Naantali

Naantali
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Naantali – Majoitus ja mökit

Gofinlandin sivuilta löydät parhaat mökit ja viihtyisimmän majoituksen Naantalin alueelta. Olipa etsinnän kohteena sitten merenrannassa sijaitseva mökki tai vanhan kaupungin lähellä sijaitseva majoitus, valikoimassamme riittää vaihtoehtoja moneen eri lähtöön. Tutustu Gofinlandin vuokramökkeihin ja löydä sinulle sopivin majoitus Naantalista!

Nauti Naantalin historiasta mökkeilyn lomassa

Vuosisatojen historia kietoutuu Naantalin ympärille mielenkiintoisina tarinoina, kauniina kuvina ja arvokkaina rakennuksina. Historiallinen kulttuuriympäristö vie vierailulle vanhaan satamaan sekä 1800-luvun huvilarakennuksiin, joista huokuu uniikki arkkitehtuuri sekä vanhan kansan perinteet. Naantalin rantabulevardit sekä edessä häämöttävä aava Itämeri saavat ajan pysähtymään. Keskiaikainen kävelyretki Naantalin vanhassa kaupungissa hurmaa kaikenikäiset matkailijat.

Naantalin vanha kaupunki on upea kulttuuriympäristö, jonne kannattaa palata kerta toisensa jälkeen. Pistäydy idyllisissä putiikeissa, kiertele kapeilla kujilla ja nauti tunnelmasta kaupungin kahviloissa ja gallerioissa. Kesäaikaan vanhassa kaupungissa järjestetään myös opastettuja kierroksia, joiden aikana saa kuulla lisää Naantalin kiehtovasta historiasta.

Majoitus Naantalin suosituimpien nähtävyyksien lähellä

Kailon saarella, Naantalin keskustan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Muumimaailma on yksi Suomen suosituimmista lomakohteista, joka vetää puoleensa kävijöitä aina ulkomaita myöten. Muumimaailman vierailulla pääsee tutustumaan suosituimpiin Muumihahmoihin – Muumipeikkoon, Nuuskamuikkuseen, Pikku Myyhyn, Niiskuneitiin ja muihin Muumilaakson asukkaisiin. Televisiosarjasta tutut tapahtumapaikat tarjoavat ihmeteltävää vaikka useammankin päivän ajalle.

Naantalissa sijaitsee myös tasavallan presidentin kesäasunto, Kultaranta, jossa itse presidentti viettää aikaansa kesällä. Kallion laelle, vanhankaupungin vastarannalle rakennettu Kultarannan huvila on suosittu vierailukohde, jonka kauniiseen puutarhaan pääsee tutustumaan opastetuilla kierroksilla. Puutarhaan voi tutustua myös omatoimisesti Kultarannan aukioloaikojen puitteissa.

Naantalissa mökkeillessä kannattaa tietysti nauttia myös merestä! Loistavana lomakaupunkina tunnettu Naantali tarjoaa kävijälleen lukuisia uimarantoja, venesatamia ja aktiviteettimahdollisuuksia - muun muassa veneilyä, melomista, pyöräilyä ja retkeilyä. Mikäli käytössäsi on auto, voit mökkeilyn lomassa tutustua myös laajemmin Turun saaristoon esimerkiksi Saariston rengastietä hyödyntäen.

Varaa majoitus tai mökki Naantalista

Naantalin alueen mökit ovat idyllisiä majoituspaikkoja ja rauhallisia tukikohtia, joissa vanhan kaupungin, Muumimaailman ja Naantalin Kylpylän kävijät voivat levätä ja kerätä voimia uusille tutkimusretkille. Vuokraa mökki Naantalista ja valmistaudu lomaan kaupungin palveluiden läheisyydessä!

Katso lähialueilta myös

Lue myös