Nuuksion kansallispuisto

Nuuksion kansallispuisto
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Nuuksion kansallispuisto – Mökit ja majoitus

Gofinlandin sivuilta löydät parhaat mökit ja viihtyisimmän majoituksen Nuuksion kansallispuiston lähistöltä. Nuuksion mökit pitävät sisällään eritasoisia mökkejä luonnon keskellä sijaitsevista erämökeistä Espoon ja Kirkkonummen palveluiden lähellä sijaitseviin lomamökkeihin. Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin mökki Nuuksiosta!

Nuuksio – suosittu retkikohde lähellä Helsinkiä

Aivan Helsingin läheisyydessä sijaitseva Nuuksio on monipuolinen luonto- ja retkeilykohde, jossa riittää tekemistä jokaiselle käyntikerralle. Alueen vetonaulana ovat Suomen Luontokeskus Haltia ja monipuolinen Nuuksion kansallispuisto, jonka maasto vaihtelee syvistä rotkomuodostelmista jylhiin kalliokukkuloihin. Kansallispuiston eläimistö on erittäin rikasta ja alueelta löytyy esimerkiksi yksi Suomen tiheimmistä liito-oravakannoista.

Nuuksio on ollut suosittu retkeilykohde jo useiden vuosikymmenten ajan. Suotuisan sijaintinsa vuoksi Nuuksiossa vierailee vuosittain myös paljon ulkomaisia matkustajia, jotka haluavat kokea hienoja elämyksiä Suomen luonnossa. Retkeilijöiden iloksi kansallispuistosta löytyy useita leirikeskuksia, nuotiopaikkoja ja laavuja, joissa on helppo levähtää patikoinnin, lumikenkäilyn ja melomisen lomassa.

Omatoiminen retkeily on Nuuksiossa helppoa, sillä alueen vaellusreitit on merkitty hyvin. Halukkaille Nuuksiosta löytyy myös paljon opastettuja retki- ja aktiviteettimahdollisuuksia, joiden aikana pääsee aistimaan Nuuksion alueen luontoa kokeneen oppaan johdolla. Retkeilyn ja vaelluksen lisäksi Nuuksiossa on erinomaiset edellytykset muun muassa geokätköilyyn, hiihtoon, kalastukseen, uintiin, kiipeilyyn sekä marjastukseen ja sienestykseen.

Vuonna 2013 avattu Suomen luontokeskus Haltia palvelee kaikkia Nuuksiossa vierailevia retkeilijöitä. Opastuskeskuksesta saa tietoa kaikista Nuuksion kansallispuistoon ja alueen luontoon liittyvistä asioista. Lisäksi Haltiassa on esillä säännöllisesti vaihtuvia näyttelyitä, jotka vievät vierailijat suomalaisen luonnon kauneimmille paikoille.

Noin 40 km päässä Helsingistä sijaitsevaan Nuuksion kansallispuistoon pääsee helpoiten autolla, mutta alueen retkeilymaastot ovat tavoitettavissa myös julkisilla kulkuvälineillä. Pääkaupunkiseudulta kulkee ympärivuotisesti linja-autoyhteyksiä ympäri kansallispuistoa sijaitseville lähtöpisteille.

Vuokraa mökki Nuuksiosta

Nuuksiosta löytyy monipuolista majoitusta aina hotellihuoneista luksusmökkeihin. Mikäli käytössäsi on oma auto, voit kätevästi yhdistää lomailuun mökkeilyä luonnossa ja retkeilyä Nuuksion kansallispuistossa. Nuuksion kansallispuiston lähimmät mökit löytyvät Espoosta, Vihdistä ja Lohjalta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin mökki Nuuksion kansallispuiston läheltä!

Lue lisää


Katso lähialueilta myös

Lue myös