Pallas-Yllästunturin kansallispuisto

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Lapin kumpuilevat tunturimaisemat, sykähdyttävät retkeilymaastot ja maailman puhtain ilma ovat Pallas-Yllästunturin kansallispuiston suuria matkailuvaltteja myös kansainvälisellä tasolla. Suomen suosituin kansallispuisto vetää puoleensa yöttämän yön ihailijoita, ruska-ajan retkeilijöitä sekä keväthankien hiihtäjiä vuosi toisensa jälkeen.

Retkeilyn ja patikoinnin ystäville Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa on tarjolla suuri määrä retkeilyreittejä lyhyistä luontopoluista aina klassikon asemaan nousseeseen Hetta-Pallas -vaellusreittiin. Kansallispuistossa on myös erinomaiset edellytykset melontaan, maastopyöräilyyn ja kalastukseen sekä talvisin lasketteluun, hiihtoon, lumikenkäilyyn ja revontulien ihailuun. Alueella sijaitsevat kolme luontokeskusta palvelevat matkailijoita kaikissa luontoon liittyvissä kysymyksissä.

Paikallisten matkailuyrittäjien kanssa toteutetun yhteistyön ansiosta kansallispuiston läheisyydessä sijaitsevista kylistä löytyy runsaasti matkailupalveluita aina ohjatuista luontoretkistä viihtyisiin vuokramökkeihin ja muihin majoitusvaihtoehtoihin. Monipuolinen palvelutarjonta takaa edellytykset onnistuneelle lomalle upean luonnon keskellä!

Katso lähialueilta myös