Aktiviteetti

Loma matkailutilalla. Täysihoito.

Luumäki

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Saimaan matkailualueella, Kouvolan ja Lappeenrannan välissä Kannuskosken kylässä.

Täällä teillä on mahdollista viettää rento loma luonnon keskellä.  Paikan päällä valmistettua, lähellä tuotettua ruokaa ja saunan leppeät löylyt.Täysihoitoloma soveltuu erinomaisesti pieneksi hengähdyshetkeksi kiireen keskellä - silloin kun sinulle sopii. Kylän luontopoluille pääsee retkeilemään tai jos kansallispuisto kutsuu, Repovedelle ajelee meiltä alle tunnissa. Voimme laittaa myös retkieväät matkaa, jos haluat viettää päivän retkeillen ja nuotiolla tulistellen.

Lomaan sisältyy majoitus ja täysihoito. 

Loman hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa tai perhehuoneessa liinavaatteineen ja pyyhkeineen ja täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen.)

Aamiaismajoitusta meillä on tarjolla ympäri vuoden.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talon täysihoitolomia järjestetään:

18.11.-20.12.2020

26.-28.12.2020

1.1.-31.3.2021

Majottautuminen tapahtuu päätalon taikka Navetan Vintin viihtyisissä tiloissa. Yhteiskäytössä on täysin varusteltu keittiö sekä grillipaikka omien eväiden laittoa varten. Tilalla on kotieläimiä, joita pääsee hoitamaan ja rapsuttelemaan. Syksyllä voi mennä kylän luontopoluille retkelle tai vaikka kalaan ongelle taikka uistelemaan. Etukäteen varaamalla voi vuokrata myös kanootteja ja pyöriä loman ajaksi.

Täysihoitoon sisältyy päivällinen tulopäivänä, lähtöpäivänä aamiainen.

Retkikohteita päiväretken päässä Kannuskoskelta: Mm. Kouvola, Lappeenranta, Kotkan Maretarium ja Vellamo sekä Repoveden kansallispuisto ovat suosittuja retkikohteita, joihin Tuhannen Tarinan Talosta on vain reilun puolentunnin - tunnin ajomatka.

Klo 14 - 19 Sisäänkirjautuminen, majottautuminen. (Jos olet tulossa klo 19 jälkeen, otathan yhteyttä!)

klo 8.30-  9.30 Aamiainen

Mahdollisuus osallistua eläinten ruokintaan yhdessä emännän kanssa.

klo 12 Lounas

Lomalaisten omaa ohjelmaa. Esim.  eläinten rapsuttelua, luontoretkeilyä, onkimista, melomista tai vaikka retki lähikaupunkien kohteisiin. Mahdollisuus varata ratsastusta 20 €/45 min tai kärri- tai rekiajelua vuodenajasta riippuen 20 €/30 min.

Klo 17 - 18 Päivällinen

Saunavuoro

Täysihoitoon sisältyy päivällinen tulopäivänä, lähtöpäivänä aamiainen.

Jaa Facebookissa

Perustiedot

Lisätiedot: Helppo tapa majoittua luonnon keskellä maaseudulla. Mukavaa ohjelmaa ja herkullista ruokaa, hyviä retkikohteita lähikaupungeissa. Lähin rautatieasema Kouvolassa (38 km). Lähin lentokenttä Lappeenrannassa (60 km) Julkisilla ei valitettavasti pääse perille asti. Lähin bussipysäkki Kaipiainen (15 km). Kymenlaakson taksin tilausnumero 0100 87227 Helsinki 180 km.
Soveltuvuus: Soveltuu kaikille luonnosta ja eläimistä, rauhaisasta maalaiselosta pitäville liikuntakykyisille ihmisille.
Vaativuus: Helppo
Kelpoisuus: Toisen polven yrittäjä kymmenen vuoden kokemuksella.
Vakuutukset: Vastuuvakuutus.
Osoite: Nikkarintie 124, 46530, Kannuskoski
Kielet: suomi englanti
Linkit: http://www.tuhannentarinantalo.com

Varaa heti

Järjestäjä

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo oy
Nikkarintie 124
46530 Kannuskoski
+358505303471 tuhannentarinantalo@tuhannentarinantalo.com
Avaa Google Mapsissa