Pihtipudas

Helmi, mökki, 5 henkilöä

Helmi

Vuokrataan Alvajärven "Helmi", kodikas erämaahirsimökki ja sauna kauniilla paikalla keskellä luontoa ja hiljaisuutta Alvajärven saaressa Pihtiputaalla. Mökissä on kolme huonetta; tupa, kaksi makuuhuonetta, keittiönurkkaus ja lasitettu veranta. Sauna rakennuksesta löytyy saunakammari 1 vuodepaikalla, joten Helmi tarjoaa yhteensä 5 vuodepaikkaa. Mökissä on aurinkoenergialla toimiva valaistus, jääkaappi, TV ja radio sekä kaasuliesi, kaasugrilli ja kompostikäymälä. Vuokraan sisältyy soutuvene ja sen moottori, liinavaatteet ja polttopuut. Sauna, oma hiekkaranta ja täysin oma rauha.

Mökki vuokrataan vähintään viikoksi lauantaista lauantaihin (7 vrk/kerta), mielellään useammaksi viikoksi kerrallaan. Vuokra on 560 €/viikko (80 €/vrk) ja siivouksesta ja opastuksesta laskutetaan erikseen 100 € eli yhteensä 660 €/viikko.

Alvajärvi on iso järvi Kymijoen päävesistössä. Järven pääasialliset kalat ovat kuha ja hauki. Vesistöön on myös istutettu kuhaa, järvilohta, järvitaimenta, harjusta ja siikaa.

Linnuista Alvajärvellä on runsaasti selkävesien ja karujen rantojen pesimälajistoa. Näkyvimmän osan linnustosta muodostavat lokkilinnut, joista järven selvästi runsain laji on kalalokki. Alvajärven kuikkakanta on vahva ja elinvoimainen.

Perustiedot

Sijainti: Pihtipudas
Alvajärvi, 44800 Pihtipudas

Näytä sijainti kartalla
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Helmi
Pinta-ala: 55 m²
Makuuhuoneiden määrä: 2
Vuodepaikkojen määrä: 5
Rakennusvuosi: 1974
Kohteen ominaisuuksia: kamiina, terassi, takka
Sauna: rantasauna
Erityisiä ehtoja: Ei kotieläimiä. Savuton mökki.
Lisätietoja: Pihtiputaan keskustan ja venerannan välinen etäisyys on 7.5 km (10-15 min autolla). Venerannasta opastetaan mökille saapuessa. Mökki sijaitsee saaren kärjessä, jonka molemmilta puolilta löytyy rantautumispaikat veneelle. Mantereen venepaikan ja saaren välimatka on n. 1 km.
Kohdenumero: 510596

Ominaisuudet

Lemmikit sallittu: ei sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Vesistön nimi: Alvajärvi
Rannan tyyppi: järvi
Ominaisuudet: oma ranta, sijaitsee saaressa
Rannan kuvaus: hiekkaranta
Viihde ja ajanviete: TV, radio, Internet-yhteys
Lisätietoja viihteestä ja ajanvietteestä: 3G/4G network
Keittiön varusteet: jääkaappi, ruoanlaittovälineet, uuni, liesi
Astiasto: astiasto 12 hengelle
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: puusauna
WC lukumäärä: 1
Vapaa-ajan aktiviteetit: marjastus/sienestys, kalastus, uinti, veneily, pyöräily, melonta, vaellus, nähtävyyksien katselu
Lisätietoja vapaa-ajan aktiviteeteista: Jos olet 18‒64-vuotias kalastaja, sinun tulee maksaa henkilökohtainen kalastonhoitomaksu. Maksua ei kuitenkaan tarvitse suorittaa, jos kalastat pelkästään pilkillä, ongella tai silakkalitkalla. Kalastonhoitomaksu oikeuttaa sinut kalastamaan yhdellä vavalla (virveli, perho, jigaus, uistelu). Mikäli kalastat useammalla vavalla, tarvitset alueen kalastuskunnalta erillisluvan. Kalastuksenhoitomaksu: https://verkkokauppa.eraluvat.fi/

Hintatiedot

Towels and bedsheets included.

Näytä listahinnasto
Hinnasto on vuokranantajan ilmoittama. Lopullinen hinta vahvistetaan varauksen yhteydessä.
  • 80 €/
  • 560 €/vko
Siivous 100 €
Muut kustannukset Bensatankin täyttö seuraaville 15 € (tankki 10 l)

Liikenneyhteydet ja etäisyydet

Palvelut: Putaan portti: http://www.pihtipudas.fi/vapaa-aika-ja-kulttuuri/matkailu/putaanportti www.k-supermarket.fi/kaupat/pihtipudas www.alko.fi http://www.lomaseutu.fi/ http://www.pihtipudas.fi/
Liikenneyhteydet: E75 varrella, lähimmät lentokentät Oulussa ja Jyväskylässä
Lentokenttä Jyväskylä, 130 m
Lentokenttä Oulu, 200 km
varaustiedot päivitetty viimeksi 19.07.2016
vapaa
oma valintasi
varattu
vaihtopäivä (valittavissa)
Poista valinnat

Kohdetta vuokraa

Pirjo Korhonen

Nähtävää ja koettavaa lähialueella

Avaa Google Mapsissa