LUMITÄHTI, Riihivuori, Muurame, 190m3, 13 hlöä (+3 lisäv.)ei lem
mökki, Riihivuori, Muurame, 12+4 henkilöä

190 m², 13+3 hlöä

Lumitähti on keväällä 2014 valmistunut korkeatasoinen ja avara hirsihuvila upealla Päijänne-näköalalla. Kuusi metriä korkean ruokailutilan maisemaikkunoista avautuu huikea maisema Muuratsaloon ja Päijänteen Ristinselän yli jopa 40 km:n päähän; taideteos, joka on vuoden jokaisena päivänä erilainen.

Huvilassa on neljä makuuhuonetta, ja lisäksi mielenkiintoinen kahden hengen pikkuparvi aivan huvilan korkeimmassa kohdassa. Lumitähdessä voit järjestää mieleenpainuvat juhlat isollekin suvulle tai ystäväjoukolle. Ruokailut on vaivatonta kattaa 18 hengelle suureen, yli viisimetriseen ruokapöytään. Keittiö on suunniteltu saarekemalliseksi, jotta sinne on helppoa järjestää runsaatkin tarjoilut.

Lumitähti on moderni, kutsuva, graafisen tyylikäs ja viehättävästi ylellinen, valkeasävyinen aito hirsihuvila (lamellihirsi 240 x 270), jossa saat lomailla arjen yläpuolella.
Sisustuksessa on käytetty väreinä valkoista, mustaa, harmaata ja hopeaa. Alakerrassa on mm. suurehko valkoinen, moderni takka ja upeat, mustat, täyskiiltävät kivilattiat.

Lumitähti soveltuu erinomaisesti myös yritysten kokouskäyttöön, avarien yhteisten tilojensa ja av-laitteistonsa (videotykki, valkokangas, 55" Smart-tv) ansiosta.

Alakerta: Olohuone, jossa on iso kulmasohva, takka, 55" Smart-tv internet-yhteydellä, blu ray -soitin, videotykki ja valkokangas. Ruokailutilassa ruokapöytä 18 hengelle. Hyvin varusteltu keittiö, yksi makuuhuone parivuoteella ja 42" tv:llä, sauna- ja pesutilat, joissa mahtuu kerralla saunomaan 8 henkeä, pyykkikone, kuivauskaappi, 2 wc:tä.

Yläkerta: Yhteensä kolme makuuhuonetta. Kahden, kolmen ja neljän hengen makuuhuoneet, sekä tv-huone, jossa on avattava vuodesohva. Tv-huoneessa on 42" tv ja blu ray -soitin. Seisomakorkea pikkuparvi (2 vuodepaikkaa) aivan huvilan korkeimmassa kohdassa. Yläkerran maisema-aulassa on pieni oleskeluryhmä ja huvilan kolmas wc.

Katetulla terassilla on kaasugrilli kesäisin ja pöytäryhmät 18 hengelle, j

Perustiedot

Sijainti: Muurame
-, 40950 MUURAME

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: LUMITÄHTI, Riihivuori, Muurame, 190m3, 13 hlöä (+3 lisäv.)ei lem
Pinta-ala: 190 m²
Makuuhuoneiden määrä: 4
Vuodepaikkojen määrä: 12
Lisävuoteiden määrä: 4
Sauna: sauna
Kohdenumero: 234742

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Viihde ja ajanviete: Internet-yhteys
Tilat ja varustelu: kuivauskaappi, pyykinpesukone
varaustiedot päivitetty 20.04.2018
varaustiedot päivitetty 20.04.2018

Kohdetta vuokraa

HimosLomat Oy / Himos keskusvaraamo
himoslomat@himoslomat.fi
Katso yhteystiedot
Länsi-Himoksentie 4
42100 Jämsä
Puh. 020 711 9200
Avaa Google Mapsissa