Pallas-Olos

Pallas-Olos
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Pallas-Olos - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinland tarjoaa vuokramökit ja majoitukset Pallastunturin ja Olostunturin alueelta. Pallas- ja Olostunturit ovat keskeinen osa aktiivista Tunturi-Lappia. Jylhät Pallastunturit ovat yksi Lapin kuuluisimmista luonnonnähtävyyksistä, sillä ne ovat osa kansallismaisemaa. Tunturit levittäytyvät Muonion ja Enontekijön alueille. Pallastunturi itsessään on osa suurempaa tunturijonoa, jonka alueella sijaitsee paljon nähtävää ja koettavaa.

Alueella toimii Pallas- ja Olostuntureiden kotoisat hiihtokeskukset, jotka palvelevat asiakkaita samalla lipulla. Samalla lipulla pääsee laskemaan lisäksi myös Luostolle! Lähistöllä on myös Suomen suurin hiihtokeskus Ylläs, joten alue on todella keskeinen laskettelukohde Lapissa. Oloksen ja Pallaksen lähettyviltä löytyy murtomaahiihtoon soveltuvia reittejä satoja kilometrejä.

Laskettelukeskukset tarjoavat laadukasta majoitusta aivan talvi-aktiviteettien lähellä, mutta muutoin mökit on ripoteltu sinne tänne tuntureiden ympäristöön. Pallaksen ja Oloksen lähellä onkin mahdollista kokea oikeaa erämää-elämää, sillä osa mökeistä on juuri sopivan syrjäisiä.

Hiihtokeskusten vieressä avautuu suuri Pallas-Yllästunturin kansallispuisto, mistä löytyy kilometrikaupalla hiihto- ja vaellusreittejä. Vaeltaminen on erittäin suosittu aktiviteetti kansallispuistossa ja alueella kulkee suosittu Hetta-Pallas-reitti. Hetta-Pallas-vaellus kulkee käytännössä tunturin huipulta toiselle, joten maisemat ovat taatusti henkeäsalpaavat. Reittejä voi kulkea myös maastopyörällä ja maastopyöräilyyn löytyy myös täysin omat reittinsä.

Katso lähialueilta myös

Lue myös