Airisto Spa
mökki, Turun saaristo, Parainen, 30 henkilöä

Airisto Spa

Airisto Spa tarjoaa erinomaiset puitteet kokoukselle tai virkistystilaisuudelle upeissa saaristotunnelmissa! Koko Saunamaailma on vain teidän käytössänne! Virkistystilaisuudessa voitte keskittyä nauttimaan Saunamaailman rentouttavasta tarjonnasta. Kokoustaville asiakkaille käytössä on myös erilliset kokous- ja neuvottelutilat.

Sauno mullan alla ja nauti tähtitaivaasta ulkona lämpimässä altaassa! Saunamme ovat rakennettu maan alle, jo siitä syntyy oma tunnelmansa, sen voimme taata. Meiltä saat aiheeseen liittyvät palvelut ja tuotteet, uikkareista shampooseen. Ja saunan päälle rentoutumisen relax-roomissamme sekä upean näkymän läntiselle taivaalle meren ylle. Myös ruokailun ja juomatarjoilun järjestämme tarvittaessa.

Meiltä löytyy sinulle sopiva sauna! Aito suomalainen savusauna antaa ihanat löylyt, pehmeät ja miellyttävät, taustallaan parhaimman leppäsavun tuoksut. Höyrysauna vie ajatukset mennessään. Ihanat tuoksut, miellyttävä lämpö ja samettinen höyry rentuottaa huolten vaivaamankin kropan ja mielen. Perinteinen suomalainen sauna on jokaisen tuntema, mutta oletko kokenut sen maan alla? Löylyintoilijan lämmin, tuttu ja turvallinen valinta. Meidän saunassa riittää löylyä pitempäänkin, ja raittiin ilman saanti on taattua. Viihdyt varmasti! Infrapunasauna on kokeilumielisen valinta. Moderni, trendikäs, ja samalla pullollaan terveysvaikutteita.

Terassimme on varsinainen ulkoilma-Spa. Isokin porukka mahtuu altaisiimme. Tunnelman takaa tuikkiva tähtitaivas  tai mahtava saariston auringonlasku.

Ulkona sijaitseva uima-altaamme lämpiää auringon voimalla. Pienempien lähdevesialtaiden lämmityksestä vastaamme sen sijaan me itse. +40 astetta ympäri vuoden. Kuvittele helmikuun paukkuvia pakkasia, myssy vedettynä korville, kuplivaa lasissa, kaulasta alaspäin loikoillen ihanassa, puhtaassa saariston lämmitetyssä lähdevedessä! Ikävemminkin voi aikaansa viettää.
Kesäisemmille keleille löytyy myös kylmä virkistäytymisallas  ja mikäli se ei riitä, niin onhan uimarantammekin ihan vieressä.

Ja mikä parasta: tämä kaikki on kerrallaan vain yhdelle asiakkaalle, sinulle tai ryhmällesi.

Läheinen ravintola auki kesäisin, lisäksi vieressä satama, kauppa, minigolf-rata ja tenniskenttä. Airisto Spassa saatavilla olevia aktiviteetteja mm. kalastus, jetit, charter jne.

Perustiedot

Sijainti: Parainen
-, 00000 -

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Airisto Spa
Pinta-ala: 120 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 30
Rakennusvuosi: 2008
Sauna: sauna
Kohdenumero: 253317

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei tiedossa
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Viihde ja ajanviete: TV, DVD-soitin
Tilat ja varustelu: suihku
Vapaa-ajan aktiviteetit: laskettelu, kalastus, hiihto

Hintatiedot

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Hinnat alkaen
varaustiedot päivitetty 21.09.2017
varaustiedot päivitetty 21.09.2017

Kohdetta vuokraa

Luxury Holiday Oy
info.fi@luxholiday.net
Katso yhteystiedot
Tammasaarenlaituri 3
00180 HELSINKI
Puh. 09 2316 5095
Avaa Google Mapsissa