Pori

Pori – Majoitus ja mökit

Me Gofinlandilla autamme sinua löytämään parhaan majoituksen ja viihtyisimmät mökit Porista. Laajassa majoitusvalikoimassamme riittää mökkejä joka lähtöön, sillä omien mieltymystesi mukaisesti voit varata majoituksen Porin keskustan lähistöltä tai upean vuokramökin merenrannalta. Selaa tarjontaamme ja etsi sinulle sopivin majoitus Porista!

Nauti Porin tapahtumista mökkeilyn lomassa

Satakunnan rannikolla sijaitseva Pori lukeutuu noin 85 000 asukkaallaan Suomen 10 suurimman kaupungin joukkoon. Vuonna 1558 perustettu satamakaupunki houkuttelee matkailijoita paitsi merellisellä ympäristöllään, myös suosituilla kulttuuritapahtumillaan, joista tunnetuimmat ovat kesäaikaan järjestettävät Pori Jazz sekä SuomiAreena.

Aina vuodesta 1966 järjestetty Pori Jazz –festivaali on yksi koko Suomen suurimmista ja tunnetuimmista kesätapahtumista, joka vetää vuosittain Poriin kymmeniä tuhansia musiikin ystäviä vuosittain. Porin eläväinen musiikkitarjonta ei kuitenkaan rajoitu ainoastaan Pori Jazziin, sillä kesäaikaan kaupungissa järjestettävistä festivaaleista kannattaa tutustua myös Pori Folk –kaupunkifestivaalin sekä Porisphere-rockfestivaalin tarjontaan.

Yksi Porin vetonaula on Porin Teatteri, joka on viihdyttänyt yleisöä aina vuodesta 1931 saakka. Vuonna 1884 rakennetussa historiallisessa rakennuksessa toimiva teatteri tarjoaa katsojalle kokonaisvaltaisen elämyksen, jollaista on vaikeaa saavuttaa muualla Suomessa.

Vinkit mökkilomalle Poriin

Porissa mökkeillessä kannattaa ehdottomasti nauttia meren tarjoamista mahdollisuuksista. Mikäli käytössäsi ei ole omaa venettä, saaristomaisemiin pääsee tutustumaan myös Ahlasisista Reposaareen kulkevalla Porin saaristotiellä. Kaunis reitti tarjoaa upeiden merimaisemien lisäksi nähtäväksi myös kulttuuria, sillä alueen kylissä kannattaa tutustua ikivanhoihin talonpoikaisperinteisiin, nauttia paikallisista kalaherkuista ja vierailla historiallisissa käyntikohteissa.

Porissa riittää runsaasti nähtävää myös veneilijöille. Säpin majakkasaari, Ouran saaristo sekä Iso-Enskeri ovat erinomaisia käyntikohteita lomapäiville. Vaikka omaa venettä ei olisikaan käytössä, Porin merialueen suosituimpiin kohteisiin, Reposaareen, Säppiin ja Ouraluotoon pääsee tutustumaan kätevästi myös yleisöristeilyjen avulla.

Näiden käyntikohteiden lisäksi Porista löytyy myös lukuisia muita kiinnostavia nähtävyyksiä alueella mökkeileville. Tutustu Porin Etelärannan upeisiin kivitalokortteleihin, pelaa golfia Kalafornian golfkentän viheriöillä, vietä aikaa Porin kansallisen kaupunkipuiston alueella ja reippaile Kirjurinluodon ulkoilureiteillä. Historiasta kiinnostuneiden matkailijoiden kannattaa tutustua myös alueen kiinnostaviin kulttuurinähtävyyksiin: Ahlaisten kirkkoon, Juseliksen mausoleumiin, Kaharin kotiseututaloon sekä uusgoottilaiseen Keski-Porin kirkkoon.

Löydä majoitus Porista

Mökin vuokraaminen Porista mahdollistaa monipuolisen loman, jonka aikana voit nauttia kaupungin monipuolisesta palvelutarjonnasta, suosituista tapahtumista sekä tietysti Porin merellisestä luonnosta. Suosittelemme tutustumaan esimerkiksi valloittavan kauniin Yyterin hiekkarannan mökkeihin tai Meri-Porin maisemissa sijaitsevan Anttooran lomakylän majoitustarjontaan. Alta löydät sivustomme suosituimmat Pori-mökit!

Katso lähialueilta myös

Lue myös