MAATILAMATKAILU

Maatilamatkailu on trendikäs matkailun muoto, jonka suosio perustuu ennen kaikkea maaseudun tarjoamaan rauhalliseen ja kiireettömään elämänmenoon. Maaseudulla majoittuessasi pääset nauttimaan hiljaisuudesta kauniiden luonnonmaisemien ympäröimänä.

Maatilamatkailu pitää sisällään laajan valikoiman erilaisia majoitusvaihtoehtoja, sillä majoitusta on tarjolla paitsi maatilojen hyvin varustelluissa päärakennuksissa myös pihapiirien tunnelmallisissa mökeissä ja jopa perinteisten ruukkikylien vanhoissa rakennuksissa. Etsitpä sitten kohdetta viikonlopuksi tai vaikka koko kesälomasi ajaksi, voit valita majoituskohteen palveluvarustetason täysin omien mieltymystesi mukaisesti.

Maaseudulle kannattaa tulla jo hyvän ruoan perässä. Lähellä tuotetut, tuoreet ja terveelliset raaka-aineet tyydyttävät helposti vaativankin matkailijan tarpeet. Maaseudulla lomaillessasi pääset maistamaan suomalaisia perinneruokia ja herkuttelemaan lapsuudesta tutuilla jälkiruoilla.

Elämyksellisiä aktiviteetteja lomailijalle

Monilla maaseudulla toimivilla yrityksillä on valikoimissaan majoituksen lisäksi myös monia muita palveluita ja aktiviteetteja. Mikäli haluat osallistua maatilan töihin, hoitaa eläimiä, ratsastaa hevosella, nauttia aidon puusaunan löylyistä tai käydä soutamassa läheisellä järvellä, maaseudulla se on hyvin todennäköisesti mahdollista.

Maaseudun majoituskohteet tarjoavat hienot puitteet myös erilaisia juhlia varten: suunnittelitpa sitten perhejuhlia, häitä, kokouksia tai muita tilaisuuksia, maatilamajoitusten tarjonnasta löydät helposti omia tarpeitasi tyydyttävän ratkaisun.

Suomen pinta-alasta peräti 95 % on maaseutua, joten maatilamajoitusta on tarjolla eri puolilla maata. Tutustu Gofinlandin maatilamajoitustarjontaan ja löydä kohteiden joukosta oma suosikkisi! 

 
Maatilamatkailu
 
Tutustu myös: