Aktiviteetti

Pin-up stailauskurssi 50-luvun tyyliin

Loviisa

Style Me Vintage Pin Me Up kurssi, noin 5 tuntia

Pin Me Up -kurssi on Sinulle, joka haluat oppia tekemään itsellesi vuosikymmentyylisen meikin ja kampauksen, ja haluat oppia poseeraamaan pin-up-kuvissa.

Kurssin hintaan sisältyy:
- Opetus kampauksen ja meikin tekoon itselle. Saat asiantuntevaa opetusta 50-luvun tyyliin ja 50-luvun tyylisen meikin ja kampauksen tekoon itsellesi. Opit tekemään hiuksiisi kiharapohjan, ja muotoilemaan siitä itsellesi kampauksen. Opit myös pin-up-tyylisen meikin tärkeimmän osatekijät: opit tekemään itsellesi luonnollisen meikkipohjan, silmärajaukset ja huulimeikin.
- Pin-Up kuvaukset. Kun stailaus on valmis, pääset harjoittelemaan kameralle poseerausta pin-up-tyyliin. Saat kuviin lainaksi meiltä pin-up-tyyliset vaatteet, ja kuvaajamme ohjaa pin-up-kuvauksen ja poseerausten maailmaan. Saat muistoksi yhden yksilökuvan käsiteltynä sähköisessä muodossa, sekä yhden ryhmäkuvan.
- Ammattistailaajan stailauksen kuvauksiin
- Kahvitarjoilu

Kurssin hinta on 125 e / hlö, kurssille mahtuu 4-8 osallistujaa

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Pin-up Garage toimii Vespasafarin yhteydessä samoissa tiloissa. Kurssi- ja kuvausvaraukset ovat aina sitovia. Sitovan varauksen katsotaan syntyneen, kun hyväksyt tarjoamamme ajan ja ilmoitat tietosi laskutusta varten. Varauksen syntymisen jälkeen sovittua aikaa voi muuttaa, mutta se ei ole peruttavissa.
Soveltuvuus: Kaikille naisille ikään ja kokoon katsomatta. Jos haluat tuoda esiin parhaat puolesi ja tehdä aikamatkan naisellisuuteen, tämä on sinun kurssisi!
Vaativuus: Ei kokemusta
Kelpoisuus: Pin-up -stylisti Heidi Niemi (Coco de Noir) on kampaaja, maskeeraaja, vaatesuunnittelija, valokuvaaja ja burleskitaiteilija.
Vakuutukset: Ei vakuutuksia, ei sisällä mitään vaaratekijöitä.
Osoite: Ruukintie 11, 07970, Ruotsinpyhtää
Kielet: suomi
Linkit: http://www.pinupgarage.fi

Vuokraa mökki lähettyviltä

Varaa heti

Järjestäjä

Strömfors Safarit Oy
Myllärintie 3
07970 Ruotsinpyhtää
+358400993397 info@vespasafari.fi
Avaa Google Mapsissa