi/majoituskohteemme1/
http://www.evonluonto.fi/en/destinations/

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Vesistön nimi: Kaartjärvi
Rannan tyyppi: järvi
Ominaisuudet: rantaoikeus
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys, TV
Lisätietoja viihteestä ja ajanvietteestä: RUOKASALI JA KOKOUSTILA: 45 m2 kokoisessa ja yli kolme metriä korkeassa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa lähes 20 henkilölle pitkän pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös nukkumiseen seurustelukulmauksessa olevan kulmasohvan ja avotakan ympärillä sijaitsevien penkkien ansiosta, joista löytyy petipaikat 2-4 henkilölle. Nukahtaminen avotakan loimussa on sallittua... 4G-tasoinen internet-yhteys toimii hyvin ja 50” taulu-TV toimii televisiona tai kokousnäyttönä. Ruokasalista on yhteys isolle terassille ja metsäpuutarhaan, jossa piilevät pihasauna ja paljut sekä erähenkinen, ronski hiiligrilli. Hiiligrillin lisäksi ulkona grillailuun on valittavissa moderni kaasugrilli. MAJOITUS: Päärakennuksessa vuodepaikkoja on noin 15 henkilölle; kolmessa makuuhuoneessa on 9 vuodetta ja varavuoteille mahtuu 6 henkilöä. Saunatuvassa on vuodesohva ja sen pieni parvi toimii nukkumapaikkana 3 henkilölle. Lisäksi pihalla on vaatimaton pikkuaitta 2-4 nukkujalle, ja tarvittaessa vielä varapatjoja muutamalle henkilölle, jolloin petipaikkoja noin 20 henkilölle.
Keittiön varusteet: kahvinkeitin, uuni, astianpesukone, ruoanlaittovälineet, liesi, jääkaappi, vedenkeitin, pakastin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin
Astiasto: astiasto 20 hengelle
Tilat ja varustelu: suihku, pyykinpesukone, WC
WC lukumäärä: 2
Suihkujen lukumäärä: 2
Ulkotilat: aitta, puutarha, grilli
Auton säilytys: autopaikka
Lisätietoja ulkotiloista: PIHASAUNA JA SAUNATUPA: Erillinen puulämmitteinen täyshirsinen pihasauna, jonka lauteilla tilaa noin 8 saunojalle. Saunatuvassa yhteisen pöydän äärellä tilaa 8 henkilölle. Seinällä on iso 50” taulutelevisio, joten saunomisen yhteydessä palaverin tai kisastudion pito onnistuu hienosti! GRILLAUS: Erähenkinen, ronski ja jykevä valurautainen hiiligrilli sijaitsee terassialueella, jonne on helppo pääsy pihasaunasta ja päärakennuksesta. Lisäksi terassilta löytyy vielä kaasugrilli. Kokkaus isollekin porukalle on tehty helpoksi! KYLPYTYNNYRIT: Kaksi paljua sijaitsevat terassilla, toinen pihasaunan läheisyydessä ja toinen sisäsaunan pukuhuoneen läheisyydessä, molempiin paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin. METSÄPUUTARHA JA TERASSIT: Metsäisen puutarhan terassilla on viihtyisät pöytäryhmät vähintään 20 henkilölle. Varusteina myös kaasugrilli ja erähenkinen, ronski valurautainen hiiligrilli.
Vapaa-ajan aktiviteetit: pyöräily, marjastus/sienestys, kalastus, rullaluistelu, moottorikelkkailu, uinti, melonta, veneily, hiihto, metsästys, vaellus, sukeltaminen
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Lopen Erähuvilan pihalta on Syvälahden rantaan noin 150 metriä, jossa asiakkaillemme on vuokrattava 2 kpl soutuveneitä, joissa molemmissa on 2,5 hevosvoiman perämoottori. Veneet soveltuvat sekä leppoisaan souteluun että helppoon kalastukseen. Syvälähdesta on pääsy Lopen Kaartjärven, jossa kalastus, veneily ja melonta onnistuvat hienosti. Lisätietoa Kaartjärvestä: http://kalastusalue.fi/vesistot/kaartjarvi/ . Lisäksi rannassa on vuokrattavana 2 kpl kolmen henkilön intiaanikanootteja, joten melontareissulle lähtö onnistuu vaivatta; katso kartta tästä: http://www.visitloppi.com/fi/reitit/kartat/kaartjoki.pdf Lopen Erähuvila sijaitsee Hämeen järviylängön alueella, joka on erämainen luonnonhelmi keskellä Hämettä. Lopen Erähuvilasta voit lähteä tutustumaan järviylängön luontokohteisiin, joihin voit tutustua tästä: http://www.luontoon.fi/komio ILMAILU: Lopen Erähuvilan asiakkailla on mahdollisuus päästä myös lentämään! Noin 5 kilometrin / 10 minuutin ajomatkan päässä Räyskälän ilmailukeskuksessa yhteistyökumppanimme Nordic Avia Oy nostaa asiakkaamme Lopen taivaalle pienkoneen kyytiin alkaen 60 EUR/hlö. Pyydä lisätietoja majoitustarjouksen yhteydessä.

Hintatiedot

Hinnat ovat lähtökohtaisesti max 6 henkilön ryhmille ja hinnoittelemme kunkin tarjouspyynnön aina tapauskohtaisesti.

Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella, riippuen mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Pyydä tarjous: http://www.evonluonto.fi/fi/tarjouspyynto/ . Voi myös soittaa 040 417 3627 tai info@evonluonto.fi

Oheiset hinnat ovat suuntaa-antavia esimerkkejä alkaen-hinnoista. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Oheisiin hintoihin sisältyvät päärakennuksen tilat sisältäen sisäsaunan käytön.

Lisäpalveluna on mahdollista tilata erillinen pihasauna, kylpytynnyrit, loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet.

Tarjoamme mielellämme myös veneiden ja kanoottien vuokrausta, ohjelmapalveluita ja ruokapalveluita sekä työpalveluita; esimerkiksi saunojen ja paljujen valmistelut kylpyvalmiiksi ennen asiakkaan saapumista.

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 225 €/
  • 495 €/vkl
  • 855 €/vko
Vuodevaatteet 10 €
Siivous 125 €

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Helsinki 90 km
Lahti 98 km
Pori 170 km
Hämeenlinna 42 km
Turku 129 km
Ranta 150 m
Tampere 115 km
Metsä 0 km
Helsinki-Vantaan lentoasema 83 km
varaustiedot päivitetty 03.01.2018
varaustiedot päivitetty 03.01.2018

Kohdetta vuokraa

Kaj Järvinen
info@evonluonto.fi
Katso yhteystiedot
Puh. +358 207 300 888
Avaa Google Mapsissa