Pohjois-Karjala

Pohjois-Karjala
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Vuokramökit

Pohjois-Karjala - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Gofinland tarjoaa vuokramökit ja majoitukset Pohjois-Karjalan alueelta. Pohjois-Karjala on Suomen itäisin maakunta, jonka keskuskaupunki on Joensuu. Maakunnan muita kaupunkeja ovat Kitee, Lieksa, Nurmes ja Outokumpu. Näiden lisäksi Pohjois-Karjalaan kuuluvat Ilomantsin, Juuan, Kontiolahden, Liperin, Polvijärven, Rääkkylän, Tohmajärven ja Valtimon kunnat.

Pohjois-Karjalassa yhdistyvät kaupungin ja maaseudun parhaat puolet. Hyvä palvelutarjonta ja runsaasti vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, puhdas ja kaunis erämaan luonto, puhdasvetiset järvet, kosket, lammet, sekä jylhät vaara- ja harjumaisemat.

Koli kansallismaisemineen on yksi Suomen tunnetuimmista luontokohteista, josta itse Jean Sibelius on hakenut aikanaan innoitusta. Kolin lisäksi myös Petkeljärvi ja Patvinsuo tarjoavat huikeita luontoelämyksiä – unohtamatta Ruunaan retkeilyaluetta kuohuvine koskineen.

Majoituksen osalta matkustavaisille on tarjolla lukuisia mieleen painuvia majoitusvaihtoehtoja kylpylähotelleista laadukkaisiin loma-asuntoihin ja persoonallisiin lomakyliin!

Matkan parasta antia on usein myös paikallinen ruoka. Katamme vieraille maakuntamme makuherkut pitopöytään, perinteisellä tai nykykarjalaisella tavalla. Nurmeksessa ja Valtimolla toimivien neljän yrityksen yhteistyössä toteuttama Majatalosta majataloon- retket on valittu Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi vuonna 2015 Hungry for Finland –ruokamatkailukilpailussa. Karjalaisen keittiön herkkuja saat lisäksi nauttia muun muassa Ilomantsissa ja Kiteellä.

Karjalaiseen kulttuuriin pääset tutustumaan mm. Pohjois-Karjalan museon näyttelyssä, Ilomantsin Parppeinvaaralla ja Nurmeksessa Bomban alueella.

Pohjois-Karjalan kulttuurielämän keskus Joensuu on myös tapahtumakaupunki. Kaupungin kesä on tullut tunnetuksi vuosittain järjestettävästä Ilosaarirock –festivaalista, sekä ympäri vuoden järjestettävistä erilaisista kulttuuritapahtumista. Pohjois-Karjalalla on paljon tarjottavaa matkailijoille vuoden ympäri.

Riittävän kauas, sopivan lähelle - tule Pohjois-Karjalaan!

Lue myös