Messilä

Messilä
Mökit

Tutustu vuokramökkeihin

Messilä - Mökit ja majoitus

Hollolassa, Lahden välittömässä läheisyydessä sijaitseva Messilä on yksi Etelä-Suomen suurimmista hiihtokeskuksista, jossa voi nauttia laskettelun lisäksi monipuolisista aktiviteeteista Salpausselän kauniissa luonnonmaisemissa. Messilän mökit, huvilat ja loma-asunnot antavat mahdollisuuden majoittua loman aikana hiihtokeskuksen palveluiden ja aktiviteettien välittömässä läheisyydessä. Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin mökki Messilästä!

Paljon tekemistä mökkien lähellä

Talvella Messilän hiihtokeskuksesta (Messilä Ski) löytyy 10 valaistua rinnettä, joissa riittää runsaasti mahdollisuuksia talviurheilun ystäville. Laskettelun ja lumilautailun lisäksi Messilässä voit harrastaa hiihtoa 70 kilometriä pitkän latuverkoston tarjoamilla reiteillä, osallistua ohjatuille moottorikelkkasafarille tai nauttia lukuisten ravintoloiden tarjonnasta.

Kesällä Messilässä on erinomaiset mahdollisuudet pelata golfia (Messilä Golf), retkeillä Salpausselän kumpuilevien harjujen rinteillä tai nauttia kesäpäivistä Messilän vene- ja uimarannalla. Messilän lukuisista aktiviteeteista saa eniten irti vuokraamalla mökin hiihtokeskuksen välittömästä läheisyydestä.

Messilän alueen palvelut

Urheilullisten aktiviteettien lisäksi Messilä tekee vaikutuksen monipuolisella palvelutarjonnallaan. Messilän alueen ravintolat ja kahvilat tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja herkutteluun ja kahvitauoille. Messilästä löytyy myös välinevuokrausta ja välineiden huoltopalveluita sekä hiihdonopetusta kaikille kehitystä kaipaaville laskijoille.

Yksi alueen vetonaula on Messilän Kartano, josta koko alue on saanut alun perin nimensä. Nykyisin Kartanossa on mahdollisuus järjestää kokouksia, hääjuhlia ja muita tilaisuuksia. Lisäksi rakennuksessa toimiva Kartanoravintola palvelee vieraita puhtaista raaka-aineista valmisteluilla herkuilla ympäri vuoden.

Messilään on helppo saapua mistäpäin Suomea tahansa, sillä alue sijaitsee ainoastaan 10 km päässä Lahdesta, 125 km päässä Tampereelta ja 110 km päässä Helsingistä. Mikäli omaa autoa ei ole käytettävissä, Messilään voi saapua kätevästi myös pääkaupunkiseudulta liikennöivällä Ski-Express -bussilla.

Varaa mökki tai majoitus Messilästä

Kun etsit majoitusta Messilästä, Gofinlandin valikoimassa riittää mökkejä kaikkiin eri tarpeisiin. Voit halutessasi majoittua mökissä Messilän rinteiden läheisyydessä tai kauempana Salpausselän alueen kauniin luonnon keskellä. Varaa majoitus Messilästä ja valmistaudu unohtumattomaan lomaan tunnelmallisessa vuokramökissä. Alta löydät sivustomme suosituimmat Messilä-mökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös