Pohjois-Suomi

Pohjois-Suomi
vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit

Tutustu vuokramökkeihin

Pohjois-Suomi - Vuokrattavat mökit ja vapaa-ajan asunnot

Lappi on matkakohteena yksi Suomen monipuolisimmista alueista. Laajojen luonnonrikkaiden erämaiden ja kansallispuistojen lisäksi Lapista löytyy runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Lapin hiihtokeskukset palvelevat matkailijoita ympäri vuoden tarjoten laskettelun ja murtomaahiihdon lisäksi esimerkiksi melonta- ja retkeilypalveluja. Lapissa voikin kokea suuria luontoelämyksiä niin moottorikelkan kyydistä kuin vaelluspolultakin. Tutustu kattavaan mökkivalikoimaamme ja löydä täydellinen majoitus seuraavalle Lapin lomallesi!

Katso lähialueilta myös

Vuokramökit

1-40 / 3636

näytä ensin:

Vuokramökit ympäri Suomen

Gofinland.fi tarjoaa laajan valikoiman vuokramökkejä ympäri Suomen. Palvelussamme onkin yli 7000 vuokramökkiä ja majoitusvaihtoehtoa, joiden vuokraaminen on nopeaa ja helppoa. Mökkejä vuokrataan lyhytaikaiseen majoitukseen, mutta toki mökeissä voi vierailla vaikkapa kuukauden.

Vuokramökkejä löytyy kirjaimellisesti joka puolella Suomea. Voit siis kauttamme varata majoituksen niin Espoon Nuuksiosta kuin Lapin Pallastuntureilta. Ja tietty laskettelijoillekin löytyy satoja vaihtoehtoja Suomen parhaimmista hiihtokeskuksista - esimerkiksi Leviltä, Rukalta ja Tahkolta. Jotta mökkitarjontamme laajuus olisi helpommin hahmotettavissa, mainittakoon että pelkästään Pohjois-Suomessa ja Lapissa on jo yli 2500 eri vuokramökkiä. Oli sitten haussa erämökki, perinteinen vuokramökki tai lempijärvesi rannalla sijaitseva luksushuvila, löytyy palvelustamme varmasti sopiva vaihtoehto.

Oman lempimökkisi löytäminen on tehty palvelussamme todella helpoksi. Sivun ylhäältä voit hakea sijainnin, vuokra ajankohdan ja henkilömäärän perusteella. Muista myös tarkentaa hakua, koska tarkennuksen avulla voit kohdentaa mm. kohdetyypin, makuuhuoneiden määrän ja oman rannan perusteella. Muista myös tutustua alla oleviin alueisiin ja löydä oma suosikkisi!