Nuuksion kansallispuisto

Nuuksion kansallispuisto
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Nuuksion kansallispuisto - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinland tarjoaa vuokramökit ja majoitukset Nuuksion kansallispuiston alueelta. Aivan pääkaupunkiseudun lähettyvillä sijaitseva Nuuksio on monipuolinen luonto- ja retkeilykohde. Alueen vetonaulana ovat Suomen Luontokeskus Haltia ja monipuolinen Nuuksion kansallispuisto. Kansallispuistossa maasto vaihtelee syvistä rotkomuodostelmista jylhiin kalliokukkuloihin. Kansallispuiston eläimistö on erittäin rikasta ja alueelta löytyy esimerkiksi yksi Suomen tiheimmistä liito-oravakannoista.

Nuuksio on ollut suosittu retkeilykohde jo pitkään. Sieltä löytyy useita leirikeskuksia ja retkipaikkoja. Suotuisan sijaintinsa vuoksi Nuuksiossa vierailee vuosittain myös paljon ulkomaisia matkustajia, jotka haluavat kokea hienoja elämyksiä Suomen luonnossa.

Nuuksiosta löytyy paljon palveluja ja ohjelmatarjontaa. Omatoiminen retkeily on helppoa, sillä vaellusreitit on merkitty hyvin, mutta halukkaille Nuuksiosta löytyy myös paljon opastettuja retki- ja aktiviteettimahdollisuuksia. Nuuksiosta löytyy myös monipuolista majoitusta aina hotellihuoneista luksusmökkeihin.

Katso lähialueilta myös

Lue myös