Aktiviteetti

Loma matkailutilalla. Puolihoito.

Luumäki

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Saimaan matkailualueella, Kouvolan ja Lappeenrannan välissä Kannuskosken kylässä.

Täällä teillä on mahdollista viettää rento loma luonnon keskellä. Paikan päällä valmistettua, lähellä tuotettua ruokaa ja saunan leppeät löylyt. Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talon luontoloma sopii heille, jotka haluavat lomallaan nauttia rauhasta ja puhtaasta ilmasta, ulkoilla metsässä patikoiden, pyöräillen tai lumikenkäillen, saunoa, syödä paikallista ruokaa ja ehkä osallistua tilan eläinten hoitoon. Meiltä voi vuokrata kanootteja tai varata myös ratsastusta ja hevoskärriajelua loman ohjelmaksi.

Lomaan sisältyy majoitus, aamiainen ja päivällinen.  Lapset 4-13 vuotiaat puoleen hintaan. 0-3-vuotiaat 10 €/vrk jos nauttii talon eväitä.

Loman hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa tai perhehuoneessa liinavaatteineen ja pyyhkeineen ja puolihoito (aamiainen ja päivällinen.)

Majottautuminen tapahtuu päätalon taikka Navetan Vintin viihtyisissä tiloissa. Yhteiskäytössä on täysin varusteltu keittiö sekä grillipaikka omien eväiden laittoa varten. Tilalla on kotieläimiä, joita pääsee hoitamaan ja rapsuttelemaan. Talvella perinteiset hiihtoladut sekä lapsille ja lapsenmielisille sopiva tarinapolku lähtevät  talon pihapiiristä ja lumikenkiä, pulkkia ja liukureita, sekä pilkkionkia saa lainaksi. Kesällä pääsee uimaan läheiselle järvelle, kylän luontopoluille retkelle tai vaikka kalaan ongelle taikka uistelemaan. Etukäteen varaamalla voi vuokrata myös kanootteja ja pyöriä loman ajaksi.

Puolihoitoon sisältyy päivällinen tulopäivänä, lähtöpäivänä aamiainen.

Kohteita päiväretken päässä Kannuskoskelta: Kouvola, Lappeenranta, Hamina, Kotkan Maretarium ja Vellamo sekä Repoveden kansallispuisto ovat suosittuja retkikohteita, joihin Tuhannen Tarinan Talosta on noin tunnin ajomatka.

Klo 14 - 19 Sisäänkirjautuminen, majottautuminen. (Jos olet tulossa klo 19 jälkeen, otathan yhteyttä!)

klo 8.30-  9.30 Aamiainen

Klo 17 - 18 Päivällinen

Lomaan sisältyy lähtöpäivänä aamiainen.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Helppo tapa majoittua luonnon keskellä maaseudulla. Mukavaa ohjelmaa ja herkullista ruokaa, hyviä retkikohteita lähikaupungeissa. Lähin rautatieasema Kouvolassa (38 km). Lähin lentokenttä Lappeenrannassa (60 km) Julkisilla ei valitettavasti pääse perille asti. Lähin bussipysäkki Kaipiainen (15 km). Kymenlaakson taksin tilausnumero 0100 87227 Helsinki 180 km.
Soveltuvuus: Soveltuu kaikille luonnosta ja eläimistä, rauhaisasta maalaiselosta pitäville liikuntakykyisille ihmisille.
Vaativuus: Helppo
Kelpoisuus: Toisen polven yrittäjä kymmenen vuoden kokemuksella.
Vakuutukset: Vastuuvakuutus.
Osoite: Nikkarintie 124, 46530, Kannuskoski
Kielet: suomi englanti
Linkit: http://www.tuhannentarinantalo.com

Varaa heti

Järjestäjä

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo oy
Nikkarintie 124
46530 Kannuskoski
+358505303471 tuhannentarinantalo@tuhannentarinantalo.com
Avaa Google Mapsissa