Nauvo

Nauvo
Majoitus

Tutustu vuokramökkeihin

Nauvo – majoitus ja mökit

Gofinlandin sivuilta löydät viihtyisimmän majoituksen Nauvosta. Olipa haaveenasi kiertää kuuluisa Saariston rengastie tai viettää pidempi loma saaristossa, Nauvossa sijaitsevat mökit takaavat erinomaiset olosuhteet lomailuun meren rannalla. Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin majoitus Nauvosta!

Mökkeile historiallisessa Nauvossa

Nauvo on Varsinais-Suomen maakunnassa sijaitseva entinen Suomen kunta, joka on tunnettu etenkin monimuotoisesta saaristostaan. Peräti 3000 saaresta ja luodosta koostuva Nauvo on läpi aikojen toiminut veneilijöiden ja kalastajien kannalta tärkeänä tukikohtana. Alueen pitkästä historiasta muistuttaa muun muassa Nauvon keskiaikainen harmaakivikirkko, jonka rakentaminen aloitettiin jo 1430-luvulla.

Vuonna 2009 toteutuneen kuntaliitoksen myötä Nauvosta tuli yhdessä Paraisten, Korppoon, Houtskarin ja Iniön kanssa osa Länsi-Turunmaata ja sittemmin osa uutta Paraisten kaupunkia. Alue on kaksikielinen, sillä noin 70 prosenttia asukkaista puhuu äidinkielenään ruotsia. Kaksikielisyyden ja lukuisten ulkomaalaisten matkailijoiden ansiosta Nauvossa onkin miellyttävän kansainvälinen tunnelma.

Nauvossa riittää mökkeilyn lisäksi paljon muutakin tekemistä: tutustu upeaan saaristoon veneillen, vietä kesäpäivää korkeilla kallioilla, vuokraa kajakki melontaretkeä varten, retkeile luontopoluilla, tutustu alueen historiallisiin rakennuksiin ja vietä iltaa hyvän ruoan ja juoman merkeissä Nauvon ravintoloissa.

Vieraile lomallasi Seilin saaressa

Majoitus Nauvossa mahdollistaa vierailun myös maankuululla Seilin saarella, joka sijaitsee Nauvon alueella, ainoastaan lyhyen lauttamatkan päässä Nauvon palveluista. Seili on kuuluisa etenkin saarella sijainneesta spitaalihospitaalista, joka oli toiminnassa 1700-luvun loppupuolelle saakka. Spitaalisten jälkeen Seili toimi mielisairaiden tukikohtana vuoteen 1962 asti. Seilin rankasta historiasta muistuttaa alueella edelleen pystyssä oleva Seilin kirkko, joka on vierailijoille avoinna kesäaikaan.

Vuokraa mökki merenrannalta

Vaikka Nauvo sijaitseekin saariston sydämessä, sopivan etäisyyden päässä kaupunkien hälinästä, alueelle pääsee kätevästi myös autoillen. Saariston rengastien varrella sijaitsevat sillat ja yksi lauttamatka mahdollistavat kulkemisen Nauvoon myös linja-autolla tai vaikka pyöräillen. Etäisyyttä Turun keskustasta kertyy 55 kilometriä.

Mökin vuokraaminen meren rannalta antaa mahdollisuudet elämykselliseen lomaan, jonka aikana voit nauttia niin arvokkaasta kulttuuriperinnöstä kuin merellisen luonnon rauhastakin. Tutustu valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin majoitus Nauvosta. Alta löydät sivustomme suosituimmat Nauvo-mökit!

Katso lähialueilta myös