Perhehuone matkailutilalla
mökki tai huvila, Luumäki, 2+2 henkilöä

Mukava ja helppo tapa majottautua luonnon keskelle. 

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talossa on kaksi ympärivuotisessa käytössä olevaa majoitusrakennusta - päärakennus ja Navetan Vintti. Molemmat talot on remontoitu nykyajan vaatimuksia vastaaviksi, vanhaa kunnioittaen.  Perhehuoneen hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Perhehuone soveltuu kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle, lisävuodepaikka 15 €/vrk/lapsi. Aamiaiset voi varata halutessaan erikseen. Huoneissa on lautalattiat, mukavat maisemat pihapiiriin ja kodikas tunnelma. Käytössänne on myös wifi.  Oleskelutila, jossa on tv ja dvd-soitin on yhteiskäytössä. Myös täysin varusteltu keittiö on vieraidemme käytettävissä. Pihapiirissä on grillipaikka, saunavuoroja voi halutessaan varata 10 €/h.

Tuhannen Tarinan Talo sijaitsee Kannuskosken kylässä, keskellä lapsiperheiden lempikohteita. Kouvolan Tykkimäki ja Aquapark, Lappeenrannan linnoitus, Kotkan Maretarium ja Vellamo ovat kaikki päivämatkan päässä. Tilalla voi tutustua kotieläimiin, erikseen voi varata myös ratsastusta, heppa-ajelua, vuokrata kanootteja tai lähteä vaikka luontopolulle.

Perustiedot

Sijainti: Luumäki
Nikkarintie 124, 46530 KANNUSKOSKI

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki tai huvila
Loma-asunnon nimi: Perhehuone matkailutilalla
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteiden määrä: 2
Rakennusvuosi: 1939
Peruskorjausvuosi: 2008
Kohdenumero: 576224

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Ajo-ohje: Käänny valtatie no 6:lta Väliväyläntielle Kannuskoski/Saaramaa-risteyksestä. Jatka kääntymättä n. 9 km, kunnes tulet Nikkarintien haaraan (Sydänmaanlakka/Nikkari). Käänny oikealle ja aja tietä 1,2 km kunnes näet kyltin Tuhannen Tarinan Talo. Käänny oikealle ja aja pihatien päähän, olet perillä.

Kohdetta vuokraa

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo
tuhannentarinantalo@tuhannentarinantalo.com
Katso yhteystiedot
Nikkarintie 124
46530 Kannuskoski
Puh. 050 530 3471 Gsm 0500 410 275
Avaa Google Mapsissa