Talviloma
maatila

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Saimaan matkailualueella, Kouvolan ja Lappeenrannan välissä Kannuskosken kylässä.

Lomaan sisältyy majoitus sekä aamiaiseväät valmiiksi mökkiin toimitettuna.  Lapset 4-13 vuotiaat puoleen hintaan. 0-3-vuotiaat 15 €/hlö/vrk jos nauttii talon eväitä ja tarvitsee matkasängyn. Mimini 2 vrk.

Loman hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa tai perhehuoneessa liinavaatteineen ja pyyhkeineen ja aamiais- ja retkieväät, sekä saunavuorot.

Majottautuminen tapahtuu päätalon taikka Navetan Vintin viihtyisissä tiloissa.Taloissa on  täysin varusteltu keittiö sekä grillipaikka omien eväiden laittoa varten. Tilalla on kotieläimiä, joita pääsee hoitamaan ja rapsuttelemaan. Järjestämme rekiajelua ja ohjattua ratsastusta. Talon pihasta lähtee perinteinen hiihtolatu, pihapiirissä on pulkkamäki. Pulkkia sekä liukureita saa talolta lainaksi. Järven jäälle voi mennä pilkkiretkelle. Pilkkionkia saa lainata.

Täällä teillä on mahdollista viettää rento loma luonnon keskellä.  Kylän luontopoluille pääsee retkeilemään tai jos kansallispuisto kutsuu, Repovedelle ajelee meiltä alle tunnissa. Laitamme myös retkieväät matkaa, jos haluat viettää päivän retkeillen ja nuotiolla tulistellen.

Retkikohteita päiväretken päässä Kannuskoskelta: Mm. Kouvola, Lappeenranta, Kotkan Maretarium ja Vellamo sekä Repoveden kansallispuisto ovat suosittuja retkikohteita, joihin Tuhannen Tarinan Talosta on vain reilun puolentunnin - tunnin ajomatka.

Klo 14 - 19 Sisäänkirjautuminen, majottautuminen. (Jos olet tulossa klo 19 jälkeen, otathan yhteyttä!)

Aamiaiseväät mökkiin toimitettuna

Mahdollisuus osallistua eläinten ruokintaan yhdessä emännän kanssa.

Saunavuoro

Perustiedot

Sijainti: Luumäki
Nikkarintie 124, 46530 KANNUSKOSKI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: maatila
Loma-asunnon nimi: Talviloma
Makuuhuoneiden määrä: 9
Rakennusvuosi: 1914
Peruskorjausvuosi: 2008
Luokitus: 5 MaLo
Kohdenumero: 1064178

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Rannan tyyppi: järvi
Astiasto: astiasto 12 hengelle

Kohdetta vuokraa

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo
tuhannentarinantalo@tuhannentarinantalo.com
Katso yhteystiedot
Nikkarintie 124
46530 Kannuskoski
Puh. 050 530 3471 Gsm 0500 410 275
Avaa Google Mapsissa