Luosto

Luosto
Majoitus

Tutustu vuokramökkeihin

Luosto – Majoitus ja mökit

Gofinlandin avulla löydät haluamasi majoituksen ja parhaat mökit Luostolta. Olipa mielessä sitten aktiivinen hiihtoloma tai yöttömän yön seikkailu Luoston maastoissa, Luostolla riittää tekemistä ympäri vuoden. Tutustu laajaan majoitusvalikoimaamme ja löydä sinulle sopivin majoitus Luostolta!

Vietä aktiivinen mökkiloma Luostolla

Luostolle kannattaa tulla etenkin hyvien laskettelurinteiden ja laajan latuverkoston perässä. Ainoastaan 17 kilometrin päässä Pyhätunturilta sijaitsevasta Luosto Ski -hiihtokeskus täydentää kuuluisan Pyhän laskukokemusta seitsemällä upealla rinteellään. Verrattuna moniin muihin Lapin hiihtokeskuksiin, Luoston hiihtokeskuksen etuna on sen luonnonläheisyys ja rauhallisuus. Luosto soveltuukin erityisen hyvin kaikille perhematkailijoille.

Laskuaktiviteettien lisäksi Luostolla on erinomaiset edellytykset myös maastohiihtoon. Peräti 150 km pitkä latuverkosto vie hiihtäjän upeisiin tunturimaisemiin ja antaa mahdollisuuden nauttia hiihtoretkellä kahden hiihtokeskuksen tarjoamista palveluista. Mikäli paluumatka hiihtäen tuntuu liian pitkältä, kesken hiihtoreissun voi myös hypätä alueella liikennöivän SkiBussin kyytiin.

Luoston nähtävyydet ja aktiviteetit eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään talviurheiluun. Lampivaarassa, ainoastaan 2,7 km päässä Luostolta sijaitseva Ametistikaivos esittelee vierailijoille jalokivien lisäksi alueen geologiaa ja historiaa. Vierailun aikana on myös mahdollista etsiä oma ametisti kaivokselta mukaansa, joten vierailu kaivoksella voi todellakin olla ikimuistoinen.

Luostolla lomaillessa kannattaa myös ehdottomasti vierailla lähellä sijaitsevassa Pyhä-Luoston kansallispuistossa, jossa pääsee tutustumaan miljardeja vuosia vanhaan geologiaan. Kiipeä keron päälle, ihaile avaria Lapin maisemia, laskeudu alas kuruun ja jatka luontopolkua pitkin rauhalliseen metsään. Pyhä-Luoston kansallispuisto on kuin tehty elämyksellisiä luontoseikkailuja varten. Opastusta alueen luontoon saat Pyhällä sijaitsevasta Luontokeskus Naavasta.

Ulkoilmassa tapahtuvien aktiviteettien vastapainoksi Luostolla pääsee nauttimaan tunnelmallisten saunojen ja viihtyisten altaiden lämmöstä. Olipa sää millainen tahansa, Luoston Ametistikylpylä hemmottelee vierailijoidensa kaikkia aisteja. Kylpylän yhteydessä on tarjolla myös kuntosalipalveluita, hierontoja ja kauneushoitoja.

Varaa majoitus Luostolta

Majoitus viihtyisässä vuokramökissä mahdollistaa sen, että saman loman aikana pääset nauttimaan Luoston lisäksi myös Pyhän hiihtokeskuksen monipuolisista palveluista. Olipa etsinnän kohteena sitten rauhallisen maiseman keskellä sijaitseva vuokramökki tai hiihtokeskuksen ytimessä sijaitseva ski-inn –majoitus, valikoimassamme riittää vaihtoehtoja joka lähtöön. Alta löydät suosituimmat mökit Luostolta!

Katso lähialueilta myös